Unboxing Lookfantastic beautybox oktober 2016

Het is alweer oktober, dat betekent een nieuwe Lookfantastic box! Vorige maand heb ik geen Lookfantastic box ontvangen, vandaar dat er geen unboxing van de maand september gedaan is.

Deze maand helpt de Lookfantastic box je om heerlijk te relaxen! De #LFPAMPER box staat in het thema van verzorgen, vertroetelen & verwennen. Heerlijk in deze koude herfstperiode. Het openen van de box was als vanouds een feestje! Laten we snel beginnen met de unboxing!

De prijzen staan niet in het boekje vermeld.

De Lookfantastic box bevat de volgende producten:

  • Murad Intensive-C Radiance Peel – 10ml
  • Caviar anti-aging moisture intensive oil crème – 25ml
  • Mio Liquid Yoga restorative bath soak – 53ml
  • Polaar La vèritable crème de laponie – 10ml
  • Oskia London Renaissance mask – 12ml
  • Laura Geller waterproof lip liner – 1.2mg

Leuk! Voor mij onbekende merken en producten. Altijd leuk om nieuwe producten uit te testen.

foldertjes

de-elle

Ook ontving ik de ELLE samen met de informatiefoldertjes. Altijd leuk om wat nieuwe leesvoer in huis te hebben. Dit is iets wat de Lookfantastic box standaard toevoegt aan hun boxen. Zeker een groot pluspunt als je het mij vraagt.

murad

Murad Intensive-C Radiance Peel

Het eerste product maakt mij erg nieuwsgierig! Het Murad Intensive-C radiance peel is een peeling met vitamine C zonder korreltjes. De peeling die ik momenteel gebruik, bevat een korrel om de dode huidcellen te verwijderen. Het is de bedoeling dat je de peeling op een gereinigde huid aanbrengt, de peeling 10 minuten in laat trekken en daarna afspoelt met lauw/warm water. Heerlijk! Mijn huid voelt zijdezacht en verzorgd aan, alsof mijn huid een flinke boost heeft gehad. Zeker een aanrader en geschikt voor alle huidtypes.

caviar-hair

Caviar anti-aging moisture intensive oil crème

Zeker in deze tijd van het jaar, merk ik aan mijn haar punten dat ze sneller droog aanvoelen en brozer zijn. De Caviar anti-aging moisture intensive oil crème, is een product dat je voor het douchen aanbrengt op droog haar. Het is een soort voorbehandeling voor droog haar(punten). Na het aanbrengen laat je de crème 10 minuten intrekken. Daarna ga je onder de douche verder met je normale haarroutine. Het product doet wat het belooft! Door de olie die het product bevat, voelt mijn haar dikker en gezonder aan.

liquid-yoga

Mio Liquid Yoga restorative bath soak

Dit product ruikt heerlijk! Wat een frisse geur. De  Mio Liquid Yoga restorative bath soak is officieel bedoeld voor in bad. Helaas heb ik thuis geen bad. Ook in een voetenbadje of onder de douche doet deze bath soak prima zijn werk. Verder heb ik er weinig over te vermelden, fijn product!

lipbalsem

Polaar La vèritable crème de laponie

Ook deze maand bevat de Lookfantastic box een verzorgingsproduct voor de lippen. Ook niet geheel onbelangrijk met deze herfst/winter-periode. In de winter krijg ik ook erg snel last van schrale lippen. Als ik dat met dit product tegen kan gaan, helemaal goed! Allereerst ruikt het product erg lekker, een beetje zoet. Wat ik persoonlijk wel een nadeel vind, is de substantie. De lippenbalsem is zo dik dat ik het bijna niet uit het tubetje krijg. Verder een fijn product, deze gaat zeker mee in mijn tas!

oskia

Oskia London Renaissance mask

Dit masker heeft een bijzondere formule. De substantie heeft kleine korreltjes en ruikt erg lekker. Het masker breng je aan op een droge huid. Door water toe te voegen aan het masker, verandert het masker in een witte substantie. Deze substantie laat je ongeveer 10 minuten op het gezicht intrekken, daarna spoel je je gezicht schoon met lauw/warm water. Ook bij dit verzorgingsproduct voelt de huid zacht en gevoed aan.

lipliner

Laura Geller waterproof lipliner

Het laatst product uit de Lookfantastic box, is een make-up product. Met een lipliner kun je zelf de keuze maken, of je voorziet je hele lippen van een prachtige wijnrode kleur, of je gebruikt de lipliner om de lippen te omlijnen. Zelf kies ik voor de eerste optie. Doordat deze lipliner vettig is, kun je het makkelijk als een lipstick gebruiken. Deze lipliner ga ik zeker vaak dragen deze herfst en winter!

producten-in-de-box

Wat een leuke box! Ik vind dit persoonlijk een van de leukste Lookfantastic-boxen die ik heb ontvangen! Lookfantastic heeft goed nagedacht over deze inhoud, dit is precies wat ik nodig heb in de koudere maanden van het jaar! Ook ga ik deze prachtige pastelroze box een plekje geven in mijn make-up kastje. Ben ik de enige die de lege boxen bewaart en gebuikt? Ideaal!

Er zitten veel luxeproducten in de Lookfantastic box die je misschien niet zo snel zelf zou kopen. Leuk om thuis te proberen! De Lookfantastic beautybox is voor €15,50 te bestellen op de website.

Lookfantastic

Exclusieve hoogwaardige beautyproducten.

€ 15,50