Unboxing Blux Box Januari 2016

De Blux Box van januari is weer binnen! Deze box is net even anders dan we van Blux gewend zijn… Benieuwd wat er deze maand allemaal in de box zat? Lees dan snel verder! 

box-box-januari (0)

De box was weer mooi blauw net zoals de vorige Blux boxen, maar bij het openen van de box zag ik meteen dat er iets anders was. De producten waren namelijk dit keer verpakt in een zakje! In eerste instantie vond ik het er wel leuk uitzien, het gaf een beetje een chique gevoel. Deze box zou in het teken staan van ‘me-time’, producten waarmee je lekker wat extra tijd voor jezelf kunt nemen. Lekker, openen maar!

box-box-januari (5)

Dit was de inhoud van het zakje. Eerste indruk? Mmwoahh, niet zo best. De producten waren een beetje viezig geworden van de puimsteen en ik vond de inhoud eerlijk gezegd nogal karig. Ik kreeg meteen het idee dat het zakje eromheen was gedaan zodat niet heel die box een grote bende zou worden van de steen. Hm… naja, op naar de producten!

Aldo Vandini Lava Puimsteen – Full Size – €3,99

box-box-januari (6)

Het eerste wat meteen opviel was deze steen, voornamelijk omdat het de andere spulletjes een beetje vies had gemaakt. In eerste instantie begreep ik niet wat het was, maar het bleek een puimsteen te zijn. Volgens Blux de ideale voetverzorgingstool. Je kunt hiermee zacht en effectief dode huidcellen en eelt van je voeten verwijderen. Op zich denk ik een prima product, maar het is niks voor mij. Wellicht dat ik iemand anders hier blij mee kan maken. 🙂

Nails Inc Nagellak – Full Size – €14,00

box-box-januari (7)

Nagellak vind ik altijd leuk om te krijgen! Het kleurtje vond ik er mooi uitzien, dus ik was zeer benieuwd naar de kwaliteit. Helaas vind ik het lakje enorm tegenvallen. De lak is erg transparant bij het aanbrengen en je hebt dan ook zeker drie laagjes nodig voor een mooie dekkende kleur. Ik kan me ook haast niet voorstellen dat deze nagellak €14 euro waard is. Een gemiddeld lakje van Essence kost €2 à €3 euro en dekt vele malen beter. Jammer zeg en enorm zonde.

Balance Me Super Toning Body Polish – 50ML – €13,50

box-box-januari (8)

Dit ziet er leuk uit! Het is ook een redelijke tube (formaat van mijn hand). Ik had alleen even geen idee wat een Body Polish is.. Volgens Blux is het product rijk aan ant-oxidanten en geeft het je huid een complete detox. Het verwijdert dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en voedt de huid met collageen. Aha! Het product voelt aan als een crème en er zitten redelijk grote scrub korrels in. De beschrijving van Blux vind ik nogal veelbelovend klinken, want volgens mij is het gewoon een simpele scrub. Geen probleem verder. Het ruikt trouwens wel lekker!

Note: nu ik dit artikel schrijf zie ik pas dat de tube op de foto nog een beetje viezig is. Zie je al die kleine korreltjes net boven de dop? Dat komt dus van die puimsteen. Blegh.

3 Earth Kiss Maskers – Full Size – €2,99 per stuk

box-box-januari (9)

Wow, drie maskertjes? Dat vond ik zelf nogal overdreven. Een masker is altijd lekker begrijp me niet verkeerd, maar één maskertje had voor mij voldoende geweest. Er zit één sheet mask bij en twee vloeibare maskertjes. Ik heb het sheet masker en het exfolierende masker al geprobeerd en ik moet wel zeggen dat het fijne maskertjes zijn! Dat scheelt weer. 🙂

Conclusie

Zoals je ongetwijfeld wel hebt gemerkt ben ik niet heel enthousiast over deze box. De box zou een waarde hebben van €40,46, maar dat vind ik absoluut niet te merken. De kwaliteit van de nagellak vond ik ronduit slecht en dan ook zeker geen €14,00 waard. De puimsteen is gewoon niet zo mijn ding en ik vond het nogal overdreven dat er drie maskers in de box zaten. Naar mijn mening had ééntje genoeg geweest, en dan had ik liever twee andere producten gezien. De Body Polish vond ik overigens wel een leuk product.

Wat is dit Blux? Ik vind deze box echt enorm verschillen van de december box. Die box zat vol mooie producten waarbij je ook echt het gevoel hebt dat je een leuke deal hebt voor €14,95 per maand. Sterker nog, die producten heb ik tot nu toe bijna elke dag gebruikt! Ik vind het echt jammer dat er zo’n verschil is en ik hoop dat de komende boxen weer net zo leuk worden als de vorige.

Wellicht dat Blux voornamelijk tijd en aandacht heeft besteed aan de speciale Limited Edition Box? De inhoud van die box ziet er namelijk echt fantastisch uit! Als dat zo is zou ik dat enorm jammer vinden. Het lijkt me dat je vaste klanten net zoveel aandacht verdienen. Naja, nu maar hopen dat de box in februari weet net zo leuk is als de vorige.

Wat vond jij van de Blux Box deze maand?

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95