Reviews

Beautybox review

Op deze pagina staat een review van de BeautyBox. Het lezen van reviews is een handige manier om te kiezen welke beautybox mogelijk het beste bij jou past.

De BeautyBox

Beautybox

De maandelijkse BeautyBox

Wat?

De beautybox is een box voor 14,95 euro per maand (inclusief verzendkosten) die minimaal 5 producten van high-end beautymerken bevat. Er kunnen punten gespaard worden waarmee je korting krijgt op de full-size varianten van de samples of je kunt sparen voor een gratis Beautybox! Beautybox werd door o.a. Debbie Zwiers van Beautyscene geholpen bij het kiezen van producten.

Review

Ik had pas een abonnementje genomen op Beautybox. En tadaa, de eerste keer was een verrassing: meteen 6 producten, waarvan 3 fullsize! Ik had bijvoorbeeld de LookX big Mascara, erg fijn! Deze hoefde ik nu niet zelf meer te kopen 🙂 Scheelt weer €20,-. Ik had ook een Swarovski eau de parfum – aura. Ook dit was een fullsize, normaal gesproken €50,-. Bij deze box krijg je wel echt waar voor je geld. Ik hoop dat de hierna komende beautyboxen hieraan kunnen tippen. Dat is dus nog wel even afwachten…

7.5 Onze beoordeling
Goed gevulde box!

De beautybox bevat altijd kwalitatief hoogwaardige producten. De box is vrij prijzig maar hier staan dus altijd goede producten tegenover. Ook de verpakking is veruit het grootst van alle beautyboxen. Als je kies voor kwaliteit dan is Beautybox absoluut een aanrader!

Inhoud
8
Klantenservice
7.5
Prijs
8.5
Verpakking
9
Beoordeling van bezoekers: 2.87 (15 stemmen)