Nieuws

Beautyboxen voor baby’s

Er zijn op dit moment weliswaar nog geen beautyboxen voor baby’s beschikbaar, maar de verwachting is dat Glossybox hier binnenkort wel mee zal komen. Daarom hier alvast wat informatie over de mogelijke Baby Glossybox!

Baby Glossybox?

De Glossybox voor vrouwen is inmiddels gigantisch populair. Dit heeft het bedrijf achter de Glossybox er toe aangezet om binnenkort met een nieuw pakket op de markt te komen, namelijk een Glossybox voor baby’s. De Glossybox voor baby’s zal verschillende producten bevatten die specifiek werden uitgekozen om baby’s een optimale verzorging te bieden. Door gebruik te maken van een Glossybox abonnement voor baby’s zult u maandelijks in aanraking komen met verschillende leuke, nieuwe producten die u geheel op uw eigen tempo thuis kunt uitproberen. In dit artikel vertellen we u hoe dan ook graag meer over de toekomstige Glossybox voor baby’s.

 

Vermoedelijke inhoud Glossybox voor baby’s

De Glossybox voor baby’s is door Glossybox zelf nog niet officieel voorgesteld waardoor het voorlopig nog gissen is naar de exacte inhoud er van, maar we kunnen ons er natuurlijk best wel iets van voorstellen aangezien het moederbedrijf van Glossybox vroeger de Petitebox uitgaf.
Als we kijken naar de inhoud van de gewone Glossybox voor vrouwen merken we op dat het vooral om cosmetische producten gaat. Diezelfde producten verwachten we in zekere zin terug in de Glossybox voor baby’s. Verwacht wordt dat er verschillende zalfjes, zeepjes en andere dergelijke producten in terug te vinden zijn die specifiek bestemd zijn voor baby‘s. Dit zal (toekomstige) moeders de mogelijkheid geven om op eigen tempo en in alle rust kennis te maken met verschillende leuke producten voor hun baby.

 

Hoe werkt een Glossybox abonnement voor baby’s?

Een Glossybox voor baby’s abonnement zal op dezelfde manier afgesloten kunnen worden als het huidige abonnement voor vrouwen. U zult met andere woorden iedere maand een nieuwe box ontvangen met daarin vijf leuke, kwalitatieve producten voor baby’s. Voor dit abonnement zult u een maandelijkse kostprijs moeten betalen van 10 euro. Deze kostprijs wordt wel nog aangevuld met 2,50 euro verzendkosten wat samen zorgt voor een totale maandelijkse kost van 12,50 euro. Gezien de kwaliteit en de hoeveelheid producten wordt dit algemeen aanzien als een zeer scherpe prijs. Als klant kunt u er tot slot altijd voor kiezen om uw abonnement stop te zetten. Wanneer u de Glossybox voor baby’s niet langer wenst te ontvangen dient u deze met andere woorden niet nog verschillende maanden extra aan te kopen. Gewoon opzeggen en uw abonnement wordt meteen stopgezet.

 

De moeite waard

Een Glossybox voor baby’s is een leuk, interessant pakket met kwalitatieve producten die voor veel (toekomstige) moeders absoluut de moeite waard kan zijn. De kans is groot dat u door middel van de Glossybox voor baby’s kennis maakt met producten die u anders waarschijnlijk over het hoofd had gezien. Daarbij wordt er altijd gebruik gemaakt van bekende en gerenommeerde merken waardoor er over de kwaliteit van de producten eigenlijk niet te twisten valt. Wanneer u graag kennis wenst te maken met leuke producten voor baby’s, dan kan een Glossybox voor baby’s voor u ongetwijfeld interessant zijn.