Reviews

Deauty box review

De Deauty box is nieuw op de Nederlandse markt. De Prettybox is sinds begin 2015 overgenomen door de Deauty box. Lees hier onze Deauty box review. Op deze manier kan je bepalen of de Deauty box wat voor jou is! Ben je benieuwd wat je voor producten kunt verwachten in de Deauty box? Er zijn inmiddels ook een aantal unboxings van de Deauty box geschreven! Je kunt dan per maand zien welke beautyproducten er in de Deauty box zitten.

Deauty box review

Bezorging
De Deauty box wordt altijd aan het einde van de maand bezorgd. Zo kregen wij de box van juli in de laatste week van juli. We hebben nog nooit problemen gehad met de bezorging van de box, dat gaat altijd super! Het nadeel aan de bezorging is dat je thuis moet zijn om het pakketje te moeten aannemen. Het past helaas niet door de brievenbus. Maar als je de box eenmaal in huis hebt, kan het uitpakken beginnen! De bezorging van de Deauty box krijgt van ons een 7,5.


Review Deauty boxPrijs/kwaliteit
De prijs/kwaliteit verhouding bij de Deauty box is goed. Je betaalt iets meer dan bijvoorbeeld de Styletone box, maar de producten die in de box zitten zijn vaak ook veel waard. Er zitten regelmatig fullsize producten in van (luxe) nieuwe merken. Erg leuk om thuis uit te proberen! De prijs/kwaliteit verhouding van de Deauty box krijgt van ons daarom een 8,5!

Kwaliteit producten
De kwaliteit van de producten van de Deauty box is erg goed. De producten zitten vaak goed verpakt en zijn geseald. Zo kan je meteen zien dat de producten nieuw zijn en nog nooit gebruikt. Er zitten regelmatig diervriendelijke en/of parabenen vrije producten in. Wij vinden het erg leuk dat Deauty het belangrijk vindt dat de producten niet slecht voor je zijn en voor elke huidtype te gebruiken zijn. De kwaliteit van de producten krijgt van ons dan ook een dikke 9.

Klantenservice
Omdat de bezorging van de Deauty box altijd goed verloopt, hebben wij nog niet te maken gehad met de klantenservice van Deauty. Wel lijkt er nog geen Facebookpagina te zijn van de Nederlandse Deauty box. Er is wel een Facebookpagina van de Vlaamse, maar de Nederlandse pagina lijkt nog te ontbreken. De klantenservice van Deauty krijgt van ons een 7,5!

 

8.5 Onze beoordeling
Elke maand nieuwe beautyproducten met de Deauty box

De Prettybox is sinds begin 2015 overgenomen door de Deauty box. Elke maand krijg je minstens vijf gave (fullsize) beautyproducten opgestuurd om te testen. Van parfum, tot make-up en van maskertjes tot nagellak. Houd jij ook van beauty? Dan is deze box echt iets voor jou!

Bezorging
8
Prijs / kwaliteit
8.5
Kwaliteit producten
9
Klantenservice
7.5
Beoordeling van bezoekers: 2.2 (15 stemmen)