Unboxing DutBle Giftbox

Hallo daar! Hier ben ik weer met een nieuwe unboxing. Dit keer van een andere box dan jullie van ons gewend zijn. Onlangs werden we gecontacteerd door Dutch Blend over de DutBle giftbox. Een nieuwe giftbox is natuurlijk altijd leuk, dus mijn interesse was gewekt. Om kennis te maken met dit concept heb ik de kerstbox ontvangen. Het is altijd leuk om een pakketje te ontvangen. Ik was erg benieuwd naar de inhoud en ben uit enthousiasme gelijk met de unboxing begonnen. Ik vond het spannend om de box open te maken, want je weet natuurlijk niet wat erin zit. Het voelt als een soort cadeautje dat je uit gaat pakken. Wat is het voor concept? Welke producten zitten er in de giftbox? En wat is Dutch Blend precies? Ik deel het graag met je in deze unboxing! Lees je mee?

Over Dutch Blend

Dutch Blend is opgericht door Nemi Nijs. Zij is een bekende, populaire instagrammer en influencer. Als DutBle gaat dit bedrijf op zoek naar merken waarmee zij graag willen samenwerken. Deze merken bieden DutBle en haar leden producten aan die ze met flinke korting kunnen aanschaffen. Ook wel campagnes genoemd. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de Dutch Blend Club. Je wordt dan een premium member. Als premium blender kun je dus veel goedkoper producten van bekende merken aanschaffen, maar daarnaast krijg je ook één keer in de drie maanden een giftbox toegestuurd met allerlei soortgelijke producten. De giftbox heeft altijd een minimum waarde van € 129,00. Een lidmaatschap als premium blender kost € 8,95 per maand. 

Nemi oorbellen 2 DutBle box 2019

Dutch Blend influencer

Als je lid bent van de Dutch Blend Club kom je als eerste de nieuwste campagnes te weten en kun je als eerste voor een veel lagere prijs producten aanschaffen. Één van de voorwaardes van het lidmaatschap is dat je de producten die je ontvangt of koopt onder de aandacht brengt van jouw volgers op Instagram. Regelmatig ontvang je mails van Nemi, de oprichtster, met speciale kortingen en campagnes. Voor deze campagnes kun je je inschrijven. Vaak moet je een klein bedrag betalen voor het product en staan er een aantal voorwaarden beschreven waar je je het product moet plaatsen (Instagram post of een post plaatsen in je Instagram stories). Als premium blender ben je dus eigenlijk een influencer en wordt je onderdeel van een Squad waar al duizenden influencers uit meer dan 15 landen bij aangesloten zijn.

Wat DutBle dus eigenlijk doet is hun bereik middels de premium members uitbreiden. Beginnende influencers kunnen op deze manier gaan influenceren en hun bereik uitbreiden door contact te leggen met de mede-blenders. Als je lid bent, kun je op de website van DutBle een account aanmaken waar je ook andere blenders kunt leren kennen. Met het betaalde lidmaatschap kun je content creëren op jouw eigen Instagram account. Als jij op zoek bent naar het ontdekken, testen en promoten van mooie merken, ben je bij Dutch Blend aan het juiste adres!

De DutBle giftbox

Elke drie maanden ontvang je een box met de nieuwste producten van verschillende bekende en nieuwe merken, die je uit kunt proberen. Één van deze merken is bijvoorbeeld Perditi. De giftbox bevat steeds andere coole items, waardoor het steeds een verrassing is wat in de box gaat tegenkomen. De beste huidverzorging, trendy accessoires en de mooiste sieraden worden geselecteerd op basis van populaire trends en kwaliteit. De giftbox heeft altijd een waarde van minstens € 129,00. Wat zat er in de kerstbox die ik heb ontvangen? Hieronder laat ik je zien welke producten er in de box te vinden waren en wat ik ervan vind.

Perditi horloge 2 DutBle box 2

Perditi – Horloge

Perditit was voor mij, in eerste instantie, een onbekend merk. Na wat research gedaan te hebben naar dit merk, blijkt dat ze erg mooie sieraden in het assortiment hebben. Perditi is een Nederlands merk sinds 2017 leren tassen, horloges en sieraden zoals oorbellen, ringen, kettingen en armbanden verkoopt. Het is volgens Google trends één van de snelst groeiende merken op social media en zoekvolume. Perditi betekent eigenlijk een mengeling van verlangen en luxe. De producten van dit merk vormen een aanvulling op wie jij bent en op wat je in dit leven wilt bereiken.

Het horloge ziet er mooi en luxe uit en wordt geleverd in een zwart doosje waar het merk Perditi op staat. Het is minimalistisch met een twist. Het klokje is rosegoud en het bandje donkergroen. De Romeinse cijfers onderscheiden dit horloge van andere klokjes. Een horloge dat helemaal on-trend is, maar tegelijkertijd ook tijdloos en elegant. Met dit horloge ben ik erg blij. Ik had het bandje liever in een andere kleur ontvangen, maar dat heb je helaas niet voor het zeggen bij een giftbox. Toch is het mijn favoriete item uit deze box. Kenden jullie het merk Perditi al?

Nemi sieraden Dutble box 2019

Nemi – Ring

Naast het horloge heb ik ook een ring ontvangen. Ik vind het leuk dat er meerdere sieraden in de DutBle box te vinden zijn. Mooie, bijzondere sieraden zijn bij mij altijd welkom, ik ben er dol op. Het is een perfecte minimalistische ring om te combineren met je outfit en natuurlijk het horloge. Deze ring heb ik ook ontvangen in het rosegoud. De ring wordt geleverd in een eenvoudig roze doosjes van karton met Nemi erop. Een beetje simpel, maar wel handig. Zo kunnen de sieraden niet beschadigen tijdens de verzending.

Wat ik wel vreemd vind, is dat het de ring van het merk van Nemi zelf is. De oprichtster van Dutch Blend. Voor haar is dit een makkelijke manier om reclame te maken. De ring is mooi en leuk, maar ik heb hier een beetje een dubbel gevoel bij.

Maes scrunchi DutBle box 2019

MAE.S – Scrunchie

De scrunchie in de box vind ik ook erg leuk. Het is van het merk MAE.S, waar ik nog niet eerder van gehoord heb. Dit merk verkoopt scrunchies van velvet stof in verschillende kleuren, gestreepte sjaals en sjaals met een kunstzinnige print. MAE.S is een merk voor vrouwen van alle leeftijden. De accessoires zij gemaakt van hoogwaardige materialen die goed zijn voor je haar en huid. Het zijn luxe producten met een lage prijs. Met de accessoires van MAE.S kun je gemakkelijk je outfit afmaken en er elke seconde van de dag mooi uitzien.

Over de giftboxen zijn verschillende kleuren van de scrunchies verdeeld. Ik heb een donkergroene scrunchie ontvangen. Ik ben er wel blij mee. Een scrunchie had ik nog niet en is wel handig om te hebben. Met de scrunchie kan ik mijn haar eens op een andere manier stylen!

Fruitsnoep DutBle box 2019

Urban fruit – fruit snoep

Ook zitten er nog twee zakjes fruit snoep in de box. Dit is niet echt mijn ding. In het zakje van Urban Fruit zitten snoepjes van gedroogd ananas en in het andere rode zakje zit opgerold snoep in de smaak aardbei. Aan beide zakjes fruit snoep zijn geen suikers toegevoegd, waardoor het gezonder is dan gewoon snoep. Daarnaast zijn de fruit snoepjes een stuk lager in calorieën. Zoals gezegd houd ik hier helemaal niet van, maar ik kan hier vast wel iemand anders blij mee maken!

Kortingsbonnen

Als laatste zitten er nog een aantal kortingsbonnen in deze kerstbox. Bonnen waarmee je als premium blender kunt profiteren van extraatjes. Zo kun je via een link, die op de bon vermeld staat, een extra sieraad uitkiezen met een waarde van meer dan € 50,00. Daarnaast zaten er nog twee bonnen in mijn box voor een speciale Valentijns box en een gepersonaliseerde armband. De bonnen zijn slechts een bepaalde periode geldig. Omdat ik de kerstbox heb ontvangen om mee kennis te maken, kon ik hier helaas geen gebruik meer van maken. Toch een leuk idee om dit aan de boxen toe te voegen.

Kortingsbonnen DutBle box 2019

Wat vind ik ervan?

Dutch Blend en het premium lidmaatschap vind ik een leuk en modern concept. Als je het leuk vind om mooie producten tegen een lagere prijs aan te schaffen, deze te promoten op jouw social media kanaal en contact te leggen met andere “blenders”, past dit goed bij je. Wat ik wel een beetje vreemd vind, is dat je geld moet betalen voor producten waarvan zij graag willen dat je ze promoot. Ik ben nog niet in aanraking gekomen met de producten die met een flinke korting worden aangeboden of campagnes waarvoor je je in kunt schrijven. Daar kan ik dus nog geen eerlijk oordeel over geven.

De giftbox

Daarnaast weet ik nog niet zo goed wat ik van de giftbox vind. Momenteel heb ik daar nog geen goede mening over, hiervoor zou ik graag nog een box van ze willen ontvangen om te testen. Het is natuurlijk hartstikke tof om elke drie maanden een box thuisgestuurd te krijgen met alle gave items. Dat is altijd een leuke verrassing en is een ultiem verwenmomentje. Over de inhoud van de kerst giftbox ben ik niet helemaal tevreden. Ik vind het wat rommelig. De combinatie van sieraden, kortingsbonnen en snoepgoed vind ik niet helemaal bij elkaar passen. Het snoepfruit past mijn inziens niet echt bij de doelgroep. De sieraden zijn leuk en de cadeaubonnen zouden een aanvulling moeten zijn. Niet daadwerkelijk een onderdeel van de inhoud.

De merken

Perditi horloge DutBle box 2019

De merken waarmee Dutch Blend samenwerkt spreken mij wel erg aan. Ik ben erg benieuwd naar producten van deze partners. Daarnaast vind ik de voorbeeld foto’s, van de producten die je in de box tegen kunt komen, op hun website een beetje misleidend. Toch ben ik wel nieuwsgierig geworden naar dit concept en kom ik er graag meer over te weten. Kortom, ik ben wel erg benieuwd naar een kwartaal giftbox van DutBle en de andere extra’s van een lidmaatschap.

Lid worden?

Wil jij regelmatig spullen ontvangen van bekende merken en contact leggen met andere leden? Dan is DutBle misschien wel iets voor jou! Het Dutble concept is nog vrij nieuw. Het is daardoor nog niet goed te zeggen wat je nu precies van ze kunt verwachten.

Alle producten DutBle box 2019

Voor € 8,95 per maand kun je je inschrijven als premium member en van een aantal voordelen profiteren. Zo ontvang je elke drie maanden een nieuwe box vol met leuke producten, of “happiness” zoals ze het zelf noemen. De eerste box ontvang je trouwens al voor slechts € 5,00, inclusief verzendkosten. Daarna gaat het abonnement van € 8,95 per maand in. Als premium blender heb je recht op allerlei geweldige extra’s. Denk aan toegang tot de coolste premium campagnes, kortingen, privileges en je kunt heel eenvoudig contact leggen en afspreken met de andere leden! Ideaal als je je kringen en bereik graag uit wilt breiden. En er komen in de toekomst nog meer leuke dingen bij.

Het bedrag voor het lidmaatschap wordt maandelijks automatisch van je rekening afgeschreven, maar je kunt je abonnement elk moment opzeggen. Daarvoor worden gelukkig geen extra kosten in rekening gebracht. Ze werken maandelijks, wat betekent dat je elke maand kunt annuleren. Dat vind ik een groot pluspunt. Je betaald alleen voor de producten die DutBle je toestuurt. Hierdoor kun je het makkelijker zelf uitproberen. Je zit er niet meteen voor een lange termijn aan vast. Dat is toch altijd een fijn gevoel! Ik zou zeggen; probeer gewoon eens iets nieuws en kijk of het je bevalt!

DutBle

Jouw ultieme verwenmoment!

€ 8,95