Nieuws

Fashionboxen in Nederland

Sinds kort heb je in Nederland ook de Fashionbox. Dit heeft hetzelfde concept als de beautyboxen, maar in plaats van beauty-artikelen vind je in deze box fashion-artikelen!

Fashionbox.nl

Zowat alle vrouwen vinden het heerlijk om regelmatig nieuwe producten uit te proberen. Dat ene zalfje om de huid mooier mee te maken ruikt immers wel erg goed en ook een nieuw flesje parfum zou u best kunnen gebruiken, alleen welke moet je kopen? Door je aan te melden voor de Fashionbox krijg je iedere maand een mooie box thuisgestuurd met verschillende leuke producten die je naar hartenlust kunt uitproberen. Je ontvangt de mooie box gewoon met de post telkens voorzien van zes verschillende producten. Of je er nu van houdt om een schoonheidsproduct te gebruiken of andere verzorgingsproducten, je zult door middel van de Fashionbox regelmatig nieuwe producten leren kennen die je anders waarschijnlijk over het hoofd had gezien.

De Fashionbox is zoals reeds aangehaald een maandelijkse box. Dit wil zeggen dat je iedere maand wel rekening zult moeten houden met een bepaalde kostprijs voor dit abonnement. De kostprijs van de Fashionbox bedraagt 14,95 euro en wordt gratis thuisbezorgd. In de prijs van 14,95 euro zitten dus met andere woorden ook de kosten voor de verzending inbegrepen. Door je te abonneren op deze dienst ontvang je iedere maand dus deze leuke cadeaubox, maar wanneer je deze dienst graag wenst op te zeggen is dat zonder probleem iedere maand mogelijk. Je bent met andere woorden nooit gebonden aan een lange looptijd en ook dat is voor veel abonnees heel interessant om te weten.

De Fashionbox is een bijzonder interessante manier om kennis te maken met verschillende producten die je in de winkel misschien wel nooit had opgemerkt. Op deze manier ontdek je nieuwe producten en kun je op deze manier ook wel geld besparen. Het ene product is immers een stuk duurder dan het andere. Tot slot vormt de Fashionbox ook een mooi geschenk om aan iemand cadeau te doen. Stel dat je iemand weet die eveneens van dergelijke producten houdt kun je er aan denken om hem of haar deze box te schenken. Het kost je niet veel terwijl je toch een mooi cadeau hebt gegeven. Wil je graag meer te weten komen over de Fashionbox? Aarzel dan niet langer en bezoek snel de website Fashionbox.nl.

Bezoek Fashionbox.nl voor meer info >>