Unboxing Deauty Box

Unboxing Deauty box April 2015

Wij waren ontzettend enthousiast over de Deauty box van maart. We konden dus ook niet wachten op de volgende box; de Deauty box van april! En ook in deze box zitten weer 5 heerlijke producten. Ben je nieuwsgierig geworden naar de producten die in de Deauty box van april zitten? Bekijk dan snel onze unboxing!

Lijkt het jou ook leuk om elke maand een box vol met beautyproducten te ontvangen? Neem dan een kijkje op de site van Deauty box en bestel de box of neem een abonnement.

1. Kueshi – Revitalizing Face Toner (Full size product €10,70)
Dit prachtige product viel meteen op door de mooie roze verpakking. Het is een hydraterende toner van Kueshi. Deze toner zorgt ervoor dat je huid goed in balans is en lekker fris en zacht aanvoelt. De toner gaat glimmen tegen, maar houdt je huid wel soepel en gehydrateerd, geen droge plekjes meer dus!

kueshi

2. Lashem – 3 in 1 Eye bright  (Sample 5 ml. €35,99 voor 15 ml.)
Dit luxe product is perfect voor korte nachten en drukke weken. Deze 3 in 1 creme van lashem vermindert donkere kringen, rimpeltjes en wallen onder je ogen. Het hydrateert de gevoelige huid onder je ogen waardoor je een stralende blik krijgt, zelfs na die lange nacht stappen!

Lashem

3. LOOKX – Eyeliner
Dit wordt misschien wel dé perfecte eyeliner voor jou! In de Deautybox van april zit deze eyeliner van het leuke merk LOOKX. De kleur is chocoladebruin, dus is wat zachter en subtieler dan de zwarte eyeliner. De eyeliner is waterproof en het puntje is stevig en dun zodat je er een perfecte ‘wing’ mee kunt maken! Zet een strakke lijn met vaste hand of blend de eyeliner direct na het opbrengen om een smokey effect te creëren.

Eyeliner LOOKX

4. Chrystal – Lippenbalsem
Deze lippenbalsem gooi je snel even in je handtas. Want lippenbalsems kan je niet genoeg hebben toch? Ook deze Chrystal lippenbalsem bevat een aantal heerlijk verzorgende ingrediënten, zoals honing, olijfolie en bijenwas. Voor zachte en mooie lippen!

DSC01747-r40

5. Kerastase – Elixir Ultimate
Met deze haarolie van Kerastase zijn wij heel erg blij! Je haar gaat prachtig glanzen van deze olie, zonder dat je haar er zwaar of vet van wordt. De olie herstelt en beschermt je haar. Perfect dus om droog, dof en beschadigd haar weer tot leven te brengen.

DSC01744-r40

Wij zijn net zo enthousiast over deze Deauty box als de vorige boxen. We kunnen niet wachten op de volgende! Wat is jouw favoriete beautyproduct?

Deautybox

De Deautybox is nu de BLUX box! Elke maand een luxe box.

Lees review

€ 14,95