NieuwsUnboxing Make-Up Actie

Nieuw: Make-Up Actie! Ontvang elke maand gratis make-up

Houd je van make-up en mooie beautyproducten? Vind je een beautybox iets te duur of misschien iets te veel? Dan is Make-Up Actie iets voor jou! Make-Up Actie is een heel ander concept dan de beautyboxen, maar wel geschikt voor iedereen die van beauty en van make-up houdt! Wij vertellen je precies wat Make-Up Actie precies is, welke producten je kunt verwachten en hoeveel het ongeveer kost.

Wat is Make-Up Actie?
Als je lid bent van Make-Up Actie ontvang je elke maand een gratis fullsize make-up product. Je betaalt hier alleen de verzend/verpakkingskosten voor en die zijn slechts €4,95! Ben je een nieuw lid? Dan kost het je de eerste maand maar €1,-. Je krijgt dus voor maar €4,95 elke maand een luxe fullsize make-up product van BeeBee Professional thuisgestuurd. Make-Up Actie wil op deze manier er voor zorgen dat je make-up producten kunt testen voordat ze in de winkel liggen. Experimenteer met deze prachtige make-up en zie er stralend uit!

Welke producten kan ik verwachten?

Make-Up Actie werkt samen met het luxe cosmetica merk beebee Professional. beebee Professional is een nieuw opkomend merk in Europa dat in 2015 in opgestart. Bij beebee staat kwaliteit voorop. Ze willen dat vrouwen zich mooi, zelfverzekerd en stralend voelen met de make-up van beebee. Make-Up Actie zorgt ervoor dat je de producten van beebee kunt testen en gebruiken voordat ze in de winkel liggen. De producten die worden opgestuurd door Make-Up Actie zijn bijvoorbeeld:

beebee – Deep Black XXL Mascara (t.w.v. €17,95)

beebee mascara make-up actie

Deze mascara van beebee heeft heel veel haartjes. Dat zorgt ervoor dat je wimpers perfect gescheiden worden en dat je mooie volle en lange wimpers krijgt. Een echte eye-catcher dus!

beebee – Retractable Brush (t.w.v. €19,95)

beebee brush make-up actie

Deze kwast van beebee is geschikt voor het aanbrengen blush, bronzer of poeder. Door de vorm van de kwast kan je er ook perfect mee shapen! De kwast zit in een hele handige en hygiënische indraai-verpakking. Je kan de kwast dus ook handig meenemen in je handtas! De kwast voelt heel zacht aan en glijdt soepel over de huid, voor een natuurlijk resultaat.

beebee – Pretty Pink Lipstisck (t.w.v. €12,95)

beebee lipstisck make-up actie

Pretty in pink! Deze mooie roze lipstick geeft een prachtige kleur aan je lippen. De lipstick hydrateert en voedt je lippen, zodat je geen last hebt van velletjes. Met alleen de mascara van beebee en deze opvallende lipstick op je lippen, heb je een prachtige look!

Als je zelf ook graag elke maand een gratis make-up product van beebee wilt ontvangen, dan kan je lid worden van Make-Up Actie. Je krijgt dan elke maand een mooi product thuisgestuurd!

Make-up Actie

De eerste maand slechts € 1,-

€ 4,95