Unboxing Blux box december 2015

Nog net op tijd voor Kerst werd bij mij de Blux box van december geleverd. Dit is de derde editie van de box en ik ben wederom erg blij met de inhoud! Benieuwd wat er allemaal in de box zit? Lees dan snel verder.

bluxboxdecember1

De box was weer mooi blauw net zoals de vorige Blux boxen. Openen maar!

bluxboxdecember3

Het eerste wat je ziet als je de box opent is een kaartje met een foto van Mari van de Ven en model Milou. Er staat een kort verhaaltje in en een overzicht van de producten. Niet zo heel bijzonder en ik heb het kaartje ook niet meer op de foto gezet. Wat natuurlijk wél belangrijk is is de inhoud!

Harver Prince Parfum Roller 8,8 ml – €18,65

bluxboxdecember11

Laten we maar meteen beginnen met mijn favoriet van de box! Al eerder zat er een parfum roller van dit merk in de box, maar dat mag voor mij de pret niet drukken. Ditmaal hebben we de geur ‘HELLO’ gekregen. Een heerlijke geur als je het mij vraagt! Het is een klassieker van Harvey Prince en wordt omschreven als ‘Welcoming, Loving & Refreshing’. Het is een klein rollertje en daarmee uitermate geschikt om mee te nemen in je handtas. Met de roller kun je het geurtje heel goed doseren waardoor je het subtiel kunt aanbrengen. Ja, ik ben fan!

Mesauda Milano Earth Spirits Baked Eyeshadow – €12,00

bluxboxdecember7

In de box zat ook een baked oogschaduw van het merk Mesauda. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het merk niet ken en ik was dan ook erg benieuwd naar de kwaliteit van deze oogschaduw. Gelukkig heeft het me blij verrast! De pigmentatie is goed. Je kunt de oogschaduw op twee manieren gebruiken. Het kan droog worden aangebracht of met een vochtige kwast. Als je het nat gebruikt krijg je een intensere kleur dan wanneer je het droog gebruikt.

bluxboxdecember8

De kleur die ik heb gekregen vind ik zelf erg mooi. Het is een mix van groen, brons, goud en het heeft een glittertje.

bluxboxdecember9

De swatch zegt genoeg! De pigmentatie is echt hartstikke prima. Het is één laagje die ik heb aangebracht met mijn vinger. Al met al ben ik erg blij met dit product.

Aldo Vandini Handcream To Go Limited Edition – €9,99

bluxboxdecember13

Het volgende product is een doosje met drie tubetjes met handcrème. Het merk Aldo Vandini kende ik eerlijk gezegd ook niet. De tubes hebben ieder een andere geur en ruiken stuk voor stuk heel erg lekker!

bluxboxdecember14

Sensual is een geurende crème, pure is een extra hydraterende crème en comfort een voedende basic crème. De crèmes worden snel opgenomen en voelen lekker aan. Fijne producten!

Bellapierre Volumizing Mascare- Full Size – €19,99

bluxboxdecember12

Nog een product waar ik echt heel erg blij mee ben! Er valt hier niet heel veel over te zeggen. Het is een mascara die moet zorgen voor volume. Ik heb hem nu sinds ik de box heb ontvangen iedere dag gebruikt en ik vind hem erg prettig. Niet te veel poespas, geen wondermiddel, maar doet gewoon wat het moet doen. Fijn product!

Bergman Beauty Care Purification Mask 5ml

bluxboxdecember10

En dan zijn we alweer aangekomen bij het laatste product. Het is een klein tubetje met een gezichtsmasker van Bergman beauty care. Bergman is een bekend merk van Nederlandse bodem. Dit is een high end merk en een full size van het product kost normaal 71 euro. Behoorlijk prijzig dus! Ik vind het leuk dat we er nu van kunnen genieten. Bergman Beauty Care Purification Mask is een intensief reinigend masker dat effectief onzuiverheden en overtollig talg van de huid verwijdert. Of het masker fijn is weet ik eerlijk gezegd nog niet, want ik heb het nog niet gebruikt. Maar het klinkt in ieder geval erg goed.

Eindoordeel

Zoals je misschien al hebt gemerkt ben ik erg blij met deze box. Er zaten mooie spulletjes in! De box kost €14,95 per maand wat een mooi bedrag is als je ziet wat je er allemaal voor terug krijgt. Aanrader dus! Al is het natuurlijk nog wel even afwachten met de boxen die nog gaan komen. Dit was pas de derde editie van de box dus het is nog even afwachten of de boxen zo leuk blijven. Maar de Blux box belooft in ieder geval al veel goeds.

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95

Tags: