KortingscodesNieuws

Heb jij de StyleTone box al besteld?

Beautyboxen zijn er in vele soorten en maten en de boxen worden steeds populairder op het internet. Ook in Nederland zijn beautyboxen erg populair. De StyleTone box is één van de beautyboxen die je in Nederland kunt bestellen. Dit is een maandelijkse box en iedere keer weer een erg welkom cadeautje! De StyleTone box van november is uit en ik kan je alvast vertellen dat er weer veel leuke producten in deze box zitten! Heb jij de StyleTone box al eens uitgeprobeerd? Speciaal voor jou hebben we een leuke actie om nu kennis te maken met deze beautybox! Benieuwd hoe je van deze leuke actie kunt profiteren? Lees gauw verder!

De StyleTone box

Zelf heb ik sinds een paar maanden een abonnement op de StyleTone box en hier ben ik erg tevreden over. Maandelijks verzorg ik de unboxing van deze leuke beautybox. De StyleTone box is een beautybox waarin nieuwe of reeds bestaande producten en merken zitten. Elke maand ben ik erg benieuwd welke producten er voor mij in de box zitten.

beautybox make-up

cadeautje op de deurmat!

In de StyleTone box vind je namelijk alleen must-haves en must-tries! In de box zitten altijd vijf fullsize beautyproducten en elke maand heeft deze beautybox een nieuw thema en een nieuw “jasje”. Ook vind je in iedere beautybox het eigen minimagazine van StyleTone met daarin achtergrondinformatie over de producten en merken, maar ook tips & tricks en kortingscodes.

Voor € 12,50, inclusief verzendkosten, per maand krijg je de box maandelijks toegestuurd terwijl de waarde van de box elke maand weer velen malen hoger ligt. Je kunt een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is, of kiezen voor een abonnement voor drie, zes of twaalf maanden. En, uiteraard, hoe groter het abonnement, hoe meer korting je krijgt. Met daarbij nog de voordelen dat de box door de brievenbus past en de producten nooit op dieren zijn getest, is het zeker de moeite waard om de box een keertje uit te proberen!

Nieuwsgierig naar de unboxing van de StyleTone box van november? Houd dan de website in de gaten!

Leuke actie!

0007_gereed_klein-1

uitgepakte StyleTone beautybox

Wil jij de StyleTone box ook een keertje uitproberen? Maak dan nu kennis met deze leuke beautybox en profiteer van een leuke actie! Bestel de box via de onderstaande link en ontvang een gratis 6e product! Gebruik bij het bestellen de code gratisbeauty en ontvang het extra product met een waarde van maar liefst € 15,95! Als je de box nu bestelt, ontvang je de StyleTone box van de maand november, tenzij deze is uitverkocht. Wees er dus snel bij, want op=op!

Deze actie is geldig t/m 30 november 2016. Op=op.