Nieuws

Glossybox actie in oktober in samenwerking met Beautygloss

Glossybox en Mascha van www.beautygloss.nl gaan in oktober eenmaling samenwerken. In de Glossybox van oktober zitten dan ook een aantal favoriete beautyproducten van Mascha. Deze speciale box zal gewoon doorgaan als reguliere box, dus als je nu een abonnement afsluit (of als je al een abonnement hebt), dan krijg je in oktober de speciale Beautygloss Glossybox thuisgestuurd! Wil je een Glossybox bestellen of een abonnement afsluiten (dan krijg je in ieder geval de Beautygloss Glossybox opgestuurd!) kijk dan op www.glossybox.nl

Mascha van Beautygloss.nl met de Glossybox

Mascha van Beautygloss.nl met de Glossybox

Mascha heeft al een aantal keer een review geschreven over de Glossybox en ook een aantal unboxing video’s gemaakt. Kijk voor een review van de Glossybox op www.beautygloss.nl/glossybox. En zie hieronder een unboxing video van Mascha van de Glossybox van november 2012.

 

Ga naar www.glossybox.nl om deze leuke box te bestellen of om een abonnement af te sluiten! Als je de Illasmaqua lipstick of lipgloss in de box van November wilt ontvangen, gebruik dan de code: beautyglossbox bij je bestelling voor een maandabonnement en je ontvangt de lipstick of lipgloss in de Glossybox van november!