Unboxing StyleTone

Unboxing Styletone box september 2015

styletone boxHierbij weer een nieuwe unboxing van de Styletone box! Dit keer de box van september 2015. De Styletone box is samen met de Deautybox de meest populaire beautybox van Nederland. Wist je dat de Styletone box door je brievenbus past? Het leuke aan deze box is dat er iedere maand weer een nieuwe hoes om de box heen zit. Hierdoor is het iedere maand weer een verrassing als de box op je deurmat ligt!

Inhoud Styletone box september 2015

  • Beebee Professional: Power Brush
  • So Susan: Feather Lash Mascara
  • Mullein & Sparrow: Tinted lip & cheek balm
  • Timeless Truth: Sheet mask
  • So Susan: Statement Skin

styletone box

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. Beebee Professional – Powder Brush €19,99
Dit gave Nederlandse merk kennen we al van Make-Up Actie! Deze kwast is heel zacht en gemaakt van synthetisch haar. Perfect om mee te nemen in je handtas voor een snelle touch-up!

 

styletone box

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2. So Susan – Feather Lash Mascara €24,95
Wij houden van dit merk! De verpakking zijn altijd heel leuk en het formaat is perfect om op reis mee te nemen. Deze mascara zorgt voor volume en lange volle wimpers. De mascara is waterbestendig en bevat geen minerale olie of parfum. Erg fijn als je gevoelige ogen hebt of contactlenzen draagt.

styletone box

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Mullein & Sparrow – Tinted lip & cheek balm €10,00
Deze licht getinte balsem is bedoeld voor je wangen en lippen. Laat je niet afschrikken door de felle kleur in de verpakking! De kleur is subtiel, voor zachte rozige wangen en lippen. Een erg mooie kleur voor in de herfst en de winter! De balsem is verrijkt met zonnebloemolie, olijfolie, shea boter, cacao boter en essentiële olie.

 

styletone box

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Timeless Truth – Sheet mask €9,00
Dit luxe merk staat bekend om haar heerlijke verzorgingsproducten, zoals crèmes, masker en reinigers. Dit heerlijke masker is geen creme, maar een velletje wat je op je gezicht legt. Je moet dus wel ontspannen met dit masker! Ga heerlijk in bad liggen of op de bank met dit masker en neem even de tijd voor jezelf.

 

styletone box

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. So Susan – Statement Skin
We hebben geluk! Er zit nog een product in van So Susan! Dit product geeft je een gezond glans op je gezicht. De zachte perzikkleur zorgt voor een subtiele glans. De gezonde glans is dit najaar veel terug te zien op de catwalk. Shine bright like a diamond!

styletone box

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Styletone box bestellen?

Ben je enthousiast geraakt over de Styletone box van september 2015?  Bestel hem dan nu!

StyleTone Box

Een verrassende box voor een leuke prijs.

Lees review

€ 15,95