Unboxing Goodiebox november 2018

November is alweer bijna ten einde en de maand december breekt bijna aan, yes! The most wonderful time of the year! Wat kijk ik uit naar deze maand. Alle lichtjes die branden op straat, de gezelligheid samen met familie en geliefden, de kerstboom die weer in huis ‘mag’ staan en vergeet vooral niet het heerlijke eten! Wat kijk ik uit naar deze maand. Waar ik ook elke keer weer naar uit kijk is het allerleukste cadeautje dat elke maand weer op de mat valt, de Goodiebox! De inhoud van de één na laatste Goodiebox van dit jaar laat ik je graag zien.

De november editie van de Goodiebox staat in het thema van Prep-N-Go, dat wil zeggen dat je deze box perfect kunt gebruiken tijdens het voorbereiden op een groot feest, een vakantie of een belangrijke presentatie op het werk. De Goodiebox helpt je om jezelf voor te bereiden op alle spannende en fijne momenten van de komende tijd.

De Goodiebox bevat weer 6 geweldige producten:

Unboxing Goodiebox november
  • Goodiebox – Slaapmasker – Full size                        winkelwaarde € 9,-
  • Mudmasky – Morning boost mask – Full size         winkelwaarde € 23,-
  • Emité – Slant Tweezer – pick a pinch – Full size     winkelwaarde € 25,-
  • Comme Deux – #LIPLOVE – Full size                         winkelwaarde € 17,50
  • Blaq – Hyaluronic acid eye mask – Sample              winkelwaarde € 5,-
  • ModelCo – More brows fibre gel – Full size             winkelwaarde € 15,50

Goodiebox slaapmasker

Unboxing Goodiebox november - Goodiebox slaapmasker

Een goede nachtrust is de beste voorbereiding die je je lichaam kunt geven. Daarom heeft Goodiebox speciaal voor haar members het Goodiebox slaapmasker gecreëerd, dat heerlijk zacht aanvoelt voor jou ogen, en jou een rustige en ongestoorde slaap biedt. Doe het masker voordat je gaat slapen op en reis af naar dromenland. Zeker zodra de regen zachtjes op de ramen tikt en de harde wind door de bomen waait, kan mijn nachtrust niet meer stuk! 

Mudmasky morning boost mask

Unboxing Goodiebox november - Mudmasky boost mask

Dit masker werkt in slechts 1 minuut! Ideaal als je ’s ochtends weinig tijd hebt, maar je wel graag je huid wilt hydrateren en verzachten. Het Morning Boost Mask geeft je huid ’s ochtends energie, terwijl het gelijk je huid voedt met de benodigde vitamines. Je huid voelt erna super energized aan, waardoor het de hele dag straalt. Dit masker zorgt voor een glanzende huid, waardoor je de perfecte basis voor je make-up look creëert!

Emité Slant Tweezer pich a pinch

Unboxing Goodiebox november - Emité tweezer

Het vinden van een fijn pincet is zo makkelijk nog niet. Als jij op je scherpst bent, willen jouw wenkbrauwen dat ook zijn. De Slant Tweezer kan zelfs de kleinste haartjes aan en is gemakkelijk te gebruiken. Breng je wenkbrauwen in model en laat ze opvallen! Ze mogen er wezen! Nog een kleine tip: Epileer en/of verf je wenkbrauwen in de avond, zodat de huid eromheen ’s nachts lekker tot rust kan komen. En vergeet vooral niet, je wenkbrauwen zijn zusjes, geen tweelingen!

Comme Deux #LIPLOVE

Unboxing Goodiebox november - Comme Deux liplove

Het komt niet vaak voor dat een product zijn eigen naam zo waarmaakt. #LIPLOVE van Comme Deux is een lip oil vol liefde voor je lippen. Het kan zowel overdag als ’s nachts gebruikt worden en geeft extra voeding voor je lippen met heerlijke oliën en vitamine C, E en F. Wordt wakker met superzachte lippen die aanvoelen als nooit tevoren. En maak je geen zorgen, de kleur is transparant, dus je hoeft je geen zorgen te maken over lipafdrukken op je kussen. Zeker een aanrader met het koudere weer in het vooruitzicht. 

Blaq Hyaluronic acid eye mask

Unboxing Goodiebox november - Blaq eye mask

Deze zwarte, slimme pads detoxen, oftewel werken ontgiftend en zorgen ervoor dat wallen definitief verleden tijd zijn! In feite zorgen ze ervoor dat jouw huid na een zwaar avondje al snel weer straalt, zodat jij geen spijt hoeft te hebben van die lange maar oh zo gezellig avond! Wat wil een mens nog meer?! Doei donkere kringen! 

ModelCo More brows fibre gel

Unboxing Goodiebox november - ModelCo brows gel

Wanneer je jouw wenkbrauwen in model brengt, wil je natuurlijk dat ze lekker gevuld zijn en er natuurlijk uitzien. De kleine vezels in de More Brows Fibre Gel van ModelCo geven de illusie van dikkere en vollere wenkbrauwen. De gel geeft je een natuurlijke en frisse uitstraling, terwijl je direct van je vollere wenkbrauwen kunt genieten. 

Unboxing Goodiebox november - Producten in box

Een Goodiebox gevuld met heerlijke producten! Deze box is geschikt voor elke doelgroep! De Goodiebox heeft deze maand een waarde van €95,-. Dat valt niks tegen als je het mij vraagt! De Goodiebox is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven  aan je moeder, je zus, of één van je allerbeste vriendinnen tijdens de aankomende feestdagen. 

Laat niet alleen jezelf, maar ook een ander verrassen door de inhoud van de Goodiebox! Probeer het eens en bestel je eigen Goodiebox via de link.

Goodiebox

Een box vol met prachtige beautyproducten en -tools.

€ 19,95