Unboxing Blux box oktober 2016

Het is alweer november. De bladeren waaien van de bomen en de winterjas kan weer uit de kast! Hoe leuk is het dan om de Blux box via de post te ontvangen. Ook deze maand ontving ik de nieuwste Blux box.

De Blux box bevatte de volgende producten:

  • Davines oi/oil – 50ml – travel size – aankoopprijs €22,15
  • Dr Pierre Ricaud derma ecolia micellair water – full size – aankoopprijs €9,90
  • Shiseido bio-performance advanced super restoring cream – 7 ml – full size 15 ml aankoopprijs €122,00
  • Starlooks cream eye shadow – full size – aankoopprijs €10,75
  • Mudmasky facial detox purifying recovery mask – 20 ml – full size 60 ml aankoopprijs €69,00

Naast deze producten, bevat de Blux box nog een aantal samples:

  • Demak’up expert – 2 wattenschijfjes – fullsize 70 wattenschijfjes aankoopprijs €1,52
  • Zarqa hydra face cream – 5 ml – full size 50 ml aankoopprijs €15,60
  • OGX thick & full biotin & collagen shampoo & conditioner – 7.4 ml – full size 385ml aankoopprijs €10,90
  • Ariane Inden waardecheque voor make-up workshop & meer t.w.v. €56,00

Ook deze maand bevat de Blux box zowel full size producten als samples. Leuk, zo kun je nieuwe producten gemakkelijk uitproberen. Dankzij de Blux box zijn een aantal merken uit de nieuwste Blux box voor mij bekend. Laten we snel beginnen met het reviewen van de producten!

oiloil

Davines oi/oil

Met dit koude herfst weer, is mijn haar vaak heel erg statisch. En als ik ergens een hekel aan heb, is het statisch haar! Deze haarolie van Davines is een fijne uitkomst voor mijn haar. Ik breng de haarolie altijd aan in de lengte en punten van mijn haar. Mijn haar voelt gehydrateerd en verzorgt aan en ruikt ook nog eens heerlijk! Ook is mijn haar makkelijk door te kammen. Zeker een aanrader bij droog en statisch haar of extra verzorging!

reinigingswater

Dr Pierre Ricaud derma ecolia micellair water

Een aantal weken geleden kocht ik een grote flacon micellair water van Garnier. Omdat ik in mijn vriendenkring hoorde dat veel mensen er erg enthousiast over waren, wilde ik het ook eens uitproberen! Ik vond het helemaal niks. Mijn huid werd erg onrustig en voelde niet schoon aan. Toen ik zag dat de Blux box een micellair water bevatte, was ik eerst een beetje terughoudend. Op een avond heb ik als extra stap een beetje micellair water aangebracht op een watje en mijn huid er mee gereinigd. In tegenstelling tot de micellair water van Garnier, vind ik de micellair water van Dr Pierre helemaal super! Wat een fijn product. Mijn huid voelt schoon, zacht en gehydrateerd aan.

shisheido

Shiseido bio-performance advanced super restoring cream

Zo, een hele mond vol voor zo’n klein potje crème! Deze crème van Shiseido maakt mij erg nieuwsgierig. Ik gebruik al een aantal weken een crème van Shiseido (Shiseido ibuki protective moisturizer emulsion hydratante)  en ik merk duidelijk verschil met mijn voorgaande dagcrème van Clinique. Bizar dat een goede basis voor je make-up zo’n groot verschil kan maken. Deze crème is helemaal geweldig. De geur vind ik heerlijk en de crème laat mijn huid stralen. De textuur had van mij iets minder vet gemogen. Waarschijnlijk komt dit door de anti-age werking. Verder een heerlijk product!

starlook

Starlooks cream eye shadow

Wauw, hier wordt ik zo ongelofelijk blij van! Glitter! Het liefst zou ik wonen in een huis vol met glitter! Nu de decembermaand weer voor de deur staat, kan ik niet wachten om weer helemaal uit te pakken voor een sprankelende make-up look. Dit product sluit daar perfect bij aan. Door de hoge pigmentatie blijft deze crème oogschaduw goed op zijn plek zitten, het product droogt snel en is goed te blenden en combineren met andere oogschaduw. Ik kan niet wachten tot ik helemaal los kan gaan met deze crème oogschaduw.

mudmasky

Mudmasky facial detox purifying recovery mask

Dit maskertje van Mudmasky is niet zomaar een simpel gezichtsmasker. Het masker bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten en is als enige pH-gebalanceerd masker op de markt. Toen ik dit masker voor het eerst op mijn huid aanbracht, begon mijn huid een beetje te tintelen. Niet vervelend, wel heel erg bijzonder. Het masker van Mudmasky trekt snel in en maakt mijn huid zijdezacht. Ook heb ik het gevoel dat mijn poriën grondig gereinigd zijn na gebruik van dit masker.  Zeker een maskertje om 1x in de week te herhalen.

samples

Samples

Zoals ik hierboven al aangaf, bevatte de Blux box deze maand een aantal samples. Deze heb ik nog niet gebruikt, wel ben ik erg nieuwsgierig naar de shampoo en conditioner! Het merk Zarqa is voor mij bekend, ik heb een aantal producten van Zarqa voor het lichaam. De hydra face cream is helaas geen match voor mij (deze heb ik 3 jaar geleden getest toen ik nog bij een Etos filiaal werkzaam was). Verder spreken de wattenschijfjes voor zich.

voucher

Ook deze Ariane Inden voucher ontving ik in mijn Blux box. Leuk! Ik weet nog niet of ik hier gebruik van ga maken.

complete-pakket

Ook deze maand ben ik weer erg tevreden over de inhoud van de Blux box! Allemaal leuke producten en een aantal bruikbare samples! Als ik het aantal producten en de prijzen naast elkaar leg, kom ik op een totaal van €82,80 + gratis samples. Voor de Blux box betaal je slechts €14,95 per maand. Wat is jullie favoriete product? En van welk product zouden jullie graag een aparte review willen lezen? Laat het zeker even achter in een reactie.

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95