Unboxing Bluxbox september 2016

We zouden het bijna vergeten, maar het is alweer het einde van de maand! Soms vraag ik mij wel eens af waar de tijd blijft. Ook deze maand ontving ik de nieuwste Bluxbox. Ik kan stiekem alvast dit verklappen, de Bluxbox bevat voor ieder wat wils.

De Bluxbox van de maand September bevat de volgende producten:

Meeki Beauty lab nail polish – 1 kleur – aankoopprijs per box met 2 kleuren €14,95

Lord&Berry skin lip gloss – full size – aankoopprijs €19,00

Guhl vochtherstel shampoo – full size – aankoopprijs €6,99

Guhl vochtherstel verzorgende conditioner – full size – aankoopprijs €6,40

Tanorganic self tanning oil – 25ML – full size 100ml aankoopprijs €36,95

Novexpert exdoliator mask & scrub – free sampel – full size 50ml aankoopprijs €37,95

Deze maand bevat de Bluxbox niet alleen full-size-producten, maar ook een aantal kleine verpakkingen en een sample. Helemaal prima! Op de producten van Guhl na, zijn alle producten + merken nieuw voor mij.  Laten we vlug beginnen met het reviewen van de producten.

meeki

Meeki Beauty lab nail polish

Het eerste product is een nagellak van Meeki in een taupe kleur (#nude). Qua kleur niet helemaal mijn ding, ik ben meer van de donkere kleuren op mijn nagels. Maar goed, je kunt niet alles hebben! Qua dekking is deze nagellak prima, 1 laagje is genoeg om je nagels te voorzien van een kleurtje. Om de kleur wat intenser te maken, kun je ervoor kiezen om 2 laagjes nagellak aan te brengen. Op de bodem van de Bluxbox vond ik een introductiefolder van Meeki. Ze leggen in het kort uit waar Meeki voor staat, en geven een kortingscode weg.

lord-en-berry

Lord&Berry skin lipgloss

Oeh, hier word ik blij van! Een lipgloss van Lord&Berry in de kleur #4853: Sweet Florida. Een prachtige lipgloss die je lippen voorziet van een natuurlijke glans. De lipgloss is voor bijna iedere huidkleur geschikt, en geeft een mooie subtiele kleur af. Wat ik extra prettig vind aan deze lipgloss, is dat hij niet plakt. Vaak vermijd ik lipgloss om deze reden, maar deze gaat zeker mee in mijn tas!

guhl-shampoo

Guhl vochtherstel shampoo.

Het is erg toevallig dat de Bluxbox van deze maand een shampoo en conditioner bevat. Ik was net door al mijn shampoo en conditioner heen! Alsof de Bluxbox het aanvoelde. Zoals ik eerder al aangaf is Guhl voor mij een bekend product/merk. Ik heb jaren geleden een shampoo van Guhl gebruikt, maar deze maakte van mijn haar een grote klittenboel. In die tijd gebruikte ik overigens nog geen conditioner. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ik ontving de Guhl vochtherstellende shampoo voor droog en overbelast haar. In deze tijd van het jaar zijn vooral mijn haarpunten redelijk droog. Ik heb mijn haar een aantal keer gewassen met de shampoo en conditioner, en ik vond het erg fijn! Guhl is er zichtbaar op vooruitgegaan. Ook vind ik de geur erg lekker en niet te overheersend. Mijn haar is na het wassen en verzorgen makkelijk door te kammen. Geen jeuk en klitten, gelukkig! Zeker een aanrader.

guhl-conditioner

Guhl vochtherstel verzorgende conditioner

Bij de Guhl vochtherstel-shampoo hoort natuurlijk een conditioner. Zoals jullie hierboven konden lezen, beviel deze erg goed. De conditioner is vrij geconcentreerd en is hierdoor zuinig in gebruik. Ook maakt de conditioner mijn haar niet vet, en is mijn haar makkelijk door te kammen. Een goede combinatie als je opzoek bent naar producten voor droog en overbelast haar!

organic-tanning

Tanorganic self tanning oil

In de review van de Bluxbox van de maand juli konden jullie lezen hoe ik over zelfbruiners denk. Ik kan heel kort zijn over de Tanorganic self tanning oil, ik ga hem niet gebruiken. Ik ben blij met mijn huidkleur en vind het niet nodig om zelfbruiner aan te brengen. Ik weet zeker dat ik iemand in mijn vriendenkring hier wel blij mee kan maken. Neemt niet weg dat het merk goed staat aangeschreven, op internet lees ik veel positieve verhalen.

sample

Novexpert exdoliator mask & scrub

Het allerlaaste product is een masker en scrub in 1. Heel bijzonder. Het sample bevat genoeg voor 1 behandeling. Je brengt het masker aan, laat het masker 3 minuten intrekken, daarna licht inmasseren en tenslotte met lauw/warm water afspoelen. Toen ik het masker op mijn gezicht aanbracht, begon het op mijn wangen gelijk al te branden. Vaak vind ik het fijn om een masker 20 minuten in te laten werken, bij dit masker was ik blij dat hij eraf mocht. Op de plekken waar mijn gezicht erg brandde, heb ik de scrub niet ingemasserd, op de rest van mijn gezicht wel. Mijn gezicht voelde na het masker zacht maar geïrriteerd aan. Mijn huid is (helaas) nog lang rood gebleven. Helaas, geen geschikt product voor mijn huidje.

de-inhoud

Ook deze maand ben ik weer erg blij met de inhoud van de Bluxbox! Bijna alle producten zijn bruikbaar voor mij. Deze maand is de waarde van de producten lastig te bepalen. Als ik het aantal ML en de prijzen naast elkaar leg, kom ik op een gemiddelde van €40,40 + een gratis sampel. Voor de Bluxbox betaal je slechts €14,95 per maand. Wat is jullie favoriete product? En van welk product zouden jullie graag een aparte review willen lezen? Laat het achter in een reactie.

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95