Unboxing StyleTone

Unboxing Styletone box juli 2015

De laatste weken van juli waren nou niet bepaald heel zomers. We waren dan ook erg blij toen de postbode (door de stromende regen!) de nieuwe Styletone box kwam brengen! Door deze vrolijke en goed gevulde box, kwamen we toch weer een beetje in een zomerse stemming! Kijk snel wat er in de Styletone box van juli zat.

Wil je zelf ook graag een keertje (of vaker!) een Styletone box ontvangen? Dat kan! Op Styletone.nl kan je de box bestellen of een abonnement nemen.

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95

Unboxing Styletone Box juli 2015

1. MeMeMe – Dew Pot (Fullsize, €10,50)
Wij zijn gek op beautyproducten die geen parabenen en dierlijke bijproducten bevatten. MeMeMe is een goed verbeeld van een merk die haar producten zo natuurlijk mogelijk houdt. In de Styletone box van juli zit een prachtige dew pot uit de ‘butterfly’ collectie. Er zit een vleugje shimmer in en is perfect als oogschaduw of als eyeliner. Bouw de kleur goed op door verschillende laagjes aan te brengen, zo creëer je makkelijk een mooie ooglook met maar één product!

DSC02421-r20

2RICH – Pure Luxury Intense Moisture Shampoo (Fullsize, €4,95)
Yeah! Ook dit product is vrij van parabenen. Het is een luxe, maar zeer betaalbare shampoo die je haar versterkt en hersteld. De shampoo beschermt je haar tegen UV-straling (dus perfect voor op vakantie!) en tegen de hitte van je styling apparaten. Deze verpakking is 80ml dus ook nog eens heel handig mee te nemen.

DSC02432-r20

3. Paese – Blush with argan oil (Fullsize, €9,99)
Blozende roze wangen zorgen voor een gezonde en frisse uitstraling. De mooie blush van Paese is verrijkt met arganolie en maakt je huid zacht. De blush is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur! 

DSC02422-r20

4. Figs & Rouge – 100% natural lip balm (Fullsize, €6,50)
Jaa Figs & Rouge! Eén van onze favoriete merken! Alleen om de schattige verpakking van deze producten zou je ze al willen hebben. Deze lipbalsem houdt je lippen zacht en gevoed tijdens het reizen (airco!) of in de zon. De balsem is petroleum vrij en is verrijkt met castor- en olijfolie.

DSC02420-r20

5. KOST – Velvet Mat Lipstick (Fullsize, 4,90)
Op een warme zomerdag heb je meestal geen zin om je foundation, mascara en eyeliner op te doen. Doorgelopen mascara door een duik in de zee of gesmolten foundation is natuurlijk geen pretje! Lipstick daarentegen is een prima product om te dragen als het warm is! Met name deze lichte matte lipstick van KOST is daar geschikt voor.

DSC02426-r20

Totale waarde Styletone box juli 2015: €36,85

DSC02435-r20

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95