Unboxing StyleTone

Unboxing StyleTone box februari 2016

Eind februari heb ik weer een StyleTone box ontvangen en in dit artikel laat ik je graag zien wat er allemaal in zat! Ook heb ik mijn eerste video gemaakt voor Beautyboxen.nl en die kun je ook in dit artikel bekijken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Mijn eerste video!

Oef, best spannend zo’n video! Daar sta ik dan ineens met mijn snufferd op YouTube. 🙂 Ik vond het overigens wel erg leuk om te doen, dus mochten jullie meer video’s willen zien laat het me dan vooral weten!

Ook nog geschreven reviews

Als ik een video maak zorg ik dat ik daarnaast ook gewoon nog een geschreven review plaats. Ik weet dat niet iedereen een video kan waarderen, en het zou zonde zijn als je dan helemaal geen reviews meer kunt bekijken. Geen zin in de video? Scroll dan snel voor voor een normale review!

styletone-unboxing-februari (5)

StyleTone box van februari

De box ziet er zoals altijd weer erg leuk uit! Een voordeel van StyleTone vind ik dat de box door de brievenbus past. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je een pakketje mist, omdat je niet thuis bent. Persoonlijk vind ik ook de verpakking weer erg tof.

styletone-unboxing-februari (6)

Zoals in iedere box zit er een kleine magazine in met een overzicht van de producten. De bovenstaande foto is overigens niet zoals ik het heb binnen gekregen. Omdat ik de producten op de video heb uitgepakt en al heb getest, ziet het er net even wat rommeliger uit dan normaal. Normaal zijn alle producten netjes verpakt en stofvrij.. 🙂

styletone-unboxing-februari (8)

Figs and Rouge hand cream – € 5,25 per stuk

Het eerste wat me opviel waren deze super vrolijke tubetjes met handcrème. Ik kende het merk nog niet, maar ik vind het een prima product! Het ruikt lekker, ziet er mooi uit (het oog wil ook wat hè haha) en het verzorgt mijn handen goed. Een groot pluspunt aan dit product is dat pure en natuurlijke ingrediënten bevat.

styletone-unboxing-februari (7)

Nails Inc. Gel effect nail lacquer – €16,00

Hmm ik wist even niet zo goed of ik hier nou blij mee was. In de Blux box van januari zat ook een lakje van Nails Inc, en daar was ik niet zo tevreden over. Gelukkig bleek dit wél een fijn lakje te zijn! De dekking is prima en het droog snel op. De kleur is alleen niet helemaal mijn ding.

styletone-unboxing-februari (9)

The perfectionist glass nail file – €15,00

Yes hier ben ik blij mee! Ik vind vijlen van glas over het algemeen erg fijn, en mijne was laatst kapot gevallen, dus deze kwam erg goed van pas. Leuk dat StyleTone ook eigen producten in de box stopt. Hier valt verder niet zo heel veel over te zeggen. Ik ben er blij me en het doet wat het moet doen.

styletone-unboxing-februari (10)

Lord & Berry Matte crayon lipstick – €20,00

Toen ik een swatch maakte van dit product was ik aangenaam verrast. Wat een pigment! De kleur is prachtig en het product brengt erg prettig aan. Het voelt een beetje romig en smeert gemakkelijk uit. Er is alleen Ă©Ă©n nadeel: het vlekt, en dan bedoel ik op het product zelf. Bij mij werd het dopje al heel snel vies, terwijl ik er echt niet raar mee om ga of wat dan ook. Jammer, maar dat is slechts een klein detail. Ik ben erg blij met deze crayon lipstick!

styletone-unboxing-februari (11)

City Color contour palette – €9,99

Contouren is op dit moment hartstikke hot. Er is zó veel informatie over te vinden, maar ik heb het eerlijk gezegd nog nooit gedaan. Daar gaat dit palet verandering in brengen! In het palet zitten drie kleuren waarmee je je gezicht kunt shapen/contouren. Op de het klepje van het palet staat een kleine instructie hoe je moet contouren en waar je welke kleur moet aanbrengen. De kleuren voelen romig aan en smeren gemakkelijk uit. Leuk product! Zo wordt contouren voor beginners als ik een stuk gemakkelijker.

styletone-unboxing-februari (12)

Conclusie

Tsja, wat kan ik nu nog zeggen? Ik vind StyleTone gewoon fantastisch! Ik ben nog nooit door ze teleurgesteld, er zitten altijd goede producten in Ă©n alles is full size. Verder zitten er altijd producten in die NIET zijn getest op dieren, dat is natuurlijk een mega groot pluspunt.

Je betaalt voor de StyleTone box €12,50 per maand, wat een zeer goede deal is als je het mij vraagt. Als je de waarde van de producten uit deze box bij elkaar optelt, kom je op een bedrag uit van €71,49(!!). Ik denk dat ik wel durf te zeggen dat de beautybox van StyleTone op dit moment mijn favoriet is. 🙂 Ik kan niet wachten tot de volgende box!

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95