Unboxing Beautybox

Unboxing Beautybox april 2015

De Beautybox is box die al het langst bestaat  in Nederland. Bij de Beautybox weet je het zeker, je krijgt elke maand in ieder geval 5 mooie en handige beautyproducten! Ook dit keer waren we weer blij verrast met de inhoud van de Beautybox van april 2015. Ben jij benieuwd wat er in de box zat? Bekijk dan onze unboxing van deze speciale Koningsdag editie!

DSC01748-r40

Speciaal voor Koningsdag heeft Beautybox de producten in een leuk oranje papiertje gewikkeld. Dit maakt het nog leuker om de box uit te pakken!

Wil je zelf graag een Beautybox bestellen? Bestel een box voor jezelf, geef de box cadeau of neem een abonnement!

1. Rexona – Maximum Protection Deodorant (Fullsize product, €7,11)

Yes! Wat waren wij blij toen we dit product in de box zagen zitten. Het is de deodorant stick van Rexona (niet de roller). Deze werkt erg goed tegen transpiratie en is goed te gebruiken in combinatie met de spray tegen overmatig transpireren. Heel handig! Hoeven we deze niet zelf opnieuw te kopen.

DSC01754-r40

2. Herome – Nagellak (Fullsize product, €2,99)

Dit is het Koningsdag product in deze leuke box. Een mooie oranje nagellak van Herome. De nagellakjes van Herome werken erg prettig en zijn heel dekkend. Handig: op de dop van het flesje zit een bokkenpootje! Hier kan je heel makkelijk je nagelriemen mee terugduwen voor mooie verzorgde nagelbedden en nagelriemen.

DSC01757-r40

3. Anatomicals – Zelfbruiner (Fullsize product, €8,95)

Anatomicals is een super leuk budget product met hele gave verpakkingen en teksten. Zo ook weer bij deze zelfbruiner. Op de verpakking staat: Get a tan without looking like your gran! Wie wilt deze zelfbruiner nou niet proberen? Zeker aan het begin van de zomer zijn je benen en armen vaak nog wit. Met deze zelfbruiner krijg je net even dat mooie kleurtje voor bij die witte blouse en shorts.

DSC01753-r40

4. Drs. Hans Schreuder – Scar Treatment (Fullsize product, €34,-)

Dit product zorgt ervoor dat littekens en stugge plekken vervagen en soepel worden. Je kan de crème gebruiken op je hele lichaam en dus ook op je gezicht. Perfect tegen littekentjes van puistjes of nare littekens op je benen of buik. Er zitten helaas wel aardig wat parabenen in deze crème, dus dat is wel iets om op te letten.

DSC01755-r40

5. Golden Rose – Terracotta Oogschaduw (Fullsize product, €11,95)

Golden Rose is een bekend merk onder de beautybloggers. Deze mono oogschaduw heeft een hele goede pigmentatie en een prachtige kleur. Er zitten verschillende kleuren in de boxen, dus bij deze oogschaduw is het een verrassing welke jij in je box hebt zitten!

goldenrose

Wat vind jij van de producten in de Beautybox van deze maand?