Unboxing Prettybox

Unboxing Prettybox juni 2014

Hier lees je wat er in de Prettybox van juni 2014 zat. In deze editie zitten veel producten om helemaal klaar te worden voor de zomer! Ben je enthousiast geworden over deze beautybox en wil je een Prettybox bestellen? Kijk dan op Prettybox.nl!

get ready for summer

1. Benefit They’re Real – Mascara

Mini Benefit Mascara / €24,95 (fullsize)

Mini Benefit Mascara / €24,95 (fullsize)

Een miniatuur van de innovatieve mascara van het bekende merk Benefit. Deze mascara verlengt, krult en geeft volume aan je wimpers.

2. Sally Hansen – Cuticle Massage Cream

Sally Hansen nagelriemcreme Fullsize product / €7,95

Sally Hansen nagelriemcreme Fullsize Product / €7,95

Smeer deze crème elke avond op je nagelriemen voor verzorgde nagels en zachte nagelriemen. De crème ruikt heerlijk naar abrikoos.

3. Hard Candy Take Me Out – Eyeliner

Hard Candy Eyeline Fullsize product / €3,95

Hard Candy Eyeline Fullsize product / €3,95

De eyeliner van het Amerikaanse merk Hard Candy is verkrijgbaar met verschillende effecten. In deze box zat de metaal- of de glittereditie. Grappig: deze eyeliners kun je ook gebruiken als haarstokjes!

4. NYC – Anti Shine Stick

NYC Anti Shine Stick Fullsize product / €2,79

NYC Anti Shine Stick Fullsize product / €2,79

Deze anti-shine stick van NYC zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van een glimmende huid. Handig voor in je tas tijdens bijvoorbeeld het uitgaan! Even snel tussendoor de anti-shine stick opdoen in het toilet en you’re ready to party!

5. Dr. Fix –  Eelt creme | Lipide creme | 24/7 Hand en Nagel | Eelt & Kloven verwijder pleisters

Dr Fix producten Fullsize / €9,99

Dr Fix producten Fullsize / €9,99

Deze producten zijn erg handig om mee te nemen op vakantie of bijvoorbeeld naar een festival. In de box zat één van deze producten.

Het is altijd goed om te zien wat er in de eerdere Prettyboxen zaten, zodat je weet wat voor producten je kan verwachten! Wil je zelf graag een keer de Prettybox ontvangen? Bestel de nieuwste Prettybox dan op Prettybox.nl!