Unboxing Beautybox

Unboxing Beautybox Maart 2015

Het is officieel lente! De Beautybox van deze maand, staat dan ook volledig in het teken van de lente. Neem afscheid van de donkere kleuren, dikke make-up, harige benen en de lange mouwen. Je mag weer gezien worden! Ben je benieuwd wat er in de Beautybox van deze maand zit? Bekijk hier dan de unboxing van de Beautybox van maart 2015.

1. Rituals – Yin Bed & Body mist (Full size product €16,50)

Het merk Rituals, wie kent het niet? In de Beautybox van deze maand zit een gloednieuw product van Rituals: de Yin Bed & Body mist. Deze heerlijk geurende mist kan je op je bed of op je lichaam sprayen. De spray ruikt heerlijk naar de lente, zodat je alvast helemaal in de stemming komt!

Rituals - Yin Bed & Body mist

2. Mario Badescu – Gezichtsreiniger ( Sample, 236 ml.)

Deze gezichtsreiniger van Mario Badescu is heerlijk voor je huid. Je kunt de reiniger dagelijks gebruik om alle make-up en vuil van je huid te wassen, zonder dat je huid uitdroogt. Deze reiniger is verzorgend door de mineralen en het zeewierextract dat er in zit. Je kunt de reiniger ook gebruiken als je een gevoelige huid hebt!

Mario Badescu - Gezichtsreiniger

3. Davines – Shampoo (Full size product €11,00)

Dit is een Beautybox-primeur! Het luxe merk Davines is in 1983 opgericht in Italië en heeft als motto dat schoonheid en duurzaamheid in balans moet zijn, om de wereld te kunnen verbeteren. Mooier kan niet toch? Deze shampoo verbetert in ieder jouw lokken en zorgt voor glanzend haar! Een goed begin is het halve werk!

Davines - Shampoo

4. Nails Inc – Nagellak (Full size product €16,50)

Nails Inc is een absolute favoriet van de sterren: Kim Kardashian, Alexa Chuen en Cara Delevingne zijn fan! Deze vrolijk nagellak is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is dan ook een verrassing welke jij in je box hebt zitten. Door het gel-effect van deze nagellak blijft de nagellak heel lang zitten en zorgt de lak voor stevige, glanzende nagels. Welk vrolijke voorjaarskleurtje had jij de in box zitten?

Nails Inc - Nagellak

5. Woo – Mini kaarsjes (Full size product €4,95)

Deze WOO Love letter kaarsjes zijn gemaakt om met geliefden te delen maar ook om lekker zelf van te genieten. Met deze geurkaarsjes geniet je van heerlijke warme geuren in je huis. Leuk voor je moeder, je beste vrienden of voor jezelf! De kaarsjes zijn handgemaakt en verkrijgbaar in verschillende kleuren, geuren en maten.

Woo - Mini kaarsjes