Introductie

Hieronder staan alle beautyboxen die op dit moment in Nederland te bestellen zijn. Op deze manier kan je het beste een keuze maken welke beautybox het beste bij jou past!

De GOODIEBOX

blux-box
Ben jij al bekend met de GOODIEBOX? De GOODIEBOX is een box vol met prachtige huidverzorgingsproducten, haarproducten, make-up en beautytools. Speciaal voor jou! Het team van beauty experts selecteert iedere maand voor jou de beste producten van diverse bekende merken. In de box zitten altijd minimaal 5-7 fullsize producten en de inhoud heeft altijd een waarde van minimaal € 65,00, zodat je altijd waar krijgt voor je geld.

Voor € 19,95 per maand ontvang je een beautybox vol verwennerij, gevuld met unieke verzorging- en beautyproducten. Jouw GOODIEBOX zit elke maand vol unieke producten, altijd volgens de laatste trends. Op deze manier kun jij merken en producten ontdekken die je altijd al eens wilde uitproberen of waarvan je het bestaan nog niet eens afwist. Elke box heeft een thema waarop de producten zijn afgestemd. Daarnaast kijken ze ook naar het seizoen en wordt ervoor gezorgd dat je niet elke maand dezelfde soort producten ontvangt.

Merken die je zoal in de box terug kunt ontvangen zijn Starskin, Nailsinc London, Vichy, Gosh Cosmetics en L’Oréal. De GOODIEBOX is altijd opzegbaar en ze hanteren een “Niet blij? Geld terug!” garantie. Als je een box ontvangt waarvan de inhoud niet helemaal bij je past, kun je ‘m gewoon terugsturen naar GOODIEBOX en krijg je je geld terug.

Waarom de GOODIEBOX jou blij gaat maken:

  • Elke maand ontvang je unieke producten van de mooiste merken
  • Het is een maandelijks cadeautje voor jezelf. De inhoud van de box is geheim, waardoor het iedere maand een verrassing is welke producten de box bevat en het voelt alsof je een cadeautje uitpakt.
  • Je kunt je eigen beauty profiel invullen. Wanneer er een kans is om de inhoud van de box te specialiseren, worden de producten op jouw beauty profiel afgestemd.
  • Je geeft je beauty routine een perfecte upgrade met de producten in de box
  • De GOODIEBOX bevat altijd 5-7 fullsize beautyproducten met een minimale waarde van € 65,00
  • Veel verwennerij voor een geweldige prijs

Waar wacht je nog op? Verwen jezelf met de GOODIEBOX en ontdek nieuwe favorieten die in no-time onmisbaar zullen zijn! Wordt member en bestel jouw eigen GOODIEBOX via de onderstaande button!

Ben je benieuwd wat voor producten je kunt verwachten in de GOODIEBOX? Houdt onze website dan in de gaten, volgende maand komt de eerste unboxing online!

Goodiebox

Een box vol met prachtige beautyproducten en -tools.

€ 19,95

De Bluxbox

blux-box

Wat?

Ken je Bluxbox al? Bluxbox heeft in oktober 2015 Deautybox overgenomen. Blux staat voor ‘Be Lux’ en laat jou elke twee maanden kennis maken met de mooiste beauty producten. Bluxbox biedt iedere twee maanden 8 tot 10 beauty producten (een mix van full size producten, travel size producten en deluxe samples) in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging, nagellak en parfum.

Een abonnement op de Bluxbox kost 29,95 (inclusief verzending).
Belgische klanten betalen 2,50 extra verzendkosten.

Ben je benieuwd wat voor producten je kunt verwachten in de Bluxbox? Bekijk dan onze Unboxings van de Bluxbox.

Inhoud: 9,5 / 10
Prijs: 9 / 10
—————————-
Totaalbeoordeling: 9,25 / 10

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95

De StyleTone box

Styletone-box

Wat?

De StyleTonebox een beautybox waarin nieuwe of reeds bestaande cosmetica producten inzitten. Bij deze box krijg je elke maand voor €12,50 een box toegestuurd. In  box zitten altijd 5 fullsize producten.

De StyleTonebox was voorheen de VIPbox, maar is nu volledig in een nieuw jasje gestoken. De belangrijkste verandering is dat de StyleTonebox zich nu ook richt op de Internationale markt en niet meer alleen op de Nederlandse markt. Je blijft, net zoals bij de VIPbox, elke maand 5 fullsize producten krijgen, maar je krijgt er nu een boekje bij in het Engels.

Ook de site van de StyleTonebox is nu volledig in het Engels, zoals de blogs en de informatie over de verschillende producten. De box is per maand opzegbaar. Wanneer je een abonnement neemt voor een langere tijd, heb je extra voordeel en betaal je minder per maand! Je kunt dan niet tussendoor je abonnement opzeggen.

Inhoud: 9 / 10
Prijs: 8 / 10
—————————-
Totaalbeoordeling: 8,5 / 10

Wil je weten wat voor producten er in de StyleTonebox kunnen zitten? Bekijk dan onze unboxings!

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95

De LookFantastic Box

Lookfantastic-box

Wat?

Bij LookFantastic werkt een team van beautyexperts die elke maand voor jou de beste merken en producten uitzoeken voor in de LookFantastic Beautybox. Merken die je zoal in de box kunt terugvinden zijn Redken, Elizabeth Arden, Benefit, OPI en nog veel meer! Ook zoeken ze mooie nieuwe merken voor je uit, zoals Deborah Lippman en Save the Blow dry.

Je kunt de box  voor 3 maand bestellen voor  €15,50 (zonder verzendkosten!) per maand of je kunt een abonnement nemen voor 6 (€14,50 per box) of 12 maanden (€13,50 per box). De box heeft vaak een waarde van ongeveer €60,-.

Inhoud: 9 / 10
Prijs: 8 / 10
—————————-
Totaalbeoordeling: 8,5 / 10

Benieuwd naar de inhoud van deze Britse LookFantastic beautybox? Bekijk dan onze maandelijkse unboxings.

Lookfantastic

Exclusieve hoogwaardige beautyproducten.

€ 15,50