Unboxing Blux Box Juni 2017

Het is weer tijd voor een nieuwe unboxing van de Bluxbox. Deze maand ontving ik een goed gevulde Bluxbox die mij zeker niet tegen viel!

Deze maand ontving ik een Bluxbox met 4 full size producten, 1 reisflacon en 2 samples. Voor zover ik weet, de best gevulde Bluxbox van het afgelopen jaar. Laten we kijken welke producten de Bluxbox bevatte.

  • Beauty papier blotting paper – full size – aankoopprijs €9,10
  • I love.. Mango & Papaya bubble bath & shower crème – 100ML – aankoopprijs 500ML €6,07
  • Merci handy hello sunshine face mist – full size – aankoopprijs €4,79
  • Naobay moisturizing peeling – full size – aankoopprijs €15,99
  • So susan haute light – full size – aankoopprijs €17,70
  • Garnier loving blends honing goud haarmasker – mini 20ML – aankoopprijs 300ML €5,99
  • Vision every day sun protection SPF30 – sample 10ML – aankoopprijs 100ML €13,49

Een hele lijst met vele mooie producten. De Bluxbox ziet er veelbelovend uit. Zeker de nieuwe merken en nieuwe producten maken mij erg nieuwsgierig.

Beauty papier blotting paper

Een aantal maanden geleden heb ik in de Kruidvat een soortgelijk product gezien van Essence. Ik heb toen lang getwijfeld om het te kopen, maar heb de Blotting papiertjes toch laten liggen. Ergens was ik een beetje sceptisch over de werking van de papiertjes. Nu ik de blotting papers zelf heb getest ben ik volledig overtuigd! De blotting papiertjes zuigen het overtollige talg en vuil op, en zorgen ervoor dat je make-up look er weer gematteerd uit ziet. Zeker een aanrader op de warme zomerdagen.

I love.. Mango & Papaya bubble bath & shower crème

Wat is er nou fijner dan een lekker geurende, verzorgende shower crème. De geur van deze shower crème is in één woord geweldig! Als je de flacon opendraait ruikt de shower crème naar zoete snoepjes. De douche- en bad crème is zuinig in gebruik, schuimt uitbundig en reinigt de huid intensief.

Merci handy hello sunshine face mist

Zeker met deze warme zomer dagen zijn we allemaal wel eens toe aan wat verfrissing. Deze spray is , ook door het formaat, een echte musthave om mee te nemen in je handtas/toilettas! Ook is de face mist een perfecte basis voor je make-up.

Naobay moisturizing peeling

Ik heb altijd al een zwak gehad voor luxe/mooie verpakkingen van verzorgingsproducten en make-up producten. Toen ik deze tube van Naobay zag, was ik opslag verliefd. Wat een stoere tube, echt heel erg leuk vormgegeven. Beter dan een saaie, witte tube in je badkamer. De peeling breng je aan op een vochtige huid en masseer je zachtjes in met cirkelvormige bewegingen. Vermijd de dunne huid rond de oogcontouren. Laat de peeling een paar minuten intrekken en verwijder het vervolgens met een wattenschijfje met water. Deze peeling van Naobay is geschikt voor dagelijks gebruik.

So susan haute light

Een aantal maanden geleden ontving ik de Bluxbox een soortgelijk product. De So susan haute light is een multifunctioneel potlood die je voor verschillende delen van het gezicht kunt gebruiken. Het potlood is te gebruiken als concealer, oogschaduwbasis én highlighter. De formule is erg romig en is makkelijk te blenden. De kleur staat mooi bij elke huidtint. Dit product bevalt mij erg goed, wat ik alleen erg jammer vind is de geur. Het potlood doet mij een beetje denken aan kinder make-up van de Intertoys. Helaas, misschien kan ik iemand anders hier blij mee maken!

Garnier loving blends honing goud haarmasker

Mijn haar kan in de warme zomer maanden erg droog aanvoelen. De punten worden sneller droog en voelen broos aan. Met het masker van Garnier wordt mijn haar weer gevoed en voelt mijn haar zijdezacht aan. Ook vind ik de geur van het masker heerlijk. Mijn haar ruikt heerlijk en subtiel naar honing. Zeker een fijn masker om een aantal keer per week mijn haar mee te verzorgen.

Vision every day sun protection SPF30

Je kunt je niet vaak genoeg insmeren met een goede zonnefactor. Het is zo vreselijk belangrijk om je goed te beschermen tegen de schadelijke UVA – & UVB – straling van de zon. Zo voorkom je verbranding en beschadiging van de huid met alle gevaarlijke gevolgen.  De zonnebrand van Vision trekt snel in, is niet vet en bevat antioxidanten, zoals vitamine E en helpt huidveroudering door de zon tegen de gaan. Smeer royaal en frequent om zorgeloos te genieten van de zon!

Deze maand een zeer veelzijdige Bluxbox. Fijn dat de box zoveel mini’s bevat, deze gaan zeker mee naar mijn vakantieadres! Als ik de prijzen naast elkaar leg, kom ik op een totale waarde van €53,60. Voor de Bluxbox betaal je slechts €14,95 per maand.

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95