Unboxing Prettybox

Unboxing Prettybox januari 2015

De Prettybox is op dit moment één van de best lopende beautyboxen in Nederland. Er zitten elke maand weer leuke, bruikbare en kwalitatieve producten in. Op Beautyboxen.nl kan je elke maand zien welke producten er in de Prettybox van de vorige maand zaten. Op deze manier kan je zien wat de kwaliteit van de box en de producten is. Als je enthousiast bent geworden over deze beautybox, kan je deze zelf bestellen op Prettybox.nl!

 

1. Golden Care – Body & Hand cream 

Golden Care Prettybox Hand & Body cream Fullsize Product| €7,95

Deze heerlijke hand en body creme van Golden Care verzorgt je huid en laat je heerlijk zomers ruiken. Je krijg deze creme in de geur abrikoos of kokos.

2. Boho Cosmetics – Eye / Lip pencil

Boho eye and lip pencil Prettybox Eye and lip pencil Fullsize Product | €5,80

Dit oog- en lippotlood is van het hippe en ‘groene’ merk Boho Cosmetics. De producten van dit merk zijn volledig natuurlijk, maar wel erg betaalbaar! 

3. Aden Cosmetics  – Mini Nailpolish Set

Aden Nailpolish set Prettybox Nagellak setje Fullsize Product | €12,-

In de Prettybox van deze maand zit dit super leuke nagellak setje! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en het is dus ook een verrassing welke kleuren jij in de Prettybox hebt zitten!

4. Cotton 100 – Revitaliserende doekjes

Cotton 100 revitalizing wipes Prettybox Reinigingsdoekjes Fullsize Product | €1,99

Reinigingsdoekjes zijn super handig als je erg drukt bent. Je haalt er enorm snel je make-up mee weg! Met name op vakantie of voor in het vliegtuig zijn deze doekjes erg handig in gebruik.

5. Eucerin – Onder de douche bodylotion

Eucerin-onder-de-douche Prettybox Bodylotion | €2,50

Eucerin is het perfecte merk voor jou als je een gevoelige huid hebt. Heb je erg last van droge handen of benen? Dan is deze bodylotion heerlijk voedend. In de producten van Eucerin zit geen alcohol en parfum.

Wil je zelf graag ook een keer de Prettybox ontvangen? Dat kan! Bestel de Prettybox op Prettybox.nl. Because: You are so Pretty!