Unboxing LookFantastic Box september 2015

LookFantasticDe LookFantastic Box wordt steeds populairder in Nederland. Dit is geen toeval omdat de LookFantastic Box er iedere keer weer in slaagt om met verrassende producten te komen. Ook op onze website merken wij de toename van de interesse in de LookFantastic Box. Ondanks dat het een Engelse beautybox is wordt er veel naar gezocht door bezoekers van de website. Misschien komt het ook wel omdat wij er zelf heel enthousiast over zijn 🙂

De LookFantastic Box van september 2015 zag er anders uit dan normaal, het was namelijk de ‘1st Birthday Edition’. De LookFantastic box is namelijk gestart in september 2014. Reden voor een feestje dus! Het voelde ook wel een beetje als een verjaardagscadeau toen ik de box opende.

Ik trof de volgende producten aan:

  • Bliss Fabuloas Foaming Facewash (Travel size)
  • TanWorkx: The Bext in Nature Tan Maintainer
  • Professional Sebastian: Shampoo and conditioner
  • Caudalie: Vinosource S.O.S. Trist Quenching Serum
  • Caudelie: Vinosource moisturising sorbert
  • Codage: Scrubbing cream
  • Phyto: Phytokeratine
  • Kortingsbonnen voor diverse webshops

Inhoud Lookfantastic box september 2015

LookFantastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Bliss Fabulous – Foaming Facewash (Travel size)
Deze 2-in-1 reiniger is geschikt voor elk huidtypen en perfect om mee te nemen op reis. Of je nu gaat backpacken of een heerlijke luxe vakantie hebt, je huid moet je altijd goed verzorgen. De reiniger verwijdert vuil en make-up en zorgt voor een gladde, zachte en schone huid.

LookFantastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. TanWorkx –  Tan Maintainer
Heb je net een kleurtje op gedaan in de zomer, is je mooie bruine tint zo weer weg! Gebruik deze heerlijk moisturiser van TanWorx om jouw mooie bruine kleurtje zo lang mogelijk e behouden. De crème bevat kokosolie en zeewier, dat belooft veel goeds!

LookFantastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Professional Sebastian – Shampoo en conditioner
Perfect! Een handige mini shampoo én een handige mini conditioner! Ook deze zijn ontzettend fijn voor op reis, in je sporttas of als je bij iemand blijft slapen. Geen gesjouw met zware shampoo en conditioner flessen. Deze shampoo en conditioner maken je haar sterker en verzorgen je puntjes goed.

LookFantastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Caudalie: Vinosource – S.O.S. Trist Quenching Serum
5. Caudelie: Vinosource  – Moisturising sorbet
Deze twee producten werken samen voor een perfecte gladde en zachte huid. Het serum werkt tot diep in de huid en herstelt de balans van je huid. Het serum laat een zacht en fris gevoel achter. De crème zorgt voor een langdurig zacht gevoel op je huid, hydrateert de huid en houdt de vochtbalans op peil. Je huid wordt hierdoor sterker, zachter en voelt comfortabel aan. Deze twee moet je hebben!

LookFantastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6. Codage – Scrubbing cream
Deze scrub kan je in combinatie met de Vinosource producten gebruiken. De scrub is gemaakt van organische rijst en verwijdert dode huidcellen en oneffenheden. Dit zorgt ervoor dat je huidcellen vernieuwen en dat je huid soepel en elastisch blijft. Met deze producten verwen je jezelf én je huid.

LookFantastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7. Phyto – Phytokeratine
Je ontvangt van Phyto één van hun luxe samples. Ik kreeg in deze box de Phytokeratine shampoo. Deze shampoo repareert je haar tot die in de haarwortels en maakt je haar sterker. De andere producten van Phyto die in je box kunnen zitten zijn: Repair mask, colour protect shampoo of de express conditioner.

LookFantastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kortingsbonnen voor diverse webshops
Naast al deze heerlijke producten zaten er ook nog een stuk of 5 kortingsbonnen via diverse webshops in. Super leuk! Je kan dus al jouw favoriete beautyproducten die je nog miste in deze box, zelf met korting bestellen!

LookFantastic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De LookFantastic box bestellen

Wil je de LookFantastic box zelf een keer proberen?

Lookfantastic

Exclusieve hoogwaardige beautyproducten.

€ 15,50