Unboxing StyleTone

Unboxing StyleTone Box Maart 2015

Het lange wachten is voorbij! De nieuwe StyleTone Box (voorheen VIPbox) lag ein-de-lijk op de mat. De StyleTone box staat deze maand helemaal in het teken van de lente. Dat zie je al gelijk aan de vrolijke veelkleurige bloemen op de box. Benieuwd naar de unboxing van de StyleTone box? Lees hier dan de Unboxing van de StyleTone box van maart 2015 en bestel een leuke box voor jezelf!

1. Emite – Lipgloss (Full Size product t.w.v. €19,00)

DSC01708-r40

Deze prachtige shiny lipgloss van het merk Emite zorgt voor grotere en vollere lippen. In deze lipgloss zit onder ander Vitamine A, E, F en druivenpitolie, dit zorgt er voor dat je lippen tegelijkertijd goed verzorgd worden. De lipgloss is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het is dus ook een verrassing welke kleur in jouw StyleTone Box zit!

2. Nails Inc – Nagellak (Full Size product t.w.v. €16,00)

2. Nails Inc - Nagellak

Deze nagellak zorgt voor prachtige stevige, glanzende nagels zonder dat je een UV lamp nodig hebt. Er is bij deze gel-nagellak gebruik gemaakt van revolutionaire technologie, waardoor je hetzelfde effect krijgt als een gel-lak met UV lamp. Het kwastje van deze nagellak is breed, zodat de nagellak gemakkelijk aan te brengen is. De nagellak is, net als de lipgloss, in verschillende kleuren verkrijgbaar.

3. Figs and Rouge – Lip balsem (Full Size product t.w.v. €6,73)

Figs and Rouge - Lip balsem

Je lippen verzorgen met kersen en vanille, dat kan met deze heerlijke lip balsem! Deze lip balsem van Figs & Rouge heeft een super schattige verpakking. De vanille lip balsem is kleurloos en zorgt voor goed verzorgde lippen. De kersen lip balsem heeft een schattige kersenrode kleurtje en zorgt voor zachte lippen. Handig om mee te nemen in je handtas!

4. Institute Karité Paris – Shea Butter (Full Size product €11,50)

Figs and Rouge - Lip balsem

Ook deze shea butter heeft een erg schattige verpakking. Je kan deze zachte boter voor van alles gebruiken, lippen, handen, droge plekjes, nagels en haar. Dit is hét beautygeheim! Shea butter is onmisbaar in elke toilettas, handtas en in elke badkamer Verzorg dagelijks je haar, nagels of lippen met deze zachte Crème.

5. Emite – Oogschaduw (Full Size product t.w.v. €19,00)

Emite - Oogschaduw

The Seventies zijn back! Dit is dé trend van lente/zomer 2015: de jaren zeventig. De kleuren van deze oogschaduws passen perfect bij dit thema. Donkergroen, oranje, paars of bruin zijn kleuren die je veel tegenkomt. De oogschaduw is zacht en zorgt voor een vrouwelijke look. De oogschaduw is goed gepigmenteerd en waterproof! Handig voor een onverwachte duik in het zwembad deze zomer.

Extra Senzimi samples:

Senzimi

In de Styletone Box van deze maand zitten weer twee leuke extra mini-producten. Dit keer zitten er twee samples in van het merk Senzimi. De producten van dit merk zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Er zitten bijna alleen natuurlijke ingrediënten in en zijn dus perfect voor de gevoelige en probleemhuid.

Ben je enthousiast geworden van deze unboxing en wil je zelf graag eens een StyleTone Box ontvangen? Neem dan een abonnement of bestel de StyleTonebox eenmalig via de onderstaande link.

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95