Unboxing Goodiebox februari 2021

Hallo mooie mensen! Het is weer tijd voor een unboxing en wel van de Goodiebox van februari. Ja ja, de tweede box van dit jaar alweer! En deze maand is het feest bij Goodiebox. Waarom? Dat vertel ik je in deze unboxing. Wie o wie is er benieuwd naar de inhoud van deze Goodiebox? Let’s go!

Goodiebox februari

Deze maand en box staat volledig in het teken van female empowerment. “Pop the confetti” is het thema, want in deze editie van de Goodiebox worden alle krachtige vrouwen gevierd die innovatieve merken zijn gestart en de mooiste beautyproducten hebben ontwikkeld. Deze box is dan ook gevuld met producten van alleen maar power vrouwen. Hoe tof is dat?!

Deze vrouwelijke founders hebben de beauty industrie veranderd en de norm gewijzigd. Omdat ze niet tevreden waren over de bestaande cosmetice markt en omdat ze ervan overtuigd waren dat ze een verschil konden maken. Ze namen het heft in eigen handen, waardoor ze probleemoplossende producten hebben ontwikkeld waar elke vrouw profijt van heeft. Dit zijn beautyproducten die zij zelf dagelijks gebruiken en waar wij nu ook van kunnen genieten. Alle reden dus om deze vrouwelijke ondernemers in het zonnetje te zetten!

Proost dus op deze inspirerende dames, die ervoor durven te gaan en hun dromen uit laten komen. De boodschap van de februari box is dan ook geweldig! Je kunt altijd je doelen bereiken, ongeacht je geslacht. Amen! Hoogste tijd om deze toffe, innovatieve producten te gaan bekijken en uitproberen. Let’s pop the confetti!

BEAVER – Love Hair Color Protection Hair Oil – € 15,- voor 30 ml

De eerste topper in de februari box die het team van Goodiebox aan deze box wilde toevoegen, is van één van mijn lievelingsmerken; Figs & Rouge. Helaas is het niet gelukt om deze geweldige Velvet Cream op tijd te ontvangen voor de boxen. Gelukkig houden we dit product tegoed en wordt deze crème alsnog, bovenop alle andere producten, aan de maart box toegevoegd. Yeah, ik kan niet wachten! Als alternatief ontvangen we een haarolie van het merk BEAVER. Dit is voor mij een nieuw merk, althans dat dacht ik maar niets is minder waar haha. Ik heb al eens eerder een shampoo van BEAVER in één van de Goodieboxen ontvangen.

Beaver Hair Oil Goodiebox feb 2021

Beaver Professional streeft ernaar de beste haarverzorgingsproducten aan te bieden voor alle haartypes. Op dit moment zijn ze in maar liefst 40 landen actief. Dit merk bestaat sinds 3-4 jaar en is gevestigd in Pakistan. Hun missie is om geweldige, superieure producten, getalenteerde professionals en een goede klantenservice te bieden die stylisten, bedrijven, salons én consumenten kunnen begeleiden om er op hun best uit te zien en succesvol te zijn. Ze zetten zich voornamelijk in om ondersteuning te bieden aan de gelicentieerde professionals en de professionele salonindustrie.

Met dit product ben ik in ieder geval helemaal happy! De olie beschermt namelijk je haarkleur, voedt tegelijkertijd en geeft je haar glans. Dat kunnen we allemaal wel goed gebruiken in deze tijd dat de kappers 2,5 maand gesloten zijn geweest. Mijn haar zal blij zijn met wat extra aandacht en verzorging. De olie is verrijkt met een unieke mix van olies, waardoor je haar zijdezacht aanvoelt en blijvend glanst. Hoe te gebruiken? Breng een beetje olie op handdoekdroog haar aan of maak je haarlook hiermee af tijdens het stijlen. Wat ben ik blij dat dit product toch in deze feestelijke box terecht gekomen is. Love voor deze haarolie! Zeker een aanrader.

NIRÉ Beauty – The multitasker brush 113 – € 20,-

De juiste tools zijn bij een beauty routine erg belangrijk. En welke mag dan niet in jouw verzameling ontbreken? De multitasker Brush van Niré Beauty. Van Niré Beauty heb ik al vaker producten ontvangen. Dit merk is gespecialiseerd in make-up penselen, kwasten en andere handige tools op beauty gebied. En daar houden we van! De producten van Niré worden met een professionele standaard ontworpen met een chique en tijdloze esthetiek. Functie en vorm worden hierbij uitstekend gecombineerd. De kwasten zijn daarom van een heel hoge kwaliteit en worden daarom zelfs in professionele masterclasses gebruikt. Daarnaast streven ze er bij dit merk naar om volledig veganistisch en dierproefvrij te zijn. Fantastisch!

Nire Beauty brush GB februari 2021

Deze 2-in-1 brush is speciaal voor ons ontwikkeld! De precieze kwast gebruik je om je concealer te deppen op plekken met kleine imperfecties en de andere kant, de zachte kwast, om de concealer met je huid te vermengen voor een natuurlijke look zonder plooien en/of strepen. Naast concealer kun je deze multitasker ook gebruiken voor het aanbrengen van bijvoorbeeld highlighter en oogschaduw. Een mooie kwast die ik goed kan gebruiken. Alles gaat tenslotte beter en makkelijker en wordt zoveel mooier als je de juiste tools ervoor gebruikt. Deze multitasker brush is een perfecte keuze geweest van Goodiebox.

Miqura – Decolleté Mask – € 8,-

Het derde product is een heerlijk masker van Miqura. Dit keer niet één voor je gezicht, maar voor je decolleté. Miqura is een Deens merk met een assortiment dat bestaat uit fijne, geweldige huidverzorgingsproducten. Deze unieke en bijzondere verzorgingslijn is in 2015 gelanceerd. Van dit merk zaten er al vaker maskers in de box en die bevielen erg goed! Ze zijn gespecialiseerd in natuurlijke producten van de hoogste kwaliteit. De innovatieve producten bevatten effectieve ingrediënten die zacht en mild voor je huid zijn, zonder dat het beoogde resultaat ervan wordt beïnvloedt.

Miqura Masker Goodiebox feb 2021

We verzorgen ons gezicht en nek wel, maar de decolleté wordt helaas nog regelmatig overgeslagen en/of vergeten. Terwijl de tekenen van ouderdom ook in het gebied boven je borst heel goed zichtbaar is. Dit drielaags masker is op crème gebaseerd en zit boordevol verrijkende voedingstoffen. Voorbeelden hiervan zijn sheaboter, hyalonzuur, verschillende plantenextracten en camelia-olie. Al deze ingrediënten dringen diep door in de huid. Alle producten van Miqura, dus ook dit masker, zijn gebaseerd op zijde. Bij het ontwikkelen van de producten wordt de Aziatische wijsheid gecombineerd met Scandinavische schoonheid. Hiermee krijg je dus het beste van twee werelden. Wauw, fantastisch!

Met de introductie van dit bijzondere masker voor de decolleté in deze februari box, weet het team van Goodiebox mij absoluut te verrassen. Ik ga dit masker heel gauw gebruiken en ben benieuwd naar het resultaat. Een toppertje dit en de prijs is ook nog eens fijn.

Respire – Solid Face Cleanser – € 8,90 voor 50 gr.

Er zit ook een zeepje in de februari box om je gezicht mee te reinigen. Normaal gesproken ben ik niet van de zeepjes. Althans, ik gebruik ze nooit, maar deze ruikt heel erg lekker. Dat wekt mijn nieuwsgierigheid wel. Het zeepje is van het merk Respire. Respire is natuurlijk, veganistisch en recyclebaar en de producten worden gemaakt in Frankrijk. De grootste zorg van dit merk is dat ze gezond willen zijn voor het lichaam en zacht voor de planeet, door meer verantwoorde, natuurlijke, ecologische en hygiënische cosmetica op de markt te brengen.

Respire Face Cleanser GB feb 2021

Één van deze producten is de cleansing bar voor je gezicht die dus ook ecologisch en vegan is. De cleaner bevat biologische zonnebloemolie en biologische lijnzaadolie voor een kalme, gezonde en gehydrateerd huid. Daarnaast bevat deze gezichtsreiniger ook sheabutter, dat voor bescherming en zachtheid zorgt. Fijn!

Door het prettige formaat is de cleaners gemakkelijk aan te brengen. Hoe te gebruiken? Zorg dat je huid vochtig is en masseer de gezichtsreiniger zachte tussen je natte handen of breng hem direct op je huid aan. Spoel vervolgens af en klaar alweer! Het resultaat is een schone en zachte huid. In eerste instantie had ik zo mijn twijfels hierover. Mijn verwachting was namelijk dat ik deze cleanser niet zo prettig in gebruik zo vinden, maar ik ben blij verrast! Deze gezichtsreiniger doet prima zijn werk en ruikt ook nog eens lekker fris. Een winner!

Ecooking – Repair Shampoo – € 23,-

Het laatste product in de “Pop the confetti” van februari is een shampoo van het merk Ecooking. Ik heb al meerdere producten van dit merk ontvangen. Onder andere een serum en een cleansing gel, die ik beide echt super fijn vindt. Je kunt je voorstellen dat ik nu al enthousiast ben dat deze shampoo in de box zit. Ecooking is afkomstig uit Denemarken en staat voor eerlijkheid en transparantie. Het is belangrijk dat we onze huid de nodige aandacht geven, beschermen en verzorgen, omdat onze huid het grootste menselijke orgaan is. En dat is exact de reden waar de producten van Ecooking voor zijn gelanceerd. Alle producten worden gemaakt van de beste natuurlijke en organische ingrediënten en zijn 100% biologisch. Ze bevatten veel vitamines, mineralen, natuurlijke oliën en antioxidanten en geen parabenen en/of kunstmatige kleuren.

Ecooking Repair Shampoo Goodiebox februari 2021

Eerlijke, effectieve Deense huidverzorging dankzij dit merk en dit is de nieuwste shampoo van ze! Een goede, verzorgende shampoo komt altijd van pas en ik ben erg benieuwd. Deze shampoo is vegan, bevat enzymen en herstelt en hydrateert droog haar. Daarbij beschermt deze shampoo je haar en haarkleur ook tegen water, lucht, vervuiling en de zon. Het is een echte multitasker en verzachter voor ieder haartype met een enorm frisse geur van groene bladeren en bloemen. Ik ben ook hier super blij mee! De shampoo schuimt direct, ruikt heerlijk en maakt mijn haar goed schoon en geeft het extra verzorging. Een hele fijn shampoo!

Wat vind ik van de inhoud?

Dat was de inhoud van de februari editie van de Goodiebox. Alles bij elkaar is het een hele toffe box vol met fijne producten. De meeste merken kende ik al, behalve het franse merk Respire. De merken in deze box vind ik allemaal erg fijne merken die mooie producten leveren van een hele goede kwaliteit. Het thema van deze box vind ik heel goed bedacht en uitgewerkt.

Ik ben vooral erg blij met en benieuwd naar de shampoo van Ecooking, de haarolie van Beaver en het masker voor je decolleté van Miqura. Ook de andere twee producten vind ik overigens interessant en ga zelf gebruiken. Ze ruiken ook allemaal zo lekker! Wederom geen make-up producten in deze box, maar dit zijn allemaal toppers. Ik ga zeker weer genieten deze maand. De totale waarde van de inhoud van deze “Pop the confetti” box bedraagt ongeveer € 68,85! Voor de box zelf betaal je slechts € 19,95, inclusief verzendkosten. Reken maar uit je winst!  

About Goodiebox

Alle producten Goodiebox februari 2021

Zoals altijd heb ik ook nog kort wat meer informatie over de Goodiebox zelf voor je. De Goodiebox is een beautybox waar je een abonnement op kunt nemen. Groot pluspunt is dat je je abonnement maandelijks kan opzeggen. Iedere maand ontvang je maandelijks een nieuwe box, gevuld met allerlei beauyproducten. Elke box heeft een eigen thema en bevat minimaal 5 – 7 producten van geweldige merken en van een goede kwaliteit. Doordat het team van deze beautybox van te voren niet bekend maakt wat de inhoud is, is het een elke maand verrassing welke producten erin zitten.

Wat de inhoud betreft kun je van alles verwachten. Denk aan verzorgingsproducten, skincare, make-up, nagellak, producten voor je haar en ga zo maar door. Op deze manier maak je telkens kennis met andere merken en producten en ontdek je weer nieuwe favorieten. De totale winkelwaarde van de inhoud van de Goodiebox is altijd vele malen hoger dan wat je ervoor betaald. Voor € 19,95 inclusief verzending krijg je box thuisgestuurd. De Goodieboxen zorgen gegarandeerd voor heerlijke ontspanning en me-time momenten. Het is de investering absoluut meer dan waard.

Bestellen

Ben jij net zo enthousiast als ik geworden en hou je van alles wat met beauty te maken heeft en verrassingen? Bestel dan zeker een keer de Goodiebox of kies zelfs gelijk voor een abonnement op deze geweldige beautybox! Zoals al aangegeven kun je je abonnement maandelijks opzeggen en hanteren ze ook nog een niet-goed-geld-terug garantie. Nieuwe leden krijgen vaak ook een leuk welkomstcadeautje.

Wil je zelf ook graag de Goodiebox ontvangen? Voor € 19,95 kun je een abonnement nemen via de onderstaande link.

Goodiebox

Een box vol met prachtige beautyproducten en -tools.

€ 19,95

Tip: de Goodiebox is ook een heel leuk cadeau om aan je dierbaren cadeau te doen. Verwen je moeder, zus, oma, nichtje, tante en/of vriendinnen met deze heerlijke beautybox! Hoe leuk is het om hen ook eens in de watten te leggen en te trakteren op de leukste en fijnste beautyproducten?! 

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans. 

Ben je benieuwd naar de producten van de vorige Goodieboxen? Bekijk dan even alle unboxings. Zoals je kunt zien, ontvang je alleen het allerbeste. Geen samples, alleen travelsize en fullsize! Volg je ons al op Facebook en Instagram? Klik hier én hier om dat te doen!