Unboxing StyleTone

Unboxing StyleTone Box Mei 2015

We blijven het elke maand weer zeggen, het is zo handig dat de StyleTone box door de brievenbus past en gewoon op de deurmat ligt als je thuiskomt! Wat een leuk cadeautje. Ook dit keer zitten er weer hele fijne en handige producten in de StyleTone box. De StyleTone box was voorheen de Vipbox. StyleTone is nu helemaal internationaal gegaan met hun nieuwe site. Daarnaast is de site deze week weer wat veranderd zodat het nog makkelijker wordt om de StyleTone box te bestellen. Lees hier de unboxing van de StyleTone box van mei 2015 en kijk of deze box iets voor jou is!

 

1. Revolution – Primer (Fullsize product €6,49)
Dit keer weer een product van het leuke merk Revolution! Dit keer is het een primer voor je gezicht. Maar…wat moet je nou met een primer? Een primer is essentieel voor je make-up look. Een primer breng je aan voordat je de rest van je make-up aanbrengt. De primer zorgt voor een gladde en egale huid. Met de primer blijft je make-up de hele dag perfect zitten!

Unboxing StyleTone box mei

2. Denova pro – Gezichtsmasker (Fullsize product €10,99)
Eens in de zoveel tijd heeft je gezicht weer behoefte aan een heerlijk masker. Dit masker van Denova is beroemd door haar zuiverende werking. Het verwijdert onzuiverheden, ontstekingen en bevordert de vernieuwing van je huidcellen. In dit heerlijke masker zit onder andere kokosolie, rode klei en koolzaadolie.

Unboxing StyleTone box mei

3. Hikari – Lip Crayon (Fullsize product €12,50)
Wie houdt er nou niet van een chubby lip crayon? Het brengt heel prettig aan, droogt je lippen niet uit en blijft de hele dag goed zitten. Deze prachtige lip crayon van het Japanse merk Hikari heeft een mooie matte finish en past bij bijna elke huidskleur. De crayons zijn verkrijgbaar in verschillende aardetinten en peachy kleuren. Het is dus een verrassing welke in jouw box zit!

Unboxing StyleTone box mei

4. Pease – Oogschaduw trio (Fullsize product €7,99)
Wij houden van Italiaanse merken! Paese betekent ‘land’ in het Italiaans. Het merk maakt dan ook producten voor iedere huidskleur en ondertoon. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten, olie en vitamines. Deze zachte matte kleuren zijn perfect voor een ‘everyday look’.

Unboxing StyleTone box mei

5. Bodyography -Angled brush (Fullsize product €10,00)
Heb je soms ook zo’n moeite om de perfecte ‘ winked eyeliner’ te zetten? Met dit kwastje gaat het heel gemakkelijk! Maar niet alleen eyeliner kan perfect worden aangebracht met dit kwastje, ook lipstick of wenkbrauwpoeder kan hiermee worden aangebracht. Een multifunctionele kwast voor in je stash dus!

Unboxing StyleTone box mei

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
StyleTonebox
Product Name
StyleTonebox
Price
EUR 12,50
Product Availability
Available in Stock