Reviews

StyleTone box review

De StyleTone box is sinds begin 2015 actief in Nederland en is ontstaan met het idee om ons, vrouwen, een momentje voor onszelf te geven. Op deze pagina lees je wat wij van de box vinden en wat je ervan kan verwachten. Deze review kan je helpen bij het bepalen welke beautybox het meest geschikt is voor jou.

StyleTone box

Met deze beautybox kun je kennis maken met nieuwe merken en producten. Vanaf € 15,25 per maand ontvang je iedere maand een box gevuld met vijf fullsize beauty producten. Geen testers of samples, maar the real deal! En de producten zijn altijd 100% dierproefvrij! Bij iedere box ontvang je een minimagazine boordevol informatie over de bijgeleverde producten, en lees je handige tips & tricks. De StyleTone box is iedere maand weer een feestje om te ontvangen, een welverdiend cadeautje voor jezelf!

Alle producten in box - StyleTone box augustus 2018

Bezorging

De StyleTone box wordt iedere tweede donderdag van de maand verzonden. Daarnaast krijg je altijd netjes een mailtje als de box is verzonden, zodat je weet wanneer je de box weer kunt verwachten.  Een groot voordeel van de StyleTone box is dat het door de brievenbus past. Erg fijn, zeker als je overdag werkt of niet wil wachten op de postbode.

Prijs/kwaliteit

Tot nu toe is de prijs/kwaliteit verhouding van de StyleTone box erg goed. Het is één van de goedkoopste beautyboxen die in Nederland te verkrijgen is. Vanaf € 15,25 ontvang je iedere maand 5 fullsize (!) producten met een gezamenlijke waarde die veel hoger ligt dan de aanschaf van de box. Denk aan bedragen tussen de 60 en 90 euro! Ook zijn alle producten in de box dierproefvrij, wat voor ons een zeer groot pluspunt is.

Kwaliteit producten

In de StyleTone box zitten vaak onbekende producten, maar van goede kwaliteit. Vaak zijn het ook dure producten van luxere merken. In het bijgeleverde minimagazine vind je uitleg over het product, de ingrediënten en tips voor het gebruiken van de beauty producten. Over het algemeen zitten er vooral make-up producten in de doos. Redelijk logisch, aangezien make-up producten meestal beter in een kleine doos passen dan verzorgingsproducten. Houd hier dan ook rekening mee als je een keuze maakt voor een box. Als je vooral van verzorgingsproducten houdt, kun je beter voor een andere box kiezen.

Alle producten uitgepakt - StyleTone box januari 2018

Klantenservice

Tot nu toe hebben wij nog geen problemen gehad met de box. Wel hebben we een paar keer contact gehad met de klantenservice van StyleTone voor wat vragen. Ze reageren vrij snel, goed en helder op emails en berichten berichten op Facebook en Instagram.

Conclusie

Al met al is de StyleTone box een erg fijne box. Je weet wat je kan verwachten en tot nu toe zijn we nog nooit teleurgesteld geweest in een box. Ben jij toe aan ontspanning, beauty én een feestje in één? Dan is de StyleTone box zeker iets voor jou. We hebben het al vaker in onze reviews laten doorschemeren, maar de StyleTone box behoort tot onze favorieten!

9 Onze beoordeling
StyleTone box review

Ontdek iedere maand 5 nieuwe full size producten in jouw box, die door de brievenbus bezorgd wordt. De Styletone box is inclusief het mini magazine vol met tips en tricks! Waar wacht je nog op?

Bezorging
Prijs/kwaliteit
9
Kwaliteit producten
9
Klantenservice
8
Beoordeling van bezoekers: 2.41 (74 stemmen)