Unboxing StyleTone

Unboxing StyleTone box oktober 2017

Wat leuk dat je er bent! It’s that time again, het moment dat de nieuwste StyleTone box op de deurmat valt. Dat is elke maand weer een feestje. Een nieuwe maand, betekent een hele nieuwe box! De zonnige zomerdagen zijn vervangen door koudere dagen waar stomende, warme dranken inmiddels aan de orde van de dag zijn. Het is volop herfst! De dagen worden korter, de nachten langer en de temperaturen dalen. Met de oktober editie van de StyleTone box hoopt StyleTone je wat op te vrolijken. Elke maand unbox ik voor jullie de StyleTone box. Ook dit keer ben ik erg nieuwsgierig naar de inhoud, dus de box wordt direct opengemaakt. Zal ik dit keer net zo tevreden zijn over de inhoud als vorige maand?

StyleTone oktober

StyleTone box oktober

Het is herfst en met een nieuw (mode)seizoen mag niet alleen de inhoud van je kledingkast onder handen genomen worden, maar ook de inhoud van je make-up tasje. Elke seizoenswisseling is het weer tijd voor nieuwe make-up looks en een andere aanpak voor de verzorging van je huid. De omslag van de StyleTone heeft deze maand ook het herfstthema, het ziet er schitterend uit. In de StyleTone box editie oktober zitten zowel producten van bekende merken, als van onbekende merken. Het is mij niet meteen duidelijk wat voor producten zijn, maar het bijgesloten minimagazine geeft duidelijkheid. In het minimagazine staat natuurlijk weer een fijn recept om je innerlijke schoonheid mee te voeden.

Ben jij gek op make-up en het uitproberen van nieuwe stijlen en looks? Dan heb je geluk, want er zitten weer leuke producten in de box om uit te proberen! Zonder de gehele inhoud te onthullen, kan ik in ieder geval zeggen dat de box van deze maand meer dan compleet is! Ben jij er klaar voor beauty? Laten we snel kijken wat er in de StyleTone box editie oktober zit!

So Susan – Liquid Waterproof Eyeliner – € 20,00

So Susan Liquid Waterproof Eyeliner - StyleTone box oktober

De unboxing start met dé perfecte eyeliner van het merk So Susan. So Susan is een merk uit Londen dat is opgericht door Susan Chyi. Het merk staat bekend om de samenstelling van de rimpel-reliëftechnologie in je dagelijkse make-up. Alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten om het beste resultaat te behalen. Voor mij een nieuw merk en ik mag kennis maken met een waterproof, vloeibare eyeliner. Deze vloeibare eyeliner is niet alleen waterproof, maar is ook nog eens goed voor je huid. De producten van So Susan laten je er niet alleen prachtig uitzien, ze voeden tegelijkertijd ook je huid. Ik ben helaas niet handig met vloeibare eyeliners, maar deze wil ik wel proberen. Al een tijdje ben ik op zoek naar de voor mij perfecte eyeliner, wellicht maakt de eyeliner van So Susan een kans.

De punt is mooi dun en vrij flexibel, wie weet lukt het me met deze eyeliner wel om een mooi lijntje te zetten. De formule is speciaal gemaakt om ervoor te zorgen dat je make-up intact blijft ongeacht het weer. Het zou de regenbuien deze herfst dus moeten overleven. Ik ben erg benieuwd naar dit product, dus ik ben de eyeliner gelijk uit gaan proberen. En met succes! Ik heb het voor elkaar gekregen er een mooi lijntje mee te zetten. De vloeibare eyeliner droogt snel op bij het aanbrengen. StyleTone beloofd dat de eyeliner langhoudend is en dat is ie ook echt. Na een hele dag zit het er nog net zo op als ik het heb aangebracht. De eyeliner is niet vervaagt. Ik heb mijn vloeibare eyeliner gevonden!

Christian Faye – Superb Mascara – € 18,95

Christian Faye Superb Mascara - StyleTone box oktober

Nog een merk waar ik nog niet bekend mee ben, maar daar gaat nu verandering in komen! Christian Faye is een Nederlands merk dat fantastische make-up producten maakt om de ogen te accentueren. Het concept van dit merk heet dan ook “Eye for Eyes”. Met de producten combineren ze schoonheid met een onberispelijke look. Christian Faye is in 1996 opgericht en bestaat al meer dan 20 jaar. Op dit moment hebben ze meer dan 75 producten in het assortiment die in meer dan 70 landen wereldwijd worden verkocht. Voor de oktober editie van de box heeft StyleTone een mascara ontvangen van Christian Faye. De huls ziet er prachtig uit! De mascara ziet er een beetje glamoureus uit.

Het is een diepzwarte mascara die de wimpers maximaliseert en een mooie look creëert. Het siliconen borsteltje verdeelt de mascara goed over de wimpers en zorgt voor meer volume. Ik krijg er mooie volle wimpers van! Daar ben ik blij mee. Deze mascara geeft een finishing touch aan je oogmake-up. De huls is luchtdicht om te voorkomen dat de mascara uitdroogt. Mascara is één van de essentials in mijn dagelijkse make-up routine en ik vind het altijd leuk om er eentje te ontvangen en te proberen! Ik vind het dan ook niet erg dat er, net als vorige maand, weer een mascara in de StyleTone box zit. Over de prijs-kwaliteitverhouding ben ik erg tevreden.

Manna Kadar – Trifecta Bronzer – € 20,00

Manna Kadar Trifecta Bronzer - StyleTone box oktober

Yes, een product van Manna Kadar! Van dit merk heb ik al vaker producten ontvangen in de box en ik moet zeggen dat het door StyleTone één van mijn favoriete merken is geworden. Manna Kadar is een Amerikaans merk en de producten uit de make-up lijn zijn geschikt voor alle huidtypes. Het merk bestaat sinds 2012. De Trifecta kan je op drie manieren gebruiken, als bronzer, contourpoeder en als wenkbrauwpoeder. Daarnaast is het ook als een oogschaduw te gebruiken.

De kleur van de Trifecta vind ik erg mooi! Over de verpakking ben ik minder tevreden, het is een klein, wat fragiel en gammel doosje. De verpakking had van mij wel iets steviger gemogen voor de prijs van het product. De trifecta is makkelijk om mee te nemen in je tas, maar door de verpakking wel wat kwetsbaar. Toch ben ik nieuwsgierig naar het product. Ik ben benieuwd wat dit poeder voor mij doet als bronzer en wenkbrauwpoeder. Volgens StyleTone kan de Trifecta niet uitgesloten worden van je dagelijkse make-up routine. ik breng de poeder even snel aan om te testen en ik ben best tevreden over het resultaat. De poeder is makkelijk aan te brengen en de kleur heeft een mooie, warme ondertoon. Met dit product ga ik snel flink aan de slag!

Tini Beauty – Highlighter Stick – € 18,00

Tini Beauty Highlighter Stick - StyleTone box oktober

De afgelopen maanden heeft Tini Beauty vaker de StyleTone box gesierd en wat mij betreft met succes. Ik heb een lipstick van Tini Beauty in mijn make-up tasje en deze highlighter stick kan ik ook heel goed gebruiken! De highlighter stick is één van de nieuwste producten van dit merk. Tini Beauty is een merk dat voor haar producten geïnspireerd wordt door cocktails en bars. De make-up producten staan voor subtiliteit, een mooie en verfijnde glans en ze zijn perfect te mixen met andere producten van Tini Beauty. De highlighter stick heeft een mooie parelmoer/rozige kleur en zit in een kleine, mooi vormgegeven stick. De stick ziet er stijlvol uit!

De highlighter heb ik meteen geswatcht en het geeft een mooie, subtiele glans. Het is perfect voor dagelijks gebruik.  Voor een mooie glans breng je de highlighter aan op je jukbeenderen, wenkbrauwen en je neus. Highlighters in stickvorm werken snel en zijn makkelijk mee te nemen in je tas. De highlighter doet precies wat het moet doen. Het geeft je een mooie, subtiele glans en zorgt voor een frisse look. Prachtig, ik ben heel erg blij met deze stick!

Estate – Crayon Lip Pencil – € 10,00

Estate Crayon Lip Pencil - StyleTone box oktober

Het laatste product in de oktober editie van de StyleTone box is een lippotlood van Estate Cosmetics. Het is een relatief nieuw merk uit Canada. Dit merk kende ik nog niet, leuk om er kennis mee te mogen maken middels deze lippotlood. Estate ontleent haar bestaansrecht aan de vraag naar professionele make-up tegen een betaalbare prijs. Daardoor zijn de make-up producten toegankelijk voor iedereen. Naast lippotloden in een aantal prachtige tinten, hebben ze ook liquid lipsticks in haar assortiment. Het lippotlood heeft een mooie, oudroze tint.

Lippotloden gebruik ik niet vaak, maar ik ben erg benieuwd naar deze lippotlood van Estate. Bij het aanbrengen van de kleur op mijn lippen, ben ik meteen verkocht! De tint past goed bij mijn huidskleur, ik ben hier erg enthousiast over. De kleur is subtiel en mijn lippen voelen vrij zacht aan nadat ik het lippotlood heb gebruikt. Tip: Breng voor een mooie glans een lipgloss aan op je lippen, nadat je je lippen hebt ingekleurd met het lippotlood! Deze kleur kan heel goed als basis dienen onder een lippenstift of lipgloss.

Conclusie

Alle producten in de box - StyleTone box oktober

Wat een leuke box weer deze maand! De oktober editie van de StyleTone box is helemaal in mijn straatje. De box bevat leuke merken en producten om te ontdekken. Door de samenstelling van de producten voorziet deze editie van de box in een complete make-up look! Er is geen enkel product dat ik niet wil proberen, alle producten kan ik goed gebruiken. De kleurkeuze is dit keer veilig en daar houd ik wel van. Mijn voorkeur gaat uit naar niet te opvallend. Mijn favorieten uit de box van deze maand zijn de mascara, de highlighter en het lippotlood, maar ik ben ook wel benieuwd naar het 3-in-1 product van Manna Kadar.

De waarde van de box is riant te noemen, want de waarde van de oktober editie bedraagt € 86,95.  Ik ben heel erg enthousiast! Voor € 12,50 per maand ontvang je de StyleTone box, met vijf fullsize producten, al op jouw deurmat. Iedere maand is het weer een verrassing wat erin zit! Dat bedrag is het deze maand absoluut meer dan waard. De producten die door StyleTone worden geselecteerd zijn altijd dierproefvrij en vaak ook vegan. Het is een leuke manier om nieuwe producten en merken van over de hele wereld te ontdekken!

Wil jij de StyleTone box ook ontvangen? Bestel de box via de link en ontvang jouw eigen box volgende week al op de deurmat!

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.