Truly Yours review

Hier vind je een review van de Truly Yours box, een populaire beautybox die als een van de eerste in Nederland op de markt is gebracht. Aan de hand van deze review, kan je misschien beter een keuze maken welke beautybox jij graag zou willen!

De Truly Yours beautybox

Truly Yours Beautybox

De maandelijkse Truly Yours beautybox

Wat?

De Truly Yours box is een beautybox die in Nederland is gelanceerd. Voor € 14,95 inclusief verzendkosten ontvang je de box maandelijks. Het leuke van deze box is dat je hem ook cadeau kunt doen. Dit houdt in dat de box voor 3 maanden op een adres bezorgd wordt en daarna automatisch stopt. De boxen bevatten maandelijks 5 a 7 beauty samples, zoals geurtjes, zeep en vele treatments. Met het reviewen van producten verdien je punten, waarmee je vervolgens full size producten kunt kopen in de webshop van Truly Yours of kunt sparen voor kortingen en cadeaus. Sinds kort werkt Truly Yours met een iets ander systeem. Truly Yours geeft One-Brand boxen uit. Deze beautyboxen worden in gelimiteerde oplage uitgegeven. In deze beautybox zitten producten van één bepaald merk. Dit merk wordt van tevoren via Social Media bekend gemaakt. Je kan op deze manier dus zelf de keuze maken of deze  beautybox interessant is om te kopen.

Review

Wat ik zo leuk vond aan Truly Yours is dat in mijn pakket  3 fullsize artikelen zaten! Terwijl ik er dus maar €14,95 voor betaald heb. Deze box was zo’n €50,- waard! Met zulke artikelen doe je er ook echt een tijdje over om ze op te maken. Ik had bijvoorbeeld de Brazilian Fruit Body Butter: 200 ml. Een heerlijk product waar ik gelijk mee in een zomerse stemming kom. Ook zat er een vrolijk kleurtje nagellak in, wederom fullsize. Ik ben aangenaam verrast. Ik kan bijna niet wachten om te kijken wat in de volgende Truly Yours zit!

Inhoud: 9 / 10
Prijs: 8 / 10
—————————-
Totaalbeoordeling: 8,5 / 10