Unboxing Blux box november 2016

Het is november, dat betekent een nieuwe unboxing van de Blux box! In deze koude herfst- & wintermaanden is het altijd leuk om een cadeautje uit te pakken! Laten we snel een kijkje nemen.

De Blux box bevatte de volgende producten:

  • Bloom and blossom rejuvenating favial sprintz – 40ML – full size 100ML winkelprijs €16,60
  • Figs & rouge hydra-activ smart nutrient dat cream – 20ML –full size 50ML winkelprijs €30,99
  • Glow for a cause solid parfume – full size – winkelprijs €14,40
  • Weleda evening primrose verstevigende body olie – full size – winkelprijs €17,49
  • Figs & rouge avancé mattifying emulsion – 20ML – full size 30ML winkelprijs €27,90

Deze maand 5 producten, zowel full-size als mini’s! Heel erg leuk! Wat wel opvalt is dat de Blux box een product minder bevat. Ook zitten er geen extra sampels en korting flyers in de nieuwste Blux box. Helaas.

bloom-en-blossom

Bloom and blossom rejuvenating favial sprintz

Deze flacon herken ik uit duizenden! Ik heb dankzij de Lookfantastic beautybox al kennis mogen maken met Bloom and Blossom. Dit keer ontving ik een product om mijn huidje extra te verzorgen en te verfrissen. Dit product noemt zichzelf een “conditioner voor de huid”. Door de aloë vera en limoenolie hersteld de huid zich en verbetert de huidtint. Zeker de moeite waard om te proberen in deze koude, gure herfstmaanden. Af en toe moeten we onze huid even extra vertroetelen!

daycream

Figs & rouge hydra-activ smart nutrient day cream

Dit product van Figs & rouge belooft de huid ultiem te hydrateren! Dat klinkt erg veelbelovend. De crème bevat o.a. vitamine A, C en E. Ook verminderen de fijne lijntjes rondom de ogen en de mond. Toen ik de crème voor het eerst aanbracht, werd ik meteen verliefd op de substantie en de geur. Heerlijk. De crème trekt snel in de huid en mijn make-up blijft goed op de huid zitten (smelt er niet vanaf). Zeker een goede vervanger voor mijn huidige dagcrème.

glow-parfum

Glow for a cause solid parfume

Wat leuk! Dit is voor het eerst dat ik een vaste parfum in mijn bezig heb. Ik ontving de geur Dream. Ik wist eerst niet zo goed hoe ik hiermee om moest gaan. Het leek mij altijd handiger en sneller om parfum op te sprayen en de deur uit te gaan. Ik was dan ook blij verrast dat deze vaste parfum makkelijk in gebruik is en lang zijn geur behoudt. Ik breng de vaste parfum aan in mijn hals en op mijn polsen. De parfum voelt niet vettig aan en geeft geen vlekken af. Zeker een aanrader, en zoveel zuiniger in gebruik! Een leuk extraatje: Wanneer je een product van GLOW For A Cause koopt verwen je niet alleen jezelf, maar gaat er 5% van de opbrengst ook naar goede doelen in Amerika.

weleda

Weleda evening primrose verstevigende body

Ik was heel erg nieuwsgierig naar dit nieuwe product van Weleda. Toen ik nog bij de Etos werkte, was ik altijd een van de eersten die de nieuwste producten van de drogisterij in handen kreeg. Omdat ik toen al een groot fan was van Weleda, dacht ik dat ik dit product geweldig zou vinden. Niet dus, helaas! Ik vind de geur van dit product verschrikkelijk. Er zijn vast mensen die de geur wel lekker vinden, helaas val ik hier niet onder. Volgende keer beter!

emulsie

Figs & rouge avancé mattifying emulsion

Last but not least! Een vergelijkbaar product van Figs & rouge. Dit keer niet een hydraterende dagcrème maar een matterende emulsie / primer. De actieve ingrediënten helpen bij het verminderen van onzuiverheden en stimuleert de aanmaak van collageen. Het product is multifunctioneel. Je kunt de emulsie als basis onder de make-up gebruiken, maar ook als primer. Mocht je de emulsie als primer willen gebruiken, kun je hem aanbrengen op de t-zone (voorhoofd, neus en kin). Ook dit product ruikt heerlijk en bevalt mij erg goed als primer!

inhoud

Ook deze maand weer een leuke Blux box. Op het product van Weleda na, bevat de Blux box alleen maar bruikbare producten.  Als ik de winkelprijzen naast elkaar leg, kom ik op een totale waarde van €73,89. Zeker niet verkeerd! Voor de Blux box betaal je slechts €14,95 per maand. Wat zijn jullie favoriete producten van de nieuwste Blux box? Ik ben erg nieuwsgierig!

Bluxbox

Elke twee maanden een luxe beautybox!

€ 29,95