Vipbox review

Op deze pagina staat informatie over de VIPbox. Deze beautybox wil jou kennis laten maken met nieuwe cosmetica van bekende A-merken en nieuwe onbekende merken. Kijk voor meer informatie of voor het bestellen van een box ook even op de site van VIPbox!

De VIPbox

De maandelijkse Vipbox

De maandelijkse Vipbox

Wat?

De VIPbox is een box waarin nieuwe of reeds bestaande cosmetica producten inzitten. Bij deze box krijg je elke maand voor €12,50 een box toegestuurd. In deze box zitten altijd minstens 5 fullsize producten. Omdat er gewerkt wordt met marktonderzoek om de kwaliteit van de producten te blijven verbeteren, wordt er om je mening gevraagd van de producten in de VIPbox. Deze reviewpagina krijg je gratis als je je hebt aangemeld voor de VIPbox. De box is per maand opzegbaar! Wanneer je een abonnement afsluit van 3- 6- of 12 maanden heb je extra voordeel.

Kijk voor meer informatie op www.vipbox.nl

Review

Er is nog geen review van de VIPbox beschikbaar. Heb jij een abonnement op de VIPbox of wil je je ervaringen met de vipbox delen? Laat het even weten en misschien komt je review dan wel op deze plek te staan!