Unboxing Blux box juli 2016

Deze maand heb ik weer een hele leuke Bluxbox ontvangen! Ben je benieuwd wat voor producten de Bluxbox van de maand juli bevat? Lees de onderstaande review, veel lees plezier!

Aan het eind van de maand merk ik dat ik steeds vaker op de Instagram pagina van Bluxbox een kijkje neem. Eventjes spieken of er al iemand een foto van de inhoud van de nieuwste Bluxbox heeft ge-update! Ik zal vast niet de enige zijn die dit doet, toch?!

De Bluxbox van de maand juli bevat de volgende producten:

  • Aldo Vandini lipcare duo – full size aankoopprijs €5,99
  • Manna Kadar split pan bronzer highlighter – full size aankoopprijs €18,95
  • World Inspired colours by Herôme – full size aankoopprijs €17,97
  • Nanshy Marvel 4 in 1 makeup blending sponge – full size aankoopprijs €6,95
  • Fruttini ‘My easygoing is watermelon’ body spray – full size aankoopprijs €4,95
  • Moriz professional tanning lotion – 50ML aankooprijs €8,99

lipverzorging

Aldo Vandini lipcare duo – full size.

Eigenlijk bevat deze box 7 producten! Het eerste product bestaat uit een lipscrub en een verzorgende lippenbalsem. Het is de bedoeling dat je je lippen eerst scrubt. Let’s give it a try! De scrub voelt heel fijn aan op mijn lippen. Het zorgt ervoor dat velletjes van je lippen worden verwijderd. Heel fijn. De scrub had van mij iets ‘groffer’ gemogen. Oplaatst voelde ik de scrubkorreltjes niet meer, alsof ze waren verdwenen. De lippenbalsem heb ik na het scrubben opgebracht, heerlijk! Het zorgt ervoor dat je lippen de hele dag gehydrateerd en verzorgt aanvoelen. Heel fijn product, zeker in deze tijd van het jaar nu je lippen door de zon snel droog aan kunnen voelen.

mannakadar

Manna Kadar split pan bronzer highlighter – full size.

Een makeup product! Leuk! Zoals je in de review van de Bluxbox winactie kon lezen, heb ik dit product al eens eerder geprobeerd. Toen ging het alleen om de bronzer, nu zit er een highlighter bij in. Handig om mee te nemen! Ik was al erg te spreken over de bronzer, ideaal omdat de bronzer multifunctioneel is. Je kunt het product gebruiken als bronzer, highlighter en oogschaduw. Mooi kleurtje en makkelijk te blenden. Over de highlighter ben ik ook erg te spreken! Mooi kleurtje zowel als oogschaduw, en als highlighter, Love it! Zeker in de zomer hou ik ervan om bronzers en highlighter te combineren voor een sunkissed effect!

herome

World Inspired colours by Herôme – full size.

Welke vrouw wordt er niet blij van nagellak?! Ik denk dat ik ongeveer 90 potjes nagellak in mijn stash heb, maar ik kom altijd nog kleurtjes tegen die ik MOET hebben. De Bluxbox bevat 3 kleurtjes Herôme nagellak. Hele fijne nagellak! Wat me opviel is dat de kleurtjes heel mooi dekken. Vaak breng ik 2 laagjes nagellak aan, dat was dit keer niet eens nodig. Ook droogt de nagellak snel, ideaal voor een bezig bijtje zoals ik! De nagellak bleef 4 dagen netjes op mijn nagels zitten, daarna begon de lak te chippen ( ook door mijn werk en het huidhouden )

marvel blending sponge

Nanshy Marvel 4 in 1 makeup blending sponge – full size.

Een makeup blending sponge wilde ik al erg lang testen. Zelf ben ik altijd opzoek naar nieuwe manieren om mijn foundation ‘flawless’ aan te brengen. Ik heb wel eens overwogen om een beautyblender aan te schaffen, het is alleen een waardevolle aankoop voor een simpel sponsje. De Nanshy Marvel 4 in 1 makeup blending sponge kun je op verschillende manieren gebruiken. Zowel nat als droog. Ik heb er voor gekozen om beide varianten te proberen, en ik ben zeer te spreken over deze blending sponge. Je ziet dat de foundation in de huid wordt geblend, veel fijner dan dat de foundation los op de huid blijft liggen. Poriën lijken fijner en de foundation dekt na mijn mening beter.

fruitinni body spray

Fruttini ‘My easygoing is watermelon’ body spray – full size.

In de zomer vind ik het zo fijn om een body spray te gebruiken. Parfum vind ik altijd een beetje lastig. Als je een zonnebrandcreme aanbrengt en je sprays parfum op, kan het zijn dat je vlekkerig bruin wordt. Met deze body spray is dit niet gebeurd! Ook vind ik een parfum af en toe iets te heftig, het mag wel wat luchtiger. De geur van de Fruttini ‘My easy going is watermelon’ body spray maakt mij intens gelukkig. De geur is zo fris en zoet, echt heel erg lekker. Ook blijft de geur heel lang hangen, je ruikt de hele dag naar frisse, zoete, watermeloen!

st moriz

St. Moriz professional tanning lotion – 50ML.

Het laatste product is een zelfbruiner van St. Moriz Professional, een van de betere merken op zelfbruining gebied. Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog nooit een zelfbruiner heb gebruikt, ik ben er een beetje bang voor. 2 jaar geleden werkte ik in een etos filliaal en kwamen er wel eens mensen zo oranje als een worteltje zelfbruiner kopen, vre-se-lijk. Vanaf dat moment heb ik zelfbruiner afgezworen. Ik ga dit product dan ook zelf niet gebruiken maar weggeven aan een vriendinnetje.

Nog een ander puntje; op de verpakking staat aangegeven dat het om de kleur medium gaat, aangezien ik een erg lichte huid heb, zie ik het niet snel gebeuren dat dit product bij mij gaat matchen. Helaas, niet aan mij voorbestemd.

inhoud bluxbox

Wat een leuke box! Ik ben erg tevreden over de inhoud van deze Bluxbox. Het is toch altijd weer een verassing wat voor producten de box bevat. De box heeft een totale waarde van €63,80! Voor de Bluxbox betaal je slechts €14,95 per maand. Wat is jullie favoriete product? En van welk product zouden jullie graag een aparte review willen lezen? Laat het achter in een reactie.

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95