Unboxing Lookfantastic beautybox augustus 2016

Jippie! Eindelijk weer een Look Fantastic beautybox. Heel erg blij mee! Omdat het qua communicatie een beetje mis ging, is het al bijna 2 maand geleden dat er van deze box een unboxing is verschenen. Ben je benieuwd welke producten de Look Fantastic beautybox bevatte? Lees dan verder, heel veel plezier.

De Look Fantastic beautybox bevat producten die worden benoemd als ‘british favorites’. Klink veelbelovend. Ook werd er een tijdschift van de ELLE bijgeleverd, heel leuk.

Het openen van de box was als vanouds een cadeautje. De box bevatte de volgende producten:

  • Bee Good Vanilla & Honey lip balm 10 ML
  • Balance me Congested skin serum 7 ML
  • Renuskin Advanced anti-ageing lip & eye active lift 7 ML
  • REN clean skincare Flash defence anti – pollution mist 9 ML
  • Percy & reed london Hair. Perfectly perfecting wonder balm 30 ML
  • B Bloom and blossom rejuvenating facial spritz 40 ML

Op het merk REN na zijn alle producten en merken onbekend voor mij. Altijd weer leuk om nieuwe producten te testen.

beegood

Bee Good Vanilla & Honey lip balm.

Een lippenbalsem met vanillegeur, love it! Als er iemand verslaafd is aan vanille, dan ben ik het wel! Ik heb verschillende lippenbalsems met vanille geur in mijn bezig, en ik heb altijd het idee dat mijn lippen hierdoor extra verzorgd aanvoelen. Door de honing heeft de lippenbalsem een verzorgende en herstelde werking. Heel fijn en zeker een goede lippenbalsem om mee te nemen in je tas. Wat ik ook erg fijn vind is dat de lippenbalsem in een tubetje zit. Ik haat potjes lippenbalsem, dat vind ik erg onhygiënisch aangezien je altijd met je vingers in het potje zit.

balance me

Balance me Congested skin serum.

Dit product beweerd 99% natuurlijk te zijn. Dat zou heel prettig zijn! Het eerste wat ik heb gedaan is het dopje eraf draaien en aan het product ruiken. Het ruikt inderdaad heel erg natuurlijk, niet te omschrijven. Het is een soort overheersende tee trea lucht, niet helemaal mijn ding. Het Balance me Congested skin serum is geschikt voor alle huidtypes. Op mijn vette huid voelt het serum fijn aan en blijft niet los op de huid liggen. Een fijn product maar niet onmisbaar voor mij, er zijn betere producten voor mijn huid.

renu

Renuskin Advanced anti-ageing lip & eye active lift.

Misschien wordt het tijd om eens met een product te beginnen wat specifiek voor de huid rondom de ogen en mond bedoeld is. Ik ben nu 25 jaar en als ik fijne lijntjes kan voorkomen door een extra stapje in mijn skin routine toe te voegen, zou ik dit er zeker voor over hebben. De creme van Renuskin is hier meer dan geschikt voor, echt heel erg prettig. Het beste is om een oog en lip creme deppend aan te brengen, zo dep je de creme in de huid en voorkom je dat je het product in de lijntje smeert. Ook na een hele dag werken voelde de huid verfrissend en gehydrateerd aan.

ren

REN clean skincare Flash defence anti – pollution mist.

Jeej, weer een product van REN! Vorige keer ontving ik van Look Fantastic een nachtcreme van REN en deze beviel mij heel erg goed. Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik dit product even heb vertaald via google translate. Het komt er op neer dat het een Anti vervuilings mist is. Je kunt de mist aanbrengen over je make-up of over een gereinigde huid. Ik heb beide opties geprobeerd en ik was blij verrast! De mist trekt onwijs snel in en voelt helemaal niet plakkerig of trekkerig aan. Fijn! Als je de mist aanbrengt over de make-up kun je het gebruiken als een soort setting spray, hierdoor sluiten de poriën en blijft je make-up nog beter op z’n plek.

wonder balm

Percy & reed london Hair. Perfectly perfecting wonder balm.

Naast verzorgingsproducten voor de huid zit er in de Look Fantastic beautybox ook een haarproduct. Het gaat om een balsem voor in je haar.Je kunt het vergelijken met een primer die je gebruikt als basis voor je make-up. De Percy & reed London Hair. Perfectly perfecting wonder balm geeft je haar extra structuur en zorgt ervoor dat krullen etc goed in je haar blijven zitten. Het product maakt je haar niet hard of plakkerig, fijn!. Ook ruikt de balsem heerlijk.

bloom

B Bloom and blossom rejuvenating facial spritz.

Het allerlaatste product is helemaal nieuw voor mij, ik heb zelf nog nooit zoiets gebruikt. Deze gezichts condioner stimuleert de aanmaak van calogeen. Ook voorkomt het fijne lijntjes en donkere kringen onder de ogen. Zelf heb ik hier gelukkig nog geen last van. Ik heb de spray een aantal keer over mijn make-up aangebracht en het voelt erg verfrissend aan op de huid, heel fijn! De geur staat beschreven als aloë vera en lime. Lekker fris! Verder een prima product, of het echt een anti -ageing werking heeft kan ik niet helemaal eerlijk beoordelen.

inhoud box

Als je me om een eerlijke mening vraagt, ben ik een klein beetje teleurgesteld in de inhoud van deze box. Bijna alle producten zijn mini-size producten. Ik heb de afgelopen tijd de Instagram pagina van Look fantastic in de gaten gehouden, en in de maand juni en juli bevatte de Look fantastic beauty box zoveel leuke producten! Een klein beetje een teleurstelling. Maar goed, zo heeft elke box z’n ups en downs. Volgende keer beter!

Er zitten veel luxe producten in de Look fantastic box die je misschien niet zo snel zelf zou kopen. Leuk om thuis te proberen! De Look fantastic beautybox is voor €15,50 te bestellen op de website.

Lookfantastic

Exclusieve hoogwaardige beautyproducten.

€ 15,50