Unboxing Goodiebox augustus 2019

Dag allemaal! Het is alweer augustus en het begint er helaas steeds meer op te lijken dat de zomer ons mooie kikkerlandje gaat verlaten. Tijd om je tijdens de nazomer nog even lekker op te laden met de nieuwste Goodiebox. 

Het lijkt wel alsof ‘druk’ vandaag de dag het standaard antwoord is op de vraag; hoe gaat het? We zijn thuis druk, we werken hard, we sporten, willen vrienden en vriendinnen zien en checken tussendoor onze social media om niets te missen. We willen van alles, maar vergeten dat onze eigen batterij ook opgeladen moet worden. De producten van de augustus Goodiebox kunnen jou uitstekend helpen bij een oplaadmomentje, waar je ontzettend van zult opknappen!

Goodiebox augustus

Laten we snel een kijkje nemen naar de inhoud van de augustus editie:

  • HairLust – Hair growth formula gummies – aankoopprijs € 32,95 voor 90 gummies
  • Fulgent world – glazen nagelvijl – aankoopprijs € 10,00
  • Zarkoperfume – Pink Molécule 090*09 – aankoopprijs € 125,00 voor 100ML
  • Beaver professional – Cherry blossom shampoo – aankoopprijs € 20,90 voor 350ML
  • MineTan – Violet Everyday Glow – aankoopprijs € 24,95
HairLust Haargroei gummies GB aug 2019

HairLust Hair growth formula gummies (vegetarisch voedingssupplement)

Oeh! Kennen jullie de yoghurt snoepjes van het merk Katja? Deze Hair growth formula gummies ruiken precies hetzelfde! Het grote voordeel; ze zijn gezond voor je haar! Je haar krijgt zeker tijdens de zomer heel wat te voorduren. Deze heerlijke gummies voegen vitamines, mineralen, aminozuren en andere voedingsstoffen toe aan je lokken. En dat allemaal van binnenuit. De aanbevolen hoeveelheid is 3 per dag, dus niet het hele potje in een keer leeg snoepen! Hihi.

Fulgent world glazen nagelvijl

Fulgent glazen nagelvijl GB aug 2019

Je nagels verdienen je volle aandacht. Met deze glazen vijl van Fulgent voorkom je dat je nagels splijten, breken én het helpt ze te versterken. Om effectief en precies te vijlen begin je aan de zijkant van de nagel en vijl je langzaam richting het midden. Probeer zo min mogelijk te ‘zagen’. Het resultaat; gladde nagels en een extra mooie nagelrand. Een must-have voor dagelijks gebruik!

Zarkoperfume Pink Molécule 090*09

Zarkoferfume Pink Molecule GB augustus 2019

Het parfum van Zarkoperfume is net als roze champagne; fruitig en warm, maar tegelijkertijd fris. Je voelt gewoon de sprankeling achter de intense en sensuele noten. De moleculen in dit parfum hebben een soort 3D effect die de beleving van de geur nog dieper en intenser maken. Bijna magisch te noemen!

Beaver professional Cherry blossom shampoo

Beaver shampoo GB aug 2019

Een absolute allrounder. Deze shampoo brengt je hoofdhuid en je coupe in balans. Hoe? Het vernieuwt en hydrateert het haar. Ideaal voor als je nog meer volume en glans aan je geliefde lokken wilt geven. Wie wil dat nou niet? De mooie verpakking en de romantische geur van kersenbloesem betoveren je hele badkamer.

MineTan Violet Everyday Glow

MineTan Everyday glow GB augustus 2019

Oh jee… Dit is weer zo’n product dat ik erg spannend vind! Met dit product hou je je mooie zomerse teint langer vast. De ondertoon van deze mousse is violet om een oranje resultaat te voorkomen. Voor de mooiste, rijkste kleurverdieping en hydratatie breng je hem dagelijks aan op een schone, droge huid. Aangezien ik zelf geen zelfbruiner gebruik, ga ik iemand anders blij maken met dit product.

Alweer een zeer goed gevulde Goodiebox! Op de zelfbruiner na, kan ik alle producten uit deze augustus box prima gebruiken! De Goodiebox heeft deze maand een totale waarde van ongeveer €60,00. Prima!

Goodiebox augustus 2019

Nog even een handige reminder; heb je een product vanuit de Goodiebox die je niet gebruikt? Dan heeft Goodiebox iets leuks voor jou bedacht! Zij hebben op Facebook een GOODIEBOX Ruil Community opgericht. Zeker de moeite waard om eens naar de kijken! Wie weet valt er nog iets te ruilen. 

De Goodiebox is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven aan je zus, moeder of één van je allerbeste vriendinnen.

Probeer het eens en bestel je eigen augustus Goodiebox via de link!

Goodiebox

Een box vol met prachtige beautyproducten en -tools.

€ 19,95

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.

Twijfel je nog en wil je unboxings van de afgelopen maanden nog eens terug kijken? Check dan snel deze pagina!