Unboxing Goodiebox februari 2019

Het is maart! De meteorologische lente is officieel van start gegaan. Daar wordt ik stiekem wel een beetje blij van. Wat mij ook heel erg blij maakt, is het cadeautje dat elke maand bij mij op de mat valt! De allernieuwste Goodiebox is ook deze maand weer gevuld met geweldige producten.

Deze maand staat de Goodiebox geheel in het thema Powered By. Goodiebox geloofd dat de tijd is aangebroken. Het is tijd om je te richten op je eigen innerlijke power met de nieuwste Goodiebox want zonder me-time en je eigen gewoontes komt de heldin in jou niet volledig naar boven. Of we nou op de bank zitten met een bak ijs en een goede film of dat we in de sportschool staan om zware gewichten te heffen, je hartslag te verhogen en contact te maken met je inner spierbundel (die soms ver te zoeken is). De kracht van een echte wonder woman zit in ons allemaal!

De Goodiebox is gevuld met de volgende producten:

De Goodiebox februari
  • Mesauda Milano – Rock nail hardening base coat – aankoopprijs € 9,00
  • Batiste – Mini dry shampoo – aankoopprijs € 2,19
  • Bellápierre Cosmetics – Banana setting powder – aankoopprijs € 25,00
  • Raunsbord – Hand cream – aankoopprijs € 16,70
  • Miqura – Preparty moisturizing mask – aankoopprijs € 9,50
  • AME – Much more lashes mascara – aankoopprijs € 10,00
Mesauda nagellak - de Goodiebox

Mesauda Milano Rock nail hardening base coat

Deze nagellak versterkt je nagels en laat voorlopig ook niet meer los. Dit product werkt viervoudig: als een grondlaag, een toplaag, een verharder én als een glanzende nagellak. Het activeert en stimuleert de verharding van keratine en gaat het splijten van je nagels tegen. Daarnaast beschermt het je nagels tegen andere nagellak die in de nagels kan trekken. Echt een beauty tool om je handjes mee dicht te knijpen.

Batiste Mini dry shampoo

Batiste mini droogshampoo - de Goodiebox

We kennen het allemaal, soms heb je gewoon niet de tijd om je haar te wassen. Maar om nou met vet haar de deur uit te stappen, dat doe ik liever niet! Batiste is de perfecte oplossing voor een power hairdo tussen de wasbeurten door. Geen water nodig. Schud de bus. Spray het in je haar. masseer het in met je vingers en hup! De deur uit! Je look is er direct één van een powervrouw! Je kunt het ook over schoon haar sprayen voor extra body of dat beachlook effect. Ideaal!

Bellapierre Cosmetics banana powder - de Goodiebox

Bellápierre Cosmetics Banana setting powder

De gele ondertoon in de Banana Powder maakt dat de kleur van je foundation oplicht en het gaat roodheid en verkleuring tegen. Je kunt de poeder ook onder je concealer, oogmake-up of zelfs als basis oogschaduw gebruiken. Het geeft je look een super frisse uitstraling, de hele dag door. Daarnaast zorgt de poeder voor een matte make-up look. Geschikt voor alle huidtypes.

Rauns Borg Hand cream

Rauns Borg handcrème - de Goodiebox

Met het frisse windje merk ik het nog vaak, statische haren, een schrale huid en vooral droge handen! De irritatie van vette handen bestaat niet met deze handcrème want het trekt meteen in zonder een vettig gevoel achter te laten. Deze parel onder de handcrèmes heeft in Denemarken verschillende prijzen in de wacht gesleept, waaronder die voor het beste huidverzorgingsproduct. En dat is zeker niet voor niets! Na het eerste gebruik voelen je handen zijdezacht en gehydrateerd aan. Weg met de droge huid en het trekkerige gevoel!

Miqura Moisturizing mask - de Goodiebox

Miqura Preparty moisturizing mask

Heeft je huid net dat kleine beetje meer power nodig voor het aankomende weekend? Dit preparty masker laat je huid stralen. Het bestaat niet uit één, niet uit twee, maar uit drie lagen die zich aan je gezicht hechten en een filmlaagje op je huid achterlaten zonder dat het masker uitdroogt. Een perfecte vocht boost voor je huid die jou zal laten stralen als nooit tevoren. Af en toe moet je een beetje extra lief zijn voor je huid, daar fleurt hij van op!

AME Much more lashes mascara

Ik stap zelf bijna nooit de deur uit zonder mijn wimpers te voorzien van een laagje mascara. Mijn voorkeur gaat uit naar mooie, volle lange wimpers, zonder klontjes. Laat deze mascara nou zeer geschikt zijn om mijn complete ooglook af te maken!

Ame mascara - de Goodiebox

Deze mascara doet haar naam recht aan en is echt much more! Door het wax complex is dit ultieme beautyproduct makkelijk aan te brengen en wordt elke wimperhaar apart omhult. Het geeft je wimpers een 3D effect met als resultaat een powerful oogopslag waarmee je echt iedereen omver blaast!

Deze maand is de Goodiebox echt geweldig gevuld! Bijna alle producten zijn fullsize en erg bruikbaar. Alleen de Banana powder ga ik niet vaak gebruiken, aangezien ik tegenwoordig geen foundation of poeder op mijn gezicht draag. Nog even als reminder; heb je een product vanuit de Goodiebox die je niet gebruikt? Dan heeft Goodiebox iets leuks voor jou bedacht! Er is op Facebook een GOODIEBOX Ruil Community opgericht. Zeker de moeite waard om eens naar de kijken! Wie weet valt er nog iets te ruilen. De Goodiebox heeft deze maand een totale waarde van ongeveer € 72,00.

De Goodiebox is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven aan je zus, moeder of één van je allerbeste vriendinnen.

Laat niet alleen jezelf, maar ook een ander verrassen door de inhoud van de Goodiebox! Probeer het eens en bestel je eigen Goodiebox via de link!

Goodiebox

Een box vol met prachtige beautyproducten en -tools.

€ 19,95

De productfotografie wordt verzorgd door Irma Schuurmans.