Unboxing Deauty Box

Unboxing Deauty box Mei 2015

Sinds de Deauty box de Prettybox heeft overgenomen is het één van de meest favoriete beautyboxen in Nederland. Het Vlaamse merk Deauty weet wel welke producten wij graag elke maand in een box willen zien! Ook dit keer zitten er weer een paar mooie producten in de Deauty box die ons helemaal in een zomerse stemming krijgen. Bekijk hier welke producten er in de Deauty box van mei 2015 zaten.

1. The Beauty Crop – Highlighter (Fullsize product €16,20)
Wat een super schattige en leuke verpakking heeft deze highlighter! The Beauty Crop is een nieuw merk waar we nog veel van kunnen gaan verwachten. Deze highlighter is op basis van ananas en groene thee en zorgt voor een natuurlijke glow. De highlighter breng je aan op je neusbrug, bovenlip, kin en jukbeenderen voor een fris en stralend effect.

Unboxing Deautybox Mei

2. DKNY – Bodylotion (50 ml.  €16,00 voor 150 ml. )
Wat een héérlijke geur is dit! Deze verleidelijke geur met frambozen van Donna Karan New York is perfect voor jonge, moedige en gepassioneerde vrouwen. De geur is uniek en bevat onder andere freesia, patchouli, muskus, vanille en roze peper. In de zomer geeft deze bodylotion verkoeling aan je huid.

Unboxing Deautybox Mei

3. Ofra Cosmetics – Wenkbrauw potlood (Fullsize product €11,65)
Volle wenkbrauwen is dé catwalktrend van dit jaar. Wenkbrauwen spelen een belangrijke rol bij de vorm en uitdrukking van je gezicht, terwijl deze juist vaak worden vergeten! Met dit universele wenkbrauw potloof kun je de perfect wenkbrauwen creeeren. Het potloof is waterproof en past bij elke huid- en haartint. En niet vergeten: wenkbrauwen zijn geen tweeling maar zusjes en hoeven dus niet precies gelijk te zijn!
Unboxing Deautybox Mei

4. Institut Karité Paris – Handcrème (Fullsize product €7,95)
Wauw. Wie ooit in de Provence is geweest herkent deze geur uit duizenden. Deze handcrèmeheeft een zachte en bloemige lavendelgeur. De crème is verrijkt met sheaboter die zorgt voor een luchtige structuur die niet plakt. Deze handcrème van Institut Karité Paris zorgt voor een instant vakantiegevoel!
Unboxing Deautybox Mei

5. Maybelline – Colorshow nagellak (Fullsize product €3,99)
Oef! Hier moesten we even aan wennen, maar deze neon nagellak is wel heel gaaf! Erg leuk voor een feestje, zomers festival of voor op vakantie. De neon kleur valt extra op bij een mooie gebruinde huid en staat lekker fris. Deze gedurfde maar gewaagde kleur is wel heel leuk om te dragen!

Unboxing Deautybox Mei

Deautybox

De Deautybox is nu de BLUX box! Elke maand een luxe box.

Lees review

€ 14,95