Nieuws

Beautyboxen voor moeders

Binnenkort bestaat de mogelijkheid om ook een beautybox voor je moeder (mamma) te kopen. De zogenaamde mamma beautybox is op dit moment alleen nog verkrijgbaar in het buitenland.

Beautyboxen voor moeders

We krijgen allemaal af en toe wel eens graag een cadeautje. Met een beautybox kan je iedere maand jezelf een cadeautje doen! De StyleTone box is hier een voorbeeld van. In deze box zitten vijf verschillende cosmetische producten van diverse merken. Door een abonnement te nemen op de StyleTone box, sla je dus eigenlijk twee vliegen in één klap. In eerste instantie maak je natuurlijk kennis met heel wat leuke en misschien ook wel onverwachte producten, maar je kunt ook nog eens genieten van de werking van de producten in kwestie. In dit artikel vertellen we u in ieder geval graag meer over de beautybox voor moeders.

 

Bekende merken, kwalitatieve producten


Beautyboxen voor moedersDe box voor moeders is een speciale beautybox die beschikt over verschillende producten voor zowel de (toekomstige) mama als haar baby. Op deze manier wordt een mooie combinatie gemaakt op vlak van producten. Kenmerkend voor een beautybox zijn ook de bekende merken waar steevast gebruik van wordt gemaakt. Namen als Dermalogica, Redken, YvesSaintLaurent, Yves Rocher en Golden Care zullen bij de meesten onder ons ongetwijfeld een belletje doen rinkelen. Door gebruik te maken van dergelijke gerenommeerde merken kan Glossybox er in ieder geval voor zorgen dat de kwaliteit van de producten alsook de werking er van wordt gewaarborgd en dat is voor de meeste gebruikers natuurlijk het aller belangrijkst.

 

Kosten en opzegging

Wanneer u bovenstaande leest, denk je misschien dat een beautybox voor moeders aardig wat geld kost. Het tegendeel is echter het geval. Voor een kostprijs van amper 10 euro per maand kan je al een abonnement nemen op een mooie beautybox. Je dient er wel rekening mee te houden dat er eveneens 2,50 euro verzendkosten in rekening worden gebracht waardoor de totale kostprijs 12,50 euro per maand bedraagt. Het spreekt voor zich dat deze kostprijs eigenlijk zeer beperkt is wanneer we kijken naar het aantal producten die in een beautybox voor moeders terug te vinden zijn. Het leuke aan een beautybox is dat je alles eerst rustig thuis kunt uitproberen alvorens er geld aan uit te geven. Tot slot is de beautybox voor moeders maandelijks opzegbaar zodat je geen rekening hoeft te houden met een erg lange contractduur.

 

Interessant pakket voor moeders

Alles bij elkaar gezien kunnen we niet anders dan zeggen dat de beautybox voor moeders gewoon een erg leuk pakket is waar je ongetwijfeld erg tevreden mee zullen zijn. Je maakt kennis met veel leuke, nieuwe producten die gebruikt kunnen worden door jezelf, maar ook door je baby. Het feit dat je thuis rustig alle producten eens kunt uitproberen, voordat je deze daadwerkelijk hoeft te kopen, zorgt er voor dat je niet snel meer een miskoop zult begaan! Alleen dit al, is de kostprijs van 10 euro per maand eigenlijk meer dan waard.