Reviews

Glossybox review

Let op: de Glossybox is niet meer te bestellen in Nederland

De Glossybox was de allereerste échte beautybox van Nederland! De Glossybox is nu nog wel verkrijgbaar in Amerika en Engeland, maar wordt niet meer naar Nederland verzonden. De Glossybox is namelijk overgenomen door de Deautybox! De Deautybox is een vergelijkbare box als de Glossybox. Elke maand krijg je een selectie van de beste beautyproducten opgestuurd. Hieronder staat nog wel de review van de Glossybox. Op deze manier kom je meer te weten over deze box en kun je lezen wat anderen van deze beautybox vinden! Ben je benieuw naar de Deautybox? Bekijk dan onze review van de Deautybox. Lijkt het je leuk om elke maand een beautybox thuisgestuurd te krijgen?

–> Bestel dan (eenmalig) de Deautybox of neem een abonnement!

Deautybox

De Deautybox is nu de BLUX box! Elke maand een luxe box.

Lees review

€ 14,95

De Glossybox

Wat?

Glossybox.nl was de eerste beautybox in Nederland. Glossybox was al eerder gelanceerd in onder andere Frankrijk en Brazilië. Bij Glossybox maak je na registratie eerst een beautyprofiel aan, waaraan gezien kan worden welke producten er in jouw Glossybox passen. Glossybox biedt iedere maand 5 miniaturen of full-size producten van verzorgingsproducten als parfum, make-up en bodyscrubs. Hiervoor betaal je 14,95 euro inclusief verzendkosten. De F is iedere maand opzegbaar. Door feedback te geven, je Glossybox te reviewen of te delen met vrienden, kun je GLOSSYDots sparen. Met deze punten kun je een gratis box verdienen!

Review

Ik zal proberen deze review kort te houden en niet teveel op 1 box toe te spitsen, iedereen krijgt immers iedere maand weer een andere. Glossybox werkt samen met onder andere ShiSeido, Redken, Maria Galland, Cowshed en Babor om maandelijks 5 beautyproducten te leveren.

Het is vooral leuk om make-up te krijgen, vind ik. Je krijgt een goed beeld van bijvoorbeeld lipgloss of van oogpotloden. Hierover kan je dan echt een goede beslissing maken: eenmalig of vaker kopen? Voor crèmes vind ik dat lastiger: je huid moet ergens langer aan wennen. Maar je maakt de producten ook echt niet binnen één dag op waardoor je niet altijd zelf iets hoeft aan te schaffen. Glossybox is erg leuk en iedere keer weer verrassend.

Inhoud: 7 / 10
Prijs: 7 / 10
—————————-
Totaalbeoordeling: 7 / 10

 

7.5 Onze beoordeling
Leuke originele box!

De Glossybox is inmiddels overgenomen door Deauty en is helaas niet meer te bestellen. Wil je een vergelijkbare box? Ga dan voor de Deautybox of kijk hier verder naar een box die bij jou past!

Beoordeling van bezoekers: 2.4 (5 stemmen)