Nieuws

NIEUW: de LookFantastic Beautybox!

Yeah! Er is weer een nieuwe luxe beautybox verkrijgbaar in Nederland: de LookFantastic Beautybox!
Deze gave beautybox komt uit Engeland en is nu ook te bestellen en te verzenden naar Nederland via LookFantastic.com.

LookFantastic bestaat al sinds 1996 en is een echte online Britse beauty boetiek. Het is de ultieme beautyshop voor haar, make-up, verzorgingsproducten, nagels, huidverzorging, parfum en nog veel meer producten op beautygebied. LookFantastic heeft meer dan 14.000 producten in haar shop van ongeveer 400 verschillende merken. Het walhalla voor de beautyliefhebber dus!

Bij LookFantastic werkt een team van beautyexperts die elke maand voor jou de beste merken en producten uitzoeken voor in de LookFantastic Beautybox. Merken die je zoal in de box kunt terugvinden zijn Redken, Elizabeth Arden, Benefit, OPI en nog veel meer! Ook zoeken ze mooie nieuwe merken voor je uit, zoals Deborah Lippman en Save the Blow dry. Je kunt de box eenmalig bestellen voor €20,55 (zonder verzendkosten!) of je kunt een abonnement nemen voor 3 (€18.25 per box), 6 (€17,13 per box) of 12 maanden (€15,40 per box). De box heeft vaak een waarde van ongeveer €60,- en dat terwijl je maar €20,55 betaalt voor één beautybox.

Wij zijn super enthousiast over deze box! Wil je weten wat je voor producten in deze Britste box kunt verwachten? Bekijk dan onze unboxing van de eerste (Nederlandse) LookFantastix beautybox en bekijk de unboxing van de Britse blogger hieronder:


Wat vind jij van deze Britse LookFantastic Beautybox? Zou jij ‘m wel een keertje willen ontvangen?

Lookfantastic

Exclusieve hoogwaardige beautyproducten.

€ 15,50