Unboxing Deauty Box

Unboxing Deauty box Juli 2015

Elke maand ontvangen we de Deauty box en het is elke keer weer een leuke verrassing wat er in de box zit. Ook deze keer waren we blij met de producten die in de box zitten! Het zijn dit keer weliswaar niet zo veel producten die je een lange tijd kunt gebruiken, maar wel hele bruikbare en fijne producten. Kijk mee naar onze Deauty box unboxing van juli 2015!

Deautybox

De Deautybox is nu de BLUX box! Elke maand een luxe box.

Lees review

€ 14,95

Unboxing Deauty box juli 2015

1. Bellapierre – Shimmer Powder – (Fullsize product € 12,99)
Dit product is weer eens wat anders en erg leuk om te testen! Het is namelijk een multifunctionele glitter poeder. En hoe multifunctioneel dan? Heel multifunctioneel! Je kunt de glitter gebruiken als eyeliner, oogschaduw, op je wangen, op je lippen en je kan de glitter zelfs mengen met een blanke nagellak vor een subtiele glitter op je nagels. Gaaf!

DSC02477-r20

 

27th Heaven By Montagne Jeunesse – Pineapple Peel-Off Mask (Fullsize product € 1,79)
Het merk 7th Heaven By Montagne Jeunesse is een natuurlijk en ecologisch merk. Het is al dertig jaar op de markt en nog steeds favoriet! Dit peel-off masker met ananas bestaat niet alleen uit ananas maar ook uit papaya en druiven. Het is ideaal om dode huidcellen mee te verwijderen. En dat is nog niet alles, er zitten nog meer leuke maskertjes van dit merk in de box. Perfect voor een beauty avondje met je vriendinnen.

7th Heaven By Montagne Jeunesse – Coconut Protein Hair Mask (€ 1,79)
We weten allemaal inmiddels dat quinoa erg gezond en lekker is. Maar is het ook goed voor je haar? Blijkbaar wel! Dit masker bestaat namelijk uit quinoa met kokosmelk. Het zorgt voor volume en glans. Ook verzorgt dit masker goed je puntjes. Dit masker kan jouw haar zeker gebruiken na al dat zwemmen in het zoute water of het chloor!

7th Heaven By Montagne Jeunesse – Foot Pumice And Foot Butter (€ 1,79)
De voetjes kunnen in de zomer wel wat extra verzorging gebruiken. In de zomer loop je veel op blote voeten of slippers waardoor ze veel te verduren hebben. Deze Foot Pumice peeling haalt alle droge huidcellen en eelt weg. De foot butter kan je na het masker aanbrengen en ruikt heerlijk naar pepermunt. Je voeten zullen er daarna vast zacht en verzorgd uitzien!

DSC02482-r20

3. Jelly Pong Pong – Bare Necissities (Fullsize product € 19,40)
Jaaa weer een erg leuk merk in deze Deauty box: Jelly Pong Pong! De verpakkingen zijn altijd erg leuk en de kwaliteit is ook nog eens top. Deze Bare Necessities van Jelly Pong Pong kan je gebruiken als concealer, highlighter of oogschaduwbasis. Het potlood is verrijkt met maracuja en thee-extracten van rooibos. Een echt wondermiddel voor je huid dus! Highlight je wenkbrauwen, wangen en oogleden voor een frisse en stralende blik.

DSC02478-r20

4. Shiseido – Ibuki Refening Moisturizer (15 ml. € 52,- voor 75 ml.)
Oeh Shiseido, hier zijn wij heel erg blij mee! Dit product is in 2013 zelfs uitgeroepen door Allure als ‘Best Beauty Breakthrough’ . Dat belooft veel goeds! Het is een fijne moisturizer geschikt voor elk huidtype. Het corrigeert puistjes en zichtbare poriën. De creme zorgt voor goede hydratie en geeft je huid een gezonde glow. Heerlijk!

DSC02473-r20

5. Monu – Illuminating Primer SPF15 (20 ml. €35,- voor 50 ml.)
Het merk Monu kende wij nog niet. Het is een vrij duur merk, dus we zijn erg benieuwd naar dit product. Het is een primer die je aanbrengt op je gezicht voordat je jouw make-up aanbrengt. De primer zorgt er dan voor dat je huid egaal wordt en dat de make-up langer blijft zitten. Perfect voor een warme zomers dag (dat kunnen we deze zomer wel gebruiken in Nederland) of een wild avondje uit!

DSC02472-r20

 

Totale waarde van de Deauty box van juli 2015: €67,76

DSC02485-r20

Deautybox

De Deautybox is nu de BLUX box! Elke maand een luxe box.

Lees review

€ 14,95