Unboxing Blux box januari 2017

Het is alweer februari. Dat betekent dat jullie nog een unboxing van mij tegoed hebben! De Blux box van de maand januari staat in het teken van een aantal nieuwe samenwerkingen. Dit betekent nieuwe merken en nieuwe producten! Ik maakte kennis met de twee engelse merken Cougar Beauty en Ooh! Oils of Heaven, het Deense merk HOTMAKEUP en de twee Franse merken Huygens en La Théorie des Volcans. Deze producten maken samen een mix van nieuwe make-up, huidverzorging en haarverzorging. Laten we snel een kijkje nemen in de Blux box.

De Blux box bevatte de volgende producten:

  • Cougar beauty mineral eyeshadow – full size – winkelprijs €11,50
  • Hotmakeup lipgloss – full size – winkelprijs €7,95
  • Huygens shampoo – 30ML – full size 250ML winkelprijs €17,90
  • La Théorie des volcans mask/scrub – full size – winkelprijs €30,00
  • OOH! Oil of heaven natural moringa anti oxidante face oil – travelsize 15ML – winkelprijs €11,00

Deze maand 5 producten, zowel travelsize als full size. Leuk!

Cougar beauty mineral eyeshadow

Het eerste product is een make-up product. Wat dit product zo bijzonder maakt is dat het een minerale oogschaduw is. De losse poeder kun je met een kwast op je ooglid aanbrengen. De oogschaduw voelt zacht aan op de ogen en bevat veel pigment. Het grootste voordeel is de samenstelling van het product. De minerale oogschaduw is hierdoor geschikt voor de gevoelige huid rond de ogen. Een mooie kleur voor dagelijks gebruik.

Hotmakeup lipgloss

Het tweede product is opnieuw een make-up product. De Blux box bevat een lipgloss uit de nude collectie van Hotmakeup. Hij voorziet de lippen van een prachtige glans en laat subtiel een kleur achter. De lippen voelen niet plakkerig aan en de kleur staat mooi bij alle huidtinten. Ideaal om je look wat extra glans te geven!

Huygens shampoo

De producten van Huygens staan bekend om hun puur natuurlijke ingrediënten, hoge kwaliteit en werkzaamheid. De shampoo is op basis van suiker en is vrij van sulfaten. Doordat de shampoo geen sulfaten bevat schuimt hij bijna niet. Hier moest ik in het begin eventjes aan wennen. Vaak denken we ‘hoe meer schuim, hoe beter!’  Dit is niet het geval. Ondanks dat de shampoo niet schuimt, wordt de hoofdhuid en het haar uitstekend gereinigd en voelt je haar na gebruik zijdezacht aan. Zeker een aanrader om eens uit te proberen!

La Théorie des volcans mask/scrub

Het franse merk La Théorie des Volcans heeft een lijn innovatieve schoonheidsproducten op de markt gebracht. De producten zijn geïnspireerd op de krachten van de vulkanen. De 2 in 1 scrub/gezichtsmasker is hét product om de huid te zuiveren en om dode huidcellen te verwijderen. Heel erg bijzonder! Toen ik dit product op mijn huid aanbracht, voelde het gelijk prettig aan. De korrels die de scrub bevat zijn niet te heftig en lossen gemakkelijk op. De huid voelt na gebruik als herboren. Ook voor mensen die weinig tijd hebben is dit product een ideale uitkomst, je hoeft het masker/de scrub maar 2 minuten in te laten werken.

 OOH! Oil of heaven natural moringa anti oxidante face oil

Het laatste product is een hele mond vol! Daarentegen kan ik er zelf heel kort over zijn, het is een huidolie. De OOH! Huidolie is rijk aan anit-oxidanten en bevat vitamine A en vitamine C. Hierdoor is de olie uitstekend te gebruiken als reiniging en als moisturizer. Daarnaast gaat de huidolie huidveroudering tegen en voorkomt huidbeschadiging. De huid voelt door gebruik van de olie zacht en gevoed aan. Ook zou je de huidolie als basis onder je dagelijkse make-up kunnen gebruiken. Hier heb ik zelf niet mee geëxperimenteerd. Ik heb zelf al een vette huid, vet op vet leek me wat teveel van het goede.

Ook deze maand weer een leuke inhoud! Blux box weet mij altijd te verrassen met nieuwe en onbekende producten. De Blux box heeft deze maand een waarde van ongeveer €64,45. Voor de Blux box betaal je slechts €14,95 per maand. Wat zijn jullie favoriete producten van de nieuwste Blux box? Ik ben erg nieuwsgierig!

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95