Unboxing StyleTone

Unboxing StyleTone box juni 2016

Iedere maand ontvang ik een beauty box van StyleTone en iedere maand kijk ik er weer naar uit. StyleTone is één van mijn favoriete boxen en iedere keer ben ik weer blij met de spulletjes. Vandaag ligt er weer een mooie box voor me, die van juni 2016, en ik laat je graag zien wat ik deze maand allemaal heb ontvangen. 

StyleTone juni

styletone_juni_2016 (2)Een groot voordeel van de StyleTone box ten opzichte van vele andere beauty boxen is dat het doosje door de brievenbus past. Dat scheelt enorm, want je hoeft niet thuis te zijn om de box te kunnen ontvangen. Verder vind ik de verpakking ook iedere keer weer heel erg geslaagd. Niet dat de verpakking héél belangrijk is, het gaat natuurlijk om de inhoud, maar het oog wil ook wat. 🙂 Genoeg gekletst, op naar de producten!

Daily concepts – Exfoliating body scrubber – €6

styletone_juni_2016 (8)

Srubben is essentieel als je een mooi bruin kleurtje wilt. Met deze scrubber kun je eenvoudig dode huidcellen verwijderen van je lichaam. De scrubber is van milieuvriendelijk materiaal gemaakt en heeft aan elke kant een andere intensiteit. Aan één kant is de scrubber net iets sterker dan de ander. Gebruik de sterke kant voor een goed resultaat en de andere kant voor de gevoeligere plekken. De scrubber heeft een labeltje, en zodra de tekst op het label is vervaagd is het tijd om de scrubber te vervangen. Kijk, dat is handig! Ik ben hier heel erg blij mee en deze gaat mee in mijn koffer, zodat ik het kan gebruiken op vakantie!

Note Cosmetics – Rich Color Lipstick – €9,90

styletone_juni_2016 (7)

Ooohh wat mooi! In de box van deze maand zit een lipstick van een nieuw merk: Note. Note is een Turks merk dat hun producten voornamelijk buiten Europa verkoopt. De lipstick bevat argan olie en cacao boter en heeft een zachte vanille geur. De lipstick is zacht en brengt lekker aan. Verder is deze lipstick langhoudend en parabenen vrij! Ik vind het een fijn product, hier ben ik blij mee!

Glow for a cause – solid perfume – €12.95

styletone_juni_2016 (4)Ik moest even goed kijken wat dit precies was, maar het is een vaste parfum. Ik heb nog nooit eerder een vaste parfum gebruikt, dus ik was heel nieuwsgierig. Goed nieuws: de geur is echt heel erg lekker. Lekker fris, en het doet me echt aan vakantie denken. Je kunt de parfum aanbrengen door eerst iets op je vinger te nemen en het vervolgens op plekken te smeren waar je normaal ook parfum kunt aanbrengen.

Een parfum als deze is beter voor in de zomer, omdat alcohol in normale parfums irritatie en zelfs verkleuring van je huid kan veroorzaken in de zon. Verder is het super makkelijk mee te nemen en loop je niet het risico dat het flesje van je parfum kapot gaat en in je tas lekt. Het enige nadeel aan vaste parfum is dat je het niet in je haar kan aanbrengen, maar dat is an sich geen ramp.

Ik vind het product echt heel erg lekker ruiken, maar ik weet zelf nog niet zo goed wat ik vind van vaste parfum. Naar mijn idee blijft het niet zo lang hangen als een normale parfum (al zegt StyleTone zelf van wel), en ik vind het ook niet heel hygiënisch (je moet telkens met je vinger in het potje). Maar goed, die heeerlijke geur maakt alles goed.

Manna Kadar – Fantasy 3-in-1 – €17.95

styletone_juni_2016 (6)Nog een make-up product! Dit keer een prachtig product van een prachtig high-end cosmetica merk. Wat het is? Het is een oogschaduw, blush en highlighter in één. Het heet dan ook niet voor niets Fantasy 3 in 1. De pigmentatie is goed en het is makkelijk aan te brengen en te blenden. De kleur vind ik ook erg mooi! Ik vind het alleen minder geschikt als blush, omdat er behoorlijk veel glitters in zitten. Daar houd ik zelf niet zo van. Als oogschaduw of highlighter vind ik het veel beter geschikt! Al met al weer een mooi fijn product erbij. 🙂

Peony cosmetics – Pink Glow – €20.57

styletone_juni_2016 (5)Last but not least dit product van Peony cosmetics. De verpakking van dit product is werkelijk fantastisch! Met dit product geef je je jukbeenderen een prachtige roze low. Deze gel-achtige formule is makkelijk in gebruik en geeft je een prachtige soft focus finish in een oogwenk. Dit product is helemaal veganistisch, en bevat dus geen dierlijke ingredienten, maar ook geen parabenen en phtalaten. Sounds good! Een mooi product, zeker mooi als je een lekker kleurtje hebt van de zon.

Conclusie

styletone_juni_2016 (3)

Ik blijf het zeggen: de StyleTone box is mijn favoriet! Iedere maand bevat de box weer mooie en bruikbare producten, en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs. Mocht je eens een beauty box willen proberen, dan kan ik je zeker aanraden om te beginnen met StyleTone. Ik durf te wedden dat het niet tegenvalt! Voor €12,50 ontvang je iedere maand een box met 5 fullsize producten die gezamenlijk veel meer waard zijn dan € 12,50. Het geld heb je er in ieder geval sowieso uit. 🙂

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95