Unboxing Blux box maart 2017

Vandaag is het weer tijd voor een nieuwe unboxing van de Bluxbox. Ook deze maand ontving ik weer een Bluxbox gevuld met alleen maar leuke producten! Deze maand bevatte de Bluxbox 6 leuke producten die ik met veel plezier heb getest. Laten we snel gaan kijken welke producten de Bluxbox bevatte.

De Bluxbox bevatte de volgende producten:

  • EMK Beverly hills supra face cream – 10ML – aankoopprijs 50ML €134,00
  • Kueshi pure&clean astringent toner – full size – aankoopprijs €12,95
  • True organic of sweden all you need is me – full size – aankoopprijs €24,95
  • Monu spa rosewood reviving mist – 40ML – aankoopprijs 180ML €27,00
  • Maybeauty the incredible face mask – full size – aankoopprijs €3,13 – set van 8 maskers €25,00
  • Eslor introductory collection – 4x5ML – aankoopprijs travelsize 15ML €4,75 per stuk

Ook staat er in het foldertje van Bluxbox een kleine preview voor de april Bluxbox. Heel erg leuk dat ze dit hebben toegevoegd.

Preview Bluxbox april

De Bluxbox van de maand april bevat een mix van verschillende beauty producten: make-up, haarverzorging, huidverzorging en nagelverzorging. De waarde van de box is circa €50 en wij kunnen alvast verklappen dat er een nieuw product van NIVEA in de box zit! Deze box wil je niet missen!

EMK Beverly hills supra face cream

Het luxe merk EML Beverly Hills is voor mij een nieuw en onbekend merk! Ik had nog nooit van dit merk gehoord. Ik heb de crème op een gereinigde huid aangebracht en het voelde lekker aan op de huid. De crème heeft een kalmerende werking op de huid en zorgt ervoor dat lijntjes en rimpeltjes minder zichtbaar zijn. Ook pakt deze crème de UV-schade aan, verkleuring wordt minder en de huid hersteld tot in de kern. De EML Beverly Hills kun je als dagcrème en als nachtcrème gebruiken. Ideaal!

Kueshi pure&clean astringent toner

Een aantal maanden geleden ontving ik de Dr Pierre Ricaud derma ecolia micellair water in de Bluxbox. Nu dit heerlijke product bijna op is, stap ik over op de Kueshi pure&clean astringent toner! Het is een soortgelijk product en zorgt ervoor dat de huid na reiniging extra schoon aanvoelt. Door de Aloë vera voelt de huid verkoeld en gekalmeerd aan. Zeker een aanrader!

True organic of sweden all you need is me

Deze crème staat in het foldertje omschreven als een multifunctionele crème. Het is een crème die je over het hele lichaam kunt gebruiken. Deze allerkunner is 100% natuurlijk, 95% van de ingrediënten zijn zelfs als biologisch gecertificeerd. Ik heb de crème gebruikt als handcrème en als gezichtscrème. Mijn huid voelde na gebruik gevoed en zijdezacht aan. Ook is de crème zuinig in gebruik.

Monu spa rosewood reviving mist

Deze verfrissende spray mag je niet missen in je toilettas! Het hydrateert, verzacht en verfrist je huid en je make-up zal de hele dag door perfect blijven zitten. Ik breng dit product aan over mijn make-up en inderdaad, mijn make-up blijft perfect op z’n plek zitten. Het product is tevens ook te gebruiken als body-mist op een warme zomerdag. De geur is fris en kruidig en niet te heftig. Zeker het proberen waard.

Maybeauty the incredible face mask

Ik denk dat ik het meest nieuwsgierig was naar dit product. Ik heb in mijn leven al heel veel maskers getest, maar dit is iets nieuws! Het is namelijk een peel of mud mask. Ik heb het masker op een schone huid aangebracht en ongeveer 45 minuten laten intrekken. Dit vond ik ook gelijk een nadeel, 45 minuten is best wel lang, je moet er echt de tijd voor nemen. Mijn huid voelde na het verwijderen van het masker heel erg zacht aan. Mijn huid was best wel rood doordat het verwijderen was lastig ging. Verder een fijn en innovatief product!

Eslor introductory collection

Alweer het laatste product. Eigenlijk zijn het een aantal producten, aangezien het een samenstelling is van een masker, dagcrème, reiniging en een peeling. Ik heb deze producten in combinatie met elkaar gebruikt en het voelde erg prettig aan op de huid. Ik gebruikte als eerst stap de reiniging, deze is mild en zorgt ervoor dat make-up restjes makkelijk van het gezicht verdwijnen. Als tweede stap gebruikte ik de peeling, deze bevat een kleine korrel om de huid op een milde manier grondig te reinigen en dode huidcellen te verwijderen. Ik heb vooral de focus gelegd op mijn vette t-zone. Als derde stap bracht ik het masker aan, deze trok snel in en gaf mijn huid een boost. Als laatste stap bracht ik de dagcrème aan, deze voelde iets vetter aan dan ik gewend ben, maar niet vervelend! Deze combinatie vind ik prettig in gebruik en is zeker de moeite waard om eens uit te proberen!

Deze maand een geweldige Bluxbox. Ik denk de leukste Bluxbox tot nu toe! Ik heb alle producten met veel plezier en tevredenheid uitgeprobeerd en zelfs al opgemaakt!  Als ik het aantal milliliters en de prijzen naast elkaar leg, kom ik op een totale waarde van €75! Voor de Bluxbox betaal je slechts €14,95 per maand. Zijn jullie ook zo benieuwd naar de volgende Bluxbox? En wat zijn jullie favoriete producten van deze maand? Laat het zeker eventjes weten! Fijn weekend!

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95