KortingscodesNieuws

Bestel de StyleTone box en profiteer van een leuke korting!

Houd jij van beauty producten en vind jij het leuk om nieuwe producten en merken te ontdekken en uit te proberen? Dan is de StyleTone box echt iets voor jou! De StyleTone box is een box gevuld met beauty, oftewel een beautybox gevuld met beauty producten. Deze producten zijn vooral make-up producten, vaak aangevuld met een verzorgingsproduct of een haarproduct. De inhoud wisselt iedere maand, maar de box bevat altijd (minimaal) 5 fullsize producten. Producten van merken over de hele wereld én je ontvangt nooit twee keer hetzelfde product. Hierdoor is het iedere maand weer een verrassing wat je krijgt. Ben jij benieuwd naar de StyleTone box en wil je deze beautybox graag een keertje ontvangen? Dat kan nu extra voordelig! In samenwerking met StyleTone profiteer jij van een leuke korting op een abonnement naar keuze! 

Ontdek de StyleTone box

De StyleTone box is een maandelijkse beautybox en bevat altijd minimaal 5 fullsize beauty producten, die altijd 100% dierproefvrij zijn. Het idee van het concept van StyleTone is dat je op een leuke manier kennis kunt maken met verschillende merken, producten en kleuren. Producten die je normaal niet zo snel zou kopen of proberen, maar die je ineens toch verrassend goed bevallen. StyleTone houdt altijd in de gaten wat de beste, hotste en nieuwste producten zijn als het om beauty gaat. Deze producten worden door StyleTone speciaal voor jou geselecteerd. Elke maand heeft de box een nieuw thema en een nieuwe print, die aansluit bij het gekozen thema.

StyleTone actie met kortingNaast de beauty producten, vind je in elke box ook het minimagazine van StyleTone. In het minimagazine staat informatie over de merken, de omschrijvingen van de producten en tips hoe je ze kunt gebruiken. Nog een voordeel van deze beautybox is dat de box een brievenbusformaat heeft en dus gewoon door de brievenbus bezorgd kan worden.

Wat vind ik van de StyleTone box?

De StyleTone box ontvang ik nu ongeveer 1,5 jaar en ik ben er heel erg tevreden over. Iedere maand is het weer een feestje als de nieuwste box op de deurmat valt en ben ik erg benieuwd naar de inhoud! Eigenlijk ben ik elke keer erg enthousiast over de inhoud van de boxen, ook al gebruik ik lang niet altijd alle producten. Het kan natuurlijk voorkomen dat je een keer een product of kleur ontvangt die je zelf niet gebruikt, maar daar kun je altijd wel iemand anders blij mee maken. De gemiddelde waarde van de box was het afgelopen jaar € 70,00. Voor de box betaal je maandelijks slechts € 12,50, inclusief verzendkosten! Dit bedrag haal je er dus sowieso iedere maand wel uit.

De StyleTone box is verkrijgbaar in verschillende abonnementsvormen. Je kunt ervoor kiezen deze beautybox elke maand te ontvangen of je kunt een abonnement afnemen voor een bepaalde periode. Hoe groter het abonnement dat je koopt, hoe meer korting je ontvangt! De StyleTone box is maandelijks opzegbaar. Kortom, de StyleTone box is de beste manier om op een voordelige manier nieuwe producten en merken te leren kennen.

Profiteer nu van een leuke korting!

Wil jij de StyleTone box een keertje uitproberen of gewoon weer eens bestellen? Dan heb ik leuk nieuws! Je kunt nu namelijk extra voordelig kennismaken met de StyleTone box en de nieuwste merken, producten en cosmetica trends ontdekken. Als je de box via de onderstaande link bestelt, profiteer jij van een leuke korting met jouw persoonlijke code. Gebruik bij het bestellen de code STYLEBEAUTY18 en ontvang € 2,50 korting op een abonnement naar keuze bij StyleTone. Hoe leuk is dat?! Je eerste beautybox zal de box zijn van de maand waarin jij je inschrijft, tenzij deze al is uitverkocht.

Deze actie is geldig t/m 31 januari 2018. Op=op.

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95

Ben je benieuwd naar de inhoud van de StyleTone boxen van het afgelopen jaar? Klik hier voor het overzicht!