Unboxing LookFantastic beautyBox mei 2016

Daar is hij dan! Mijn aller eerste Lookfantastic box! Ik voelde me als een kind in een speelgoedwinkel toen de postbode dit pakketje kwam afleveren. Het is een cadeautje om uit te pakken! Wat me gelijk opviel zijn de vrolijke kleurtjes van de box. Daar word je spontaan vrolijk van!

Ben je benieuwd geworden wat er in de box zat? Lees dan snel verder.

de elle

Mijn oog viel als allereerst op de Elle! Altijd leuk om in te lezen. Zeker omdat ik zelf niet zo vaak tijdschriften aanschaf.

eerste foto layout

De Look fantastic box wordt samen met een boekje geleverd. Hierin kun je precies lezen wat voor producten je box kan bevatten in de maand mei. Natuurlijk ontvang je zelf een aantal van deze producten.

inhoud van de box

Zelf trof ik de volgende producten aan in mijn Lookfantastic box

  • Vichy liftactiv supreme – 15 ml
  • Wet brush-pro in de kleur oranje
  • Ioma Paris 7 jours rituel
  • Decleor paris intense nutrition – 5ml
  • Ren wake wonderful night-time facial – 10ml
  • Revlon professional coconut hair treatment – 9ml
  • Eve Lom cleanser – 5ml

Erg verrassend! Zeker omdat ik geen een van deze producten ken.

vichy supreme

Vichy liftactiv supreme – 15 ml

Met het merk Vichy was ik al een aantal jaren bekent. Ik kocht altijd de producten voor de vette huid bij de apotheek. Heerlijk! Deze producten heb ik een aantal jaar gebruikt. De Vichy liftactiv supreme is een creme voor de oudere huid. Ik heb het product een aantal keer in de ochtend aangebracht. Omdat ik zelf al een vette huid heb, is het met deze creme dubbel op. Misschien iets teveel van het goeie. De geur vind ik overigens echt heerlijk, alsof je net een beautybehandeling hebt gehad in een salon. Van de Vichy liftactiv supreme kon ik geen prijs vinden, 15ml wordt niet veel verkocht.

wetborstel

Wet brush-pro 

Wauw, ik heb nog nooit een borstel gehad die zo zacht aanvoelt op de hoofdhuid. heel erg fijn. Ook haalt hij alle kleine knopen uit het haar. De wet brush-pro maakt het haar zijdezacht zonder het te beschadigen. In de handleiding staat dat je de Wet brush-pro ook gemakkelijk kunt gebruiken als je net uit de douch stapt. Je haar zit dan vaak vol met klitten. Dit ga ik zeker nog eens proberen, ik heb er alle vertrouwen in! Omgerekend is de prijs van de wet brush-pro €15,23.

oima

Ioma Paris 7 jours rituel

Van dit product had ik hoge verwachtingen! En geheel terecht. Wat een fijn product. In het doosje vind je 7 samples. In elk sample zit een creme die je voor dag en nacht kunt gebruiken. Ik heb dit product een aantal dagen getest en het resultaat vond ik bijzonder goed! Of het nou overdag was of in de avond, mijn huid voelde gevoed en zijdezacht aan. Ik had verwacht dat de creme veel dikker zou zijn ( aangezien een nachtcreme vaak wat dikker is ). Dit viel mij 100% mee! Echt een aanrader. de prijs van de Ioma 7 jours rituel  is €7,00.

decleor

Decleor paris intense nutrition – 5ml

Een compleet nieuw merk! Dit keer een serum olie. Wat ik van de verpakking kan lezen is dat het een merk is uit Paris. Klinkt veelbelovend. Erg jammer dat het maar een klein tubetje is, 5 ml is zomaar op. De geur van het product is heerlijk, lekker fris en fruitig. De serum olie zelf voelt fijn aan op de huid en zorgt voor een boost. De huid voelt als nieuw aan. Omdat het serum olie bevat, heb je niet veel van het product nodig. De prijs van het Decleor paris intense nutrition serum olie kon ik niet terug vinden.

ren

Ren wake wonderful night-time facial – 10ml

Van dit merk heb ik al eens eerder iets gelezen. Zelf ken ik het merk niet, maar ik was erg nieuwschierig. Heel vaak als ik op bed lig denk ik, ojee mijn nachtcreme vergeten! Ik heb dit tubetje op mijn nachtkastje neergezet. Voor het slapen gaan breng ik een laagje creme aan. Wat erg fijn is, is dat de creme geen vet of plakkerig laagje achterlaat. Ook op de huid voelt het product heerlijk aan. In de ochtend voelt de huid nog steeds fris en gevoed aan. De prijs van dit product verschilt qua website, gemiddeld is de Ren wake wonderful night-time facial tussen de 10 en 15 euro.

revlon hair

Revlon professional coconut hair treatment – 9ml

Het merk Revlon kende ik alleen van de make-up lijn. Ik wist niet dat ze ook een haarlijn hadden. Toen ik op de verpakking las dat het product kokosnoot bevat, was ik al om! Ik hou erg van de geur van kokosnoot. Wat dit product net een beetje anders maakt dan anders, is dat het een Leaf in spray mask is. Het product heeft een lichte textuur en zorgt ervoor dat het haar niet vet aanvoelt. Wel voelt het haar gevoed en verzorgt aan. Ook is je haar na gebruik makkelijk door te borstelen. De prijs van de Revlon professional coconut hair treatment kon ik niet terug vinden.

eve lom

Eve Lom cleanser – 5ml

In de binnenkant van de verpakking staat: “Probably the best cleanser in the world – Vogue “. Dan leg je de lat aardig hoog! Toen ik de verpakking als eerst zag, dacht ik dat het ging om een oogschaduw palletje. Dit, omdat het erg lux is ingepakt. Toen ik het doosje openmaakte, zag ik een sample met cleanser van 5ml en een soort ‘washandje’. Het was mij niet duidelijk wat ik ermee moest. Ik heb het even opgezocht op internet. Op internet las ik ook dat de Eve Lom cleanser een alles in 1 reinigingsproduct is. Het ‘washandje’ is om het gezicht mee af te nemen. Of het nu echt het beste product is om de huid mee te reinigen? Daar kan ieder voor zich het beste over oordelen. De prijs van de Eve Lom cleanser  kon ik niet terug vinden.

Dat waren de producten die in mijn look fantastic box zaten! Stuk voor stuk heerlijk producten die ik zeker ga gebruiken tot ze op zijn. Als alle Look  fantastic boxen zo goed gevuld zijn, blijf ik de rest van mijn leven een groot fan!  De look fantastic box kun je voor €21,00 per maand bestellen. Een koopje! Zeker omdat de waarde van de inhoud veel hoger is dan €21,00!

Lookfantastic

Exclusieve hoogwaardige beautyproducten.

€ 15,50