Unboxing Blux Box Mei 2017

Het is alweer juni, dat betekent weer een nieuwe unboxing van de nieuwste Bluxbox. Deze maand heb ik een leuke verrassing voor jullie. Ik mag 1 van jullie blij maken met de nieuwste Bluxbox! Op onze facebook pagina kun je precies lezen hoe je mee kunt doen.

Ook deze maand ontving ik een Bluxbox gevuld met 4 full size producten en 1 travel size product. Laten we een kijkje nemen welke producten de Bluxbox bevatte.

  • EMK Beverly hills radical eye cream – full size – aankoopprijs €78,00
  • Hairways professional volume shampoo – full size – aankoopprijs €10,50
  • Merci handy hand cleansing gel – full size – aankoopprijs €2,95
  • Stylondon siligel blender – full size – aankoopprijs €7,00
  • Starlooks perfecting primer – travel size – aankoopprijs €11,00

Een hele leuke inhoud!. Ik ben heel erg benieuwd naar de Stylondon siligel blender, omdat deze tool door veel Youtubers wordt getest en beoordeeld.  Ik ben benieuwd of ik hier ook iets mee kan in mijn make-up routine. De rest van de producten zijn voor mij bekend, de merken nog niet.

EMK Beverly hills radical eye cream

In maart ontving ik als eerst een product van EMK in een Bluxbox. Ik was toen erg te spreken over de structuur en het effect op mijn huid van de EMK Beverly hills supra face cream. Dit keer ontving ik een oogcrème van dit super-deluxe merk. De oogcrème maakt de huid rondom de ogen strakker, steviger, voller en gaat daarnaast ook donkere kringen onder de ogen tegen. Ik breng de oogcrème in de ochtend en avond aan op een gereinigde huid. Ook als ik een concealer aanbreng onder de ogen, blend deze mooi in met de oogcrème. Zeker een aanrader voor dames die een extra stapje aan hun skin-care routine willen toevoegen.

Hairways professional volume shampoo

Deze volume shampoo is niet zomaar een shampoo voor fijn haar, ook voor gekleurd haar is deze shampoo een perfecte match. Het haar is na gebruik van deze shampoo beter handelbaar, zodat het gemakkelijk in model gebracht kan worden. Ook een groot pluspunt: de shampoo is vrij van parabenen en parfum en bevat UV bescherming. Zelf vind ik het prettiger om een shampoo en conditioner van hetzelfde merk te gebruiken, dat is nu helaas niet mogelijk! Doet niets af van het product, is een persoonlijke voorkeur.

Merci handy hand cleansing gel

Deze schattige gekleurde hand cleansing gel flacons heb ik al een aantal keer voorbij zien komen op Instagram. Niet alleen word ik vrolijk van alle leuke kleurtjes, de geur is ook zeker een groot pluspunt. Hierdoor hoeven schone handen niet meer ‘chemisch’ te ruiken. De cleansing gel droogt niet uit maar verzacht de handen zonder water. Zeker een beautyproduct om mee te nemen in je handtas!

Stylondon siligel blender

Over deze beautytool heb ik al veel verschillende verhalen gehoord. Veel beautybloggers en Youtubers hebben er al over geschreven of verteld. De Siligel blender is een vervanging voor de zeer geliefde beautyblender, dé spons om je make-up basis makkelijk en egaal aan te brengen. Ik heb er voor gekozen om mijn dagcrème, primer, foundation en concealer aan te brengen met de Siligel blender. De dagcrème en primer is deppend prima aan te brengen met de tool, toen ik de foundation aan wou brengen was ik minder positief. Doordat je meer moeite moet doen om de foundation te blenden, wordt de dekking ook een stuk minder egaal. Ook tijdens het aanbrengen van de concealer onder mijn ogen werd het effect snel wat vlekkerig. Wat is wel een heel groot voordeel van de Siligel blender vind, is het feit dat de tool geen product opzuigt. Dat is iets wat de wel bekende beautyblender spons wel doet.

Starlook perfecting primer

Mijn make-up look is niet compleet zonder een goede primer. Zeker op een warme zomer dag merk ik dat mijn make-up zonder primer lang niet zo goed op zijn plek blijft zitten. Met de primer van Starlook hoeft niemand zich zorgen te maken over gesmolten make-up die vlekkerig lijkt. Ik breng de primer altijd aan over mijn dagcrème. Bij het aanbrengen focus ik mijn vooral op de T-zone. Doordat de primer erg licht en luchtig is, voel je deze niet op de huid zitten. Zeker een must-have voor in mijn toilettasje!

Deze maand een veelzijdige Bluxbox, alle producten heb ik met veel plezier gebruikt en zelfs opgemaakt! Als ik de prijzen naast elkaar leg, kom ik op een totale waarde van €109,45,! Voor de Bluxbox betaal je slechts €14,95 per maand. Ben je benieuwd hoe je mee kunt doen met de win actie? Neem dan even een kijkje op onze facebook pagina.

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95