UNBOXING Blux box AUGUSTUS 2016

Deze maand ontving ik de nieuwste Bluxbox. Dit keer een week eerder omdat de Bluxbox 2 weekjes vakantie heeft. Helemaal niet erg! Leuk, hoe eerder hoe beter.

De nieuwste Bluxbox bevat verzorgingsproducten voor het gezicht en een aantal make-up producten. Altijd leuk om nieuwe producten te testen, zeker de make-up producten maken mij erg nieuwsgierig.

De Bluxbox van de maand augustus bevat de volgende producten

Être belle lash-xpress & hyaluronic mascara – full size – aankoopprijs €15,90

Christian faye longlasting eyebrow/eyeliner pencil – full size – aankoopprijs €9,95

Unani absolute care eye contour concentrate – full size – aankoopprijs €15,00

Eyelure volume lashes n070 – full size – aankoopprijs €7,99

Aldo vandini contour eye mask – full size – aankoopprijs €2,99

Être belle longlasting eyeshadow pen – full size – aankoopprijs €9,95

Een Bluxbox met alleen maar full size producten, helemaal geweldig! De merken Christian Faye, Aldo vandini en eyelure zijn bekend voor mij, met de rest van de merken heb ik (nog) geen ervaring. Laten we beginnen met testen!

mascara

Être belle lash-xpress & hyaluronic mascara

Dat de Bluxbox een mascara bevat, komt voor mij heel goed uit. Ik ben net toe aan een nieuwe mascara, mijn oude mascara is uitgedroogd. Ik gebruik al jaren een waterproef mascara van Etos eigen merk, die bevalt mij erg goed. Normaal gesproken kies ik vrijwel altijd voor een waterproef mascara omdat mijn wimpers erg lang zijn, stempelt de mascara snel op mijn oogleden. De Être belle lash-xpress & hyaluronic mascara maakte mij erg nieuwsgierig. De mascara heeft een rubberen borsteltje, erg fijn aangezien je hiermee de wimper haartjes makkelijk van elkaar kunt scheiden. De kleur van de mascara is intens zwart, heel erg fijn. Ook aan het einde van de dag zit mijn mascara nog perfect op mijn wimpers, geen stempels op mijn oogleden! Echt een aanrader!

eyebrow pencil

Christian faye longlasting eyebrow-eyeliner pencil

Een bekend product voor mij! Dit product heb ik al een poosje in mijn bezit. Ik kocht het potlood bij de ICIPARIS, omdat ik toe was aan een nieuw wenkbrauwpotlood. Toen ik dit potlood kocht, had ik nog bruin haar. Nu ik weer blond ben, is het geen match meer! Helaas.

Het potlood doet zijn werk perfect! Je kunt het potlood gebruiken als wenkbrauw potlood en als eyeliner. In beide gevallen blijft het potlood goed op zijn plek zitten en vlekt niet. Helemaal prima!

oogproduct

Unani absolute care eye contour concentrate

Dit product beloofd wallen te verminderen, donkere kringen te minimaliseren, verschijnsels van rimpels te verminderen, én lift hangende oogleden. Wauw, klinkt als een wondermiddel in een tubetje! Om dit product optimaal te testen, ben ik niet echt het perfecte proefpersoon. Ik heb geen wallen, donkeren kringen of hangende oogleden. Dan gaan we voor minder rimpeltjes! Het product ruikt allereerst lekker! Doet mij een beetje denken aan menthol. Daarnaast heb je van dit product maar een klein druppeltje nodig. Een tip: door een oogcrème op een deppende manier onder de ogen aan te brengen, voorkom je dat je de crème in de fijne lijntjes veegt.

Een heerlijk product! Plakt niet, ruikt lekker, en geeft de huid rondom de huid een boost. Ook zeker een aanrader voor onder de laagje foundation!

eyelure

Eyelure volume lashes n070

Ik weet zeker dat veel dames heel erg blij zijn met dit product! Nepwimpers! In het doosje vind je 1 setje nepwimpers, een tubetje lijm en de instructies. Nu moet ik gelijk al toegeven dat ik hier niet weg van ben. Ik ben er gewoon niet zo goed in. Ik heb van mezelf al lange wimpers, en heb tot mijn 20e altijd een bril gedragen, het was voor mij gewoon niet nodig-praktisch. Ook nu ik 25 jaar ben, hoeft het allemaal niet voor mij. Weer een leuk weggevertje voor een vriendin!

oogmaskertje

Aldo vandini contour eye mask

Wat leuk! Een oogmasker is een heel nieuw product voor mij. Heel leuk om te testen. Zoals veel van jullie weten, is de huid rondom de ogen erg dun. Het is belangrijk dat de deze huid extra goed verzorgt. Zo voorkom je fijne lijntjes en beginnende rimpeltjes. Dit masker is qua werking vergelijkbaar met het Unani absolute care eye contour concentrate. Het beloofd de vermoeide en gezwolle huid rondom de ogen te verzachten. Ook verbeterd het masker de stevigheid en elasticiteit rondom de ogen, de huid wordt langdurig gehydrateerd. Het oogmasker is goed voor 4x gebruik. Ik ben blij verrast, een heel lekker maskertje. Let er wel op dat het masker niet in je ogen komt,dat prikt een beetje (weet ik uit ervaring).

pencils

Être belle longlasting eyeshadow pencil

Als allerlaatst een make-up product. Het product is voor mij bekend, het merk niet. Ik heb van het merk Rimmel een aantal eyeshadow pencils in mijn bezig, deze bevallen mij erg goed. Het fijne vind ik de vettige textuur. Hierdoor kun je het product makkelijk aanbrengen en blenden met andere kleurtjes. Ook trekt het product niet in de lijntjes en blijft goed op z’n plek zitten. Een heel fijn product. Het Être belle longlasting eyeshadow pencil is verkrijgbaar in 6 vrolijke kleurtjes.

laatste shot

Een hele leuke box! Stuk voor stuk allemaal bruikbare producten. Er zijn geen producten die ik nog niet heb gebruikt. De box heeft een totale waarde van €61,78. Je kunt de box bestellen voor €14,95. Wat zijn jullie favoriete producten uit de Bluxbox? Ik kijk nu alweer uit naar de september editie.

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95