Nieuws

Tips voor bestellen beautyboxen

Beautyboxen zijn populair. Vooral vrouwen vinden het leuk om iedere maand opnieuw een pakketje in de bus te krijgen met allerlei cosmeticaproducten. Alleen is het niet altijd bekend hoe je een dergelijke beautybox moet bestellen en met welke kosten je rekening moet houden. De kosten zijn afhankelijk van de beautybox waar je voor kiest. Bij het ene bedrijf is het duurder dan bij het andere bedrijf. Beautyboxen bestellen kun je het best doen via internet. Dit gaat via de bedrijven die de beautyboxen leveren. Dit is niet alleen de eenvoudigste manier van bestellen, je ziet ook meteen duidelijk welke prijs je per maand moet betalen!

 

cosmetics-300x300Wanneer je een beautybox gaat bestellen moet je met een aantal zaken rekening houden. In eerste instantie is er natuurlijk het aantal producten. Voor beautyboxen geldt over het algemeen dat je maandelijks zo’n vijf producten krijgt toegestuurd. Inmiddels bestaan er ook boxen die soms meer producten bevatten. Wat de kosten van een abonnement precies bedragen is moeilijk te zeggen. Over het algemeen mag je rekening houden met een kostprijs tussen de 12,50 en 20 euro per maand. Nogmaals, dit is sterk afhankelijk van het type beautybox waarvoor je kiest, dus hou hier zeker rekening mee.

 

Hou er tot slot bij het bestellen van beautyboxen nog rekening mee dat je vaak een abonnement voor een bepaalde periode moet afsluiten. Je kan dus niet bij elke box iedere maand opzeggen. Dit kan bijvoorbeeld wel bij de VIPbox. Maar de meeste mensen zijn iedere maand weer blij met de producten die ze krijgen! 🙂

Ps. In Nederland is overigens de VIPbox veruit de populairste beautybox. Lees ervaringen met deze beautybox en alle andere beautyboxen in Nederland op onze vergelijkingspagina.