Reviews

StyleTone box review

De StyleTone box is sinds begin 2015 actief in Nederland. Op deze pagina lees je wat wij van de box vinden en wat je ervan kan verwachten. Deze review kan je helpen bij het bepalen welke beautybox het meest geschikt is voor jou.

StyleTone

Voor €12,50 per maand ontvang je iedere maand een box gevuld met de trendy beauty producten. En de producten zijn altijd dierproef vrij! Bij iedere box ontvang je een magazine vol informatie over de bijgeleverde producten, en lees je handige tips & trics.

styletone-unboxing-februari (5)

Bezorging

De StyleTone box wordt iedere tweede donderdag van de maand verzonden. Daarnaast krijg je altijd netjes een mailtje als de box is verzonden, zodat je weet wanneer je de box weer kan verwachten.  Een groot voordeel van de StyleTone box is dat het door de brievenbus past. Erg fijn, zeker als je overdag werkt of niet wil wachten op de postbode.

Prijs/kwaliteit

Tot nu toe is de prijs/kwaliteit verhouding van de StyleTone box erg goed. Het is de goedkoopste beautybox die in Nederland te verkrijgen is. Voor €12,50 ontvang je iedere maand 5 fullsize (!) producten met een gezamenlijke waarde die veel hoger ligt dan de aanschaf van de box. Denk aan bedragen tussen de 60 en 90 euro! Ook zijn alle producten in de box dierproefvrij, wat voor ons een zeer groot pluspunt is.

Kwaliteit producten

In de StyleTone box zitten vaak onbekende producten, maar van goede kwaliteit. Vaak zijn het ook dure producten van luxe merken. In het bijgeleverde magazine vind je uitleg over het product, de ingrediënten en informatie over het gebruik. Over het algemeen zitten er vooral make-up producten in de doos. Redelijk logisch, aangezien make-up producten meestal beter in een kleine doos passen dan verzorgingsproducten. Houd hier dan ook rekening mee als je een keuze maakt voor een box. Als je vooral van verzorgingsproducten houdt, kun je beter voor een andere box kiezen.

StyleToneUnboxing (7)

Klantenservice

Tot nu toe hebben wij nog geen problemen gehad met de box, en daardoor nog niet echt contact gehad met de klantenservice van StyleTone. Wel reageren ze in Nederlands en Engels goed en helder op de meeste berichten op Facebook.

Conclusie

Al met al is de StyleTone box een erg fijne box. Je weet wat je kan verwachten en tot nu toe zijn we nog nooit teleurgesteld geweest in een box. We hebben het al vaker in onze reviews laten doorschemeren, maar de StyleTone box behoort tot onze favorieten!

9 Onze beoordeling
StyleTone box review

Ontdek iedere maand 5 nieuwe full size producten in jouw box, die door de brievenbus bezorgd wordt. De Styletone box is inclusief het mini magazine vol met tips en tricks! Waar wacht je nog op?

Bezorging
Prijs/kwaliteit
9
Kwaliteit producten
9
Klantenservice
8
Beoordeling van bezoekers: 2.41 (74 stemmen)