Introductie

Hieronder staan alle beautyboxen die op dit moment in Nederland te bestellen zijn. Op deze manier kan je het beste een keuze maken welke beautybox het beste bij jou past!

De Bluxbox

blux-box

Wat?

Ken je Bluxbox al? Bluxbox heeft in oktober 2015 Deautybox overgenomen. Blux staat voor ‘Be Lux’ en laat jou elke twee maanden kennis maken met de mooiste beauty producten. Bluxbox biedt iedere twee maanden 8 tot 10 beauty producten (een mix van full size producten, travel size producten en deluxe samples) in de categorieën make-up, huidverzorging, haarverzorging, nagellak en parfum.

Bluxbox is tevens een exclusieve samenwerking aangegaan met Nederlands meest bekende hair & make-up artist: Mari van de Ven! Mari zal Bluxbox helpen met het selecteren van de mooiste producten en per editie maak je automatisch kans op een make-over van Mari van de Ven!

Een abonnement op de Bluxbox kost 29,95 (inclusief verzending).
Belgische klanten betalen 2,50 extra verzendkosten.

Ben je benieuwd wat voor producten je kunt verwachten in de Bluxbox? Bekijk dan onze Unboxings van de Bluxbox.

Inhoud: 9,5 / 10
Prijs: 9 / 10
—————————-
Totaalbeoordeling: 9,25 / 10

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95

 

De StyleTone box

Styletone-box

Wat?

De StyleTonebox een beautybox waarin nieuwe of reeds bestaande cosmetica producten inzitten. Bij deze box krijg je elke maand voor €12,50 een box toegestuurd. In  box zitten altijd 5 fullsize producten.

De StyleTonebox was voorheen de VIPbox, maar is nu volledig in een nieuw jasje gestoken. De belangrijkste verandering is dat de StyleTonebox zich nu ook richt op de Internationale markt en niet meer alleen op de Nederlandse markt. Je blijft, net zoals bij de VIPbox, elke maand 5 fullsize producten krijgen, maar je krijgt er nu een boekje bij in het Engels.

Ook de site van de StyleTonebox is nu volledig in het Engels, zoals de blogs en de informatie over de verschillende producten. De box is per maand opzegbaar. Wanneer je een abonnement neemt voor een langere tijd, heb je extra voordeel en betaal je minder per maand! Je kunt dan niet tussendoor je abonnement opzeggen.

Inhoud: 9 / 10
Prijs: 8 / 10
—————————-
Totaalbeoordeling: 8,5 / 10

Wil je weten wat voor producten er in de StyleTonebox kunnen zitten? Bekijk dan onze unboxings!

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 12,50

De LookFantastic Box

Lookfantastic-box

Wat?

Bij LookFantastic werkt een team van beautyexperts die elke maand voor jou de beste merken en producten uitzoeken voor in de LookFantastic Beautybox. Merken die je zoal in de box kunt terugvinden zijn Redken, Elizabeth Arden, Benefit, OPI en nog veel meer! Ook zoeken ze mooie nieuwe merken voor je uit, zoals Deborah Lippman en Save the Blow dry.

Je kunt de box  voor 3 maand bestellen voor  €15,50 (zonder verzendkosten!) per maand of je kunt een abonnement nemen voor 6 (€14,50 per box) of 12 maanden (€13,50 per box). De box heeft vaak een waarde van ongeveer €60,-.

Inhoud: 9 / 10
Prijs: 8 / 10
—————————-
Totaalbeoordeling: 8,5 / 10

Benieuwd naar de inhoud van deze Britse LookFantastic beautybox? Bekijk dan onze maandelijkse unboxings.

Lookfantastic

Exclusieve hoogwaardige beautyproducten. Gratis verzending!

€ 15,50

De Beauty Box

beautybox-boxWat?

De Beautybox is een beautybox voor €14,95 euro per maand (inclusief verzendkosten) die minimaal 5 producten van high-end beautymerken bevat. Er kunnen punten gespaard worden waarmee je korting krijgt op de full-size varianten van de samples of je kunt sparen voor een gratis Beautybox! Deze punten heten BeautyPoints en kunnen verdiend worden met het schrijven van reviews.

Bij 1500 BeautyPoints krijg je een gratis Beautybox!

Ben je nieuwsgierig welke producten er in de Beautybox zouden kunnen zitten? Bekijk hier dan onze unboxings van de Beautybox.

Inhoud: 7 / 10
Prijs: 7 / 10
—————————-
Totaalbeoordeling: 7 / 10